Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Hi-Fi komplet Yamaha - mnenja
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 23, 2009 18:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Stari, govorimo o "budget" razredu.Tudi sam nebi kupil zvočnikov za 500eur, pa tud za 1000 ne če smo že pri tem.In sam imam JBL L100 za stereo mode.
Imam pa Jamo C80 center zvočnik.In doma sem ga primerjal z MA RS centrom in B&W htm61.Osebno mi je bil Jamo najbolj všeč.Pa še najcenejši je bil.B&W napr. pa je najdražji pa mi je bil osebno zvok najmanj všeč.Imel sem vse tri doma več kot teden.
Zanima me kdo od vas je že primerjal Jamo zvočnik z drugim in kateri.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
MitjaF

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 23, 2009 19:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sorry, res sem se malo razburil,ampak nisem pa užaljen, ne bodi tudi ti "Pastilence" in sprejmi moje opravičilo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 23, 2009 19:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

samo jamo s606 hcs 3 ponuja za ceno po kater se dobi kar veliko

še obstaja za tako ceno kakšen podoben 5.0 sistem

http://www.areadvd.de/hardware/2008/jamo_s606_hcs3.shtml

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 23, 2009 20:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MitjaF je napisal/a:
Sorry, res sem se malo razburil,ampak nisem pa užaljen, ne bodi tudi ti "Pastilence" in sprejmi moje opravičilo.

Ni panike Very Happy

Samo kdaj me spravi iz tira, ko kdo kako komponento ali podjetje označi za kralja. Okusi so preveč različni, pravtako serije zvočnikov.. da bi se stvari dalo rangirat na najboljše/najslabše. Moja napaka Very Happy

lp, matej
MitjaF

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 24, 2009 05:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To o okusih imaš zelo prav.Moje mnenje je celo da je vsak sistem, ki zadovoljuje lastnika in ga ta uporablja, zelo dober sistem.
Še nedolgo tega me je zelo motilo "pretirano" hvaljenje" HiFi izdelkov v revijah.Sedaj pa se z njimi vedno bolj strinjam, in mislim ,da skoraj vsak sistem lahko igra dobro. Bolj kot to "katera znamka" je pomembna postavitev, pa sobna akustika, tudi pravilna kombinacija komponent in nenazadnje kvaliteta posnetka in še kaj bi se našlo.
Sem pa opazil, da mnogo mladih danes ne ve kaj je HiFi. Kupijo si oll-in-one hišni kino, in potem izgubijo željo po poslušanju glazbe.HiFi pa vedno bolj postaja šport upokojencev- nažalost.
Zato rad pohvalim "budget" proizvajalce,ki so dostopni mladim in tistim ,ki začenjajo in "še" niso pripravljeni "namensko varčevati" ipd. za komponento svojih sanj.
Nazaj na vrh
maksimvs

Pridružen/-a: Pet Dec 2009 8:53
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 24, 2009 09:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mitja, se strinjam.
Jaz imam večkrat dilemo, ko je treba pohvaliti ali grajati določen sistem.
Npr.: Prijatelj je kupoval hišni sistem, vendar ni bil pripravljen odšteti več kot za soliden all in one sistem. Spraševal pa me je za nasvet.
Nazadnje smo se odločili za budget varianto z Onkyo receiverjem in System Fidelity zvočniki.
Nato me ob poslušanju neki drug prijatelj, ki se ima za audiofila, potegne na stran in mi reče: Kako si ga lahko nasral za tole.... Smile

Če je možakar zadovoljen z zvokom, in niti ni bil pripravljen odšteti več denarja, ali mu je pošteno soliti pamet, ali ga pustiti da uživa v svojem sistemu!?
andrejyyy

Pridružen/-a: Pet Avg 2009 9:52
Kraj: PTUJ

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 24, 2009 15:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Surfer je napisal/a:
Če se ne motim je Andreyyy že od konca novembra lastnik Jamo S606-HCS3 sistema, katerega poganja s pomočjo Onkya 507 Wink

..me že nekaj časa ni bilo na forumu..vidim, da se je razvnela kar zanimiva debata Very Happy

Torej, sem že cca. en mesec lastnik sistema Jamo S606-HCS3, katerega sem priključil na Onkyo 507!

Ob tej priložnosti se bi rad še enkrat zahvalil uporabniku "Surfer", pri katerem sem tudi kupil Jamo sistem! Poleg ugodne cene moram izpostavit tudi "profi-oseben" odnos!

Glede samega sistema..za mene kot "nepoznavalca" zadeva špila odlično! Razz Zadovoljen sem tako z gledanjem filmov kot s poslušanjem glasbe! 5.0 sistem popolnoma zadovolji moje potrebe - tudi basov je več kot dovolj..pa še v sobo lepo pristojijo!
..za primerjavo..kolega, ki ima Marantzov sistem za ene 3x več denarja in se proti meni precej spozna na te zadeve, je precej pohvalil te Jamo zvočnike..kar mi je seveda izzvalo nasmešek na obrazu Very Happy Vem, da zdaj to ni popolnoma objektivna ocena ampak vseeno..

Lp in lepe praznike Razz
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MitjaF

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 25, 2009 01:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

"Nasmešek na obrazu" je najbolj objektiva ocena.
Najboljši indikator, da imaš dober "zvok" je po mojem to ko se zalotiš, da poslušaš komad ki ti druče sploh ni všeč, pa vseeno uživaš, ker igra dobro.
Osebno se mi je repertuar glazbe, ki jo poslušam močno razširil odkar sem si postavil prvi boljši sistem.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu