| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 11:57 Naslov sporočila: |
|
|
Dali concept 6 paket(pa imaš dva prava floorstanderja, soliden center in solidne surround zvočnike).
Mogoče kak yamaha ns paket.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mwapuleni
Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:07 Prispevkov: 7 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Mar 04, 2009 12:04 Naslov sporočila: |
|
|
Sem pogledal, ampak s solidnim SW sem hitro bližje 800 kot ne
V BB sem poslušal Harman Kardon HKTS 11 in sem bil kar zadovoljen. Sicer sem slisal tudi že boljše ozvočenje (v smislu, da tudi moja povprečna ušesa še ločijo razliko, ki jo dobim za več €). SW ni pretiraval ali izstopal, zvok je bil čist ne glede na jakost.
Infinity niso imeli, morda mi uspe danes. Glede na to, da je cena HK padla, je odločitev že skoraj dokočna.
So mi pa svetovali nakup boljših kablov, koliko je to smiselno (vsaj za prednje zvočnike) pri takem sistemu. V sosednji temi ste kolegu odsvetovali, ampak če sem prav razumel, je on že kupil neke dodatne kable. In če sem prav videl, je tisto, kar je priloženo sistemu, bistveno manjše od 2,5 mm2.
Sem pa našel še tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/1760022119/komplet-zvocnikov-51-system-fidelity-sf-3305-wengue
http://www.mediamarket.si/index.php?D=3&id=183&cat_id=4&category=
Sicer pa hvala za nasvete, zelo dober in 'normalen' forum. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Mar 04, 2009 12:19 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bi raje vzel HK ali Infinity kot pa System Fidelity.
Kabli pa.. Mogoče kake cenejše. Profilgold se kar svetuje na tem forumu, kake dražje za več kot 3,4€ na meter pa mislim da je brez pomena za kupovat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|