Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Prosim za pomoč.
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 15, 2009 08:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no, potem pa je wd tv hd primeren...

če pa rabiš še dodatne bonbončke v obliki torrent odjemalca, movie, music jukeboxov.... vgrajen interni disk pa vzami nmt

morda je tudi čas da začneš razmišljat o kakšnem boljšem hišnem kinu ker k dobri hd sliki spada tudi dober zvok

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 15, 2009 08:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
no, potem pa je wd tv hd primeren...

če pa rabiš še dodatne bonbončke v obliki torrent odjemalca, movie, music jukeboxov.... vgrajen interni disk pa vzami nmt

morda je tudi čas da začneš razmišljat o kakšnem boljšem hišnem kinu ker k dobri hd sliki spada tudi dober zvok

lp

Jaz sem svoj sveti gral kvalitete zvoka že najdel. Mislim samo še nabaviti BeoLab 3 za zadnji par. Trenutno imam 2.1 sistem. TV ima izjemen aktivni center zvočnik. To bo že 3.1.

Slike mojega sistema so v galeriji.

Lp Alen
knap

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 15, 2009 13:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

potem ti pa samo še ostane odločitev wd ali nmt oz morda dune hdi ki predvaja datoteke + blu raye-je pa precej dražji

lp
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 15, 2009 14:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
potem ti pa samo še ostane odločitev wd ali nmt oz morda dune hdi ki predvaja datoteke + blu raye-je pa precej dražji

lp

Ostanem pri WD. Blu-ray pa je na nakupovalnem listku. Bom še malo počakal. Ponudba je čedalje pestrejša.

Lp Alen
knap

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 16, 2009 20:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pozabil sem še na

http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-83/

tudi podpira mkv...

http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=89000&highlight=oppo

lp
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 17, 2009 05:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
pozabil sem še na

tudi podpira mkv...

lp

Res zanimiva naprava. Ga je moč videti pri nas?
Verjetno je to prihodnost HD playerjev. Tako bo, kot je bilo z mp3-ji.
Sprva ni predvajalo nič, sedaj pa vse živo.
Hvala ti za predloge. WD TV mi bo dobavljen v naslednjih dneh.
Že komaj čakam. Takoj ga grem preizkusit k bratu ki ima HDTV.

Lp Alen
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 17, 2009 21:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mislim da še ni na tržišču

http://www.opposhop.com/en/article/58/oppo_bdp_83_blu_ray_disc_player

se pa mi res zdi čudno da večje firme kot sony, samsung, lg, pioneer... ne dajo takšnih kombiniranih naprav na trg, če lahko npr.neko neznano izraelsko podjetje HDI to naredji potem res ne vem zakaj večji igralci na trgu ne vstopijo v ta razred naprav

wd ht tv, probaj predvajat quantum of solace rip , odlična slika in odličen zvok
seveda je to samo eden od veliko hd naslovov, blu ray trg se res izredno hitro razvija ,če samo pogledaš www.blu-ray.com ti bo vse jasno

lp
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 20, 2009 06:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobil obvestilo o prispetju paketa iz Jesenic. To bo WD TV HD.
Popoldan grem iskat. Probam ga pri bratu ki ima full HD panel, in poročam o težavah ali uspehu.

Lp Alen
knap

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 20, 2009 07:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

težav ne bi smelo biti ker ta predvajalnik nima mrežne povezave torej se ne povezuje v omrežje, to ponavadi povzroča težave...

usb priklopiš na wd in to je to...

ne pozabi preverit če imaš zadnji firmware

hd filme že imaš?

lp
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 20, 2009 08:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Knap,

HD filme že imam dolpotegnjene. Vse z Slo podnapisi.(720p in 1080p)
So na My book. Na mojem kompu je zvok prehiteval sliko. Komaj čakam na preizkus.
Moram se še z bratom zmenit za obisk pri njemu.
Jaz še nimam TV-ja.

Firmware (zadnji) da dela, pa dobim kje? Na uradni strani, ali kje drugje?
Kako je z podnapisi in strešicami?
Huh, to bo še veselje z igračkanjem. Istočasno si že ogledujem BD playerje. Take konkretne. Tukaj si bom vzel več časa.

Lp Alen
knap

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 20, 2009 09:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

verjetno veš kateri rip-i so najboljši (esir, don, ctrlhd)

sam nimam wd-ja tako da nisem strokovnjak za to napravo Laughing , predvidevam pa da je tukaj zadnji firmware:

http://www.wdc.com/en/products/wdtv/index.asp?wdc_lang=en

LP
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 20, 2009 10:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
verjetno veš kateri rip-i so najboljši (esir, don, ctrlhd)

Joj, mislim da ne vem kaj je zdaj tisto citirano. Povej, prosim, kaj več. Vse HD vsebine sem povlekel na Partisu. Je zdaj to OK? Hvala vnaprej.

Lp A
knap

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 20, 2009 11:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pri vsakem hd ripu ki ga dolpotegneš imaš ponavadi na koncu navedeno katera skupina ga je izdala

te tri ki sem jih zgoraj omenil imajo bolj kvalitetne rip-e, več podatkov (več GB), gledajo bolj na kvaliteto kot pa na hitrost izdaje ripa

druge skupine (npr. Refined...) pa tekmujejo katera prej izda rip in seveda kvaliteta trpi na ta račun

seveda razlike niso kot noč in dan, so pa...

blu ray playerji
če si pristaš sony-a, prihajajo novi modeli:
http://www.itechnews.net/2009/03/04/sony-bdp-s360-and-bdp-s560-blu-ray-players/
http://www.cdrinfo.com/sections/news/Details.aspx?NewsId=24955

popularni pa so še samsung in panasonic blu ray-i, ponudba je že zelo pestra

LP
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 21, 2009 06:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Knap,

WD TV HD končno prispel. Pozno sinoči sem ga dobil. Presenečen sem nad "velikostjo". Nimam kje škatlico preizkusit. Bom nesel bratu. Takrat napišem kaj več. Sodeč po priloženih navodilih je "trotlziher", saj so navodila narisana!

Lp A
knap

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 21, 2009 10:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja, saj največja prednost nmt predvajlnikov, wd hd tv ipd je v tem da jih je lažje upravljat kot pa htpc in da že imajo dodelan uporabniški vmesnik

sam sem najprej mislil nabavit htpc pa sem si premislil saj enostavno nimam dovolj časa da bi reševal morebitne probleme z htpc (napačni kodeki, nedelujoč pilot, vista media center problemi, štekanje hd vsebin...veliko problemov je možnih)

tudi nmt niso problematični, pomembno je samo da se mrežno povežejo z pc-jem, nas... in že se filmi lahko predvajajo

pri wd hd tv pa še mreža odpade Smile

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 3 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu