Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

5.1 pomoč
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 27, 2009 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dali concept 6 paket(pa imaš dva prava floorstanderja, soliden center in solidne surround zvočnike).

Mogoče kak yamaha ns paket..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mwapuleni

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:07
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 04, 2009 12:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem pogledal, ampak s solidnim SW sem hitro bližje 800 kot ne Sad

V BB sem poslušal Harman Kardon HKTS 11 in sem bil kar zadovoljen. Sicer sem slisal tudi že boljše ozvočenje (v smislu, da tudi moja povprečna ušesa še ločijo razliko, ki jo dobim za več €). SW ni pretiraval ali izstopal, zvok je bil čist ne glede na jakost.
Infinity niso imeli, morda mi uspe danes. Glede na to, da je cena HK padla, je odločitev že skoraj dokočna.

So mi pa svetovali nakup boljših kablov, koliko je to smiselno (vsaj za prednje zvočnike) pri takem sistemu. V sosednji temi ste kolegu odsvetovali, ampak če sem prav razumel, je on že kupil neke dodatne kable. In če sem prav videl, je tisto, kar je priloženo sistemu, bistveno manjše od 2,5 mm2.

Sem pa našel še tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/1760022119/komplet-zvocnikov-51-system-fidelity-sf-3305-wengue
http://www.mediamarket.si/index.php?D=3&id=183&cat_id=4&category=

Sicer pa hvala za nasvete, zelo dober in 'normalen' forum.
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 04, 2009 12:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz bi raje vzel HK ali Infinity kot pa System Fidelity.
Kabli pa.. Mogoče kake cenejše. Profilgold se kar svetuje na tem forumu, kake dražje za več kot 3,4€ na meter pa mislim da je brez pomena za kupovat.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu