| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
fotr
Pridružen/-a: Pon Jan 2009 16:35 Prispevkov: 40 Kraj: Škrilje
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 16:18 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: | | Iz stranske ulice v nepreglednem ovinku pred mene, ni pogledal v ogledalo očitno. |
Očitno se oglašamo sami taki, ki imamo kar nekaj , tudi neugodnih, izkušenj. Sam sem imel še eno totalko, tokrat v Ljubljani pri World trade centru. Peljal sem v zeleno luč, pa sploh nisem bil prvi, ko je iz Črnuč pripeljal rdeči klio ( je to pomembno?) in usekal čez rdečo luč. Bil je starejši gospod, ki je bil popolnoma trezen, je pa spregledal ne samo rdečo ampak cel semafor. Ker sem bolj zaslutil, kot videl, da nekaj leti vame z moje leve, sem instiktivno cuknil volan tako, da bi mi rit odneslo čim bolj stran od avta, ki me je "poštartal". To me je rešilo v toliko, da ni treščil čisto vame ampak malce bolj zadaj, v zadnja vrata. Skratka, izšlo se je dobro, oba brez hujših posledic ( sicer sem imel probleme z vratom eno leto).
Še enkrat več pa se mi je obrestovala v možgane zasidrana misel, STRAN od tod. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|