| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 12:17 Naslov sporočila: |
|
|
če imaš dovolj kabla in av receiver ki to omogoča potem ne vem zakaj ne bi naredil bi ampa
škodit ne more |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 12:22 Naslov sporočila: |
|
|
Zgornje tudi drži.Škodi nikoli ne, koristi pa tudi bolj redko.
Je pa treba vzet v račun seveda tudi še precej hujšo gužvo s kabli kot je že itak! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bronx
Pridružen/-a: Čet Jul 2009 16:16 Prispevkov: 39 Kraj: kranj
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 13:59 Naslov sporočila: |
|
|
| nevem kdo prave ne biampat, razlika je kot noč in dan tako na 606 kot na 608, sploh če nimaš woferja |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 14:46 Naslov sporočila: |
|
|
| bronx je napisal/a: | | nevem kdo prave ne biampat, razlika je kot noč in dan tako na 606 kot na 608, sploh če nimaš woferja |
Pri cenejših kablih se pogosto ne splača. Za isti denar pač lahko kupiš boljši kabel, ki se pri večini zvočnikov bolj pozna kot bi-amping z cenejšim. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 15:02 Naslov sporočila: |
|
|
Recimo jaz pravim, da se običajno ne izplača.Vem pa zato, ker sem to preizkusil že s številnimi ojačevalniki in zvočniki.Če razlike so, so male.Na to kažejo tudi številni testi.
Kot pa je pri teh stvareh običaj, pa lahko nastanejo znatne razlike v glavah!Autosugestija je jako trdovratna reč!In za povrhu je pogosto tako, da jo najbolj zanikajo ravno tisti, ki so ji najbolj podvrženi.In take debate je potem najbolje hitro zaključiti oz. se iz njih umakniti! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bronx
Pridružen/-a: Čet Jul 2009 16:16 Prispevkov: 39 Kraj: kranj
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 17:21 Naslov sporočila: |
|
|
| kokr hočte vzamte jest sem imel čisto isti komplet in je bila zelo velika razlika med biampom ali brez, bassje bil bolj poln, sedaj pa sem presedlal na tx-nr 807, res pa je veliko vglavi največ pa je odvisno od sobe v katero postaviš če je soba majhna bo že z single kablom kul |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|