Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Tezave z Audio-kontakt serverjem?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 13:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nek_do je napisal/a:
Mislim, da se tokrat motiš, da so tokrat na delu "tuji lobiji". Sicer ne vem, če je moja teorija prava bi se pa dalo vsekakor ugotovit.

Čisto možno, ne vem, zato nič ne trdim zdravo za gotovo, samo naglas razmišljam. Čudi me, da edino ta hifi forum v naši lepi pada dol, noben drug. Upam, da administrator ugotovi od kje prihajajo napadi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jacoby

Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 13:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To je verjetno delo raznih nevoščljivih trgovcev...ali forumov... Idea ?

Dobiti strokovnjake, ki znajo izsledit tak vdor, in če je iz SLO, ga prijavit ustreznim organom pregona!

Citiram:

Mislim, da se tokrat motiš, da so tokrat na delu "tuji lobiji". Sicer ne vem, če je moja teorija prava bi se pa dalo vsekakor ugotovit kaj stoji za vsem tem.

Tuji lobiji? koga pa briga en SLO forum?
Najprej pogledaš neposredno konkurenco...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 051383384
Pipster123

Pridružen/-a: Sre Mar 2012 14:27
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 13:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zadnji mesec je kar popularno tole. DOS attack s kitajske stane 140$ preko paypala Smile
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 14:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jacoby je napisal/a:
To je verjetno delo raznih nevoščljivih trgovcev...ali forumov... Idea ?

Dobiti strokovnjake, ki znajo izsledit tak vdor, in če je iz SLO, ga prijavit ustreznim organom pregona!

Citiram:

Mislim, da se tokrat motiš, da so tokrat na delu "tuji lobiji". Sicer ne vem, če je moja teorija prava bi se pa dalo vsekakor ugotovit kaj stoji za vsem tem.

Tuji lobiji? koga pa briga en SLO forum?
Najprej pogledaš neposredno konkurenco...

Saj ravno za to gre, če malo bolj "pozorno" spremljaš AK in svetovni splet.
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 14:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vidim dve možnosti:

1.) Follow the money line (konkurenca)
2.) kakšen nadrkani ego se je razpočil
jacoby

Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 15:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lahko pa da gre enostavno za poizkus kraje pass-wordov, identitet, tko da je za razmislit o menjavi le teh, kdor ima istega na drugih bolj občutljivih portalih... Idea
Ostala škoda je potem le kamuflaža...?

Citiram:
Zadnji mesec je kar popularno tole. DOS attack s kitajske stane 140$ preko paypala

Ta je huda... Shocked
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 051383384
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 15:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moji podatki so pravi, dostopni - vnešeni vključno s telefonsko številko in mailom.
Če bi hotel moj password, ga bo uporabil. To lahko pri priči ugotovim. Tudi administrator lahko ugotovi odkod prihajajo prispevki. Tako kot dvojne identitete iz istega računalnika.
Mislim da tak razlog ni neka grožnja.

Sem pa malo pogledal druge forume...lahko se mi zdi AudioKontakt bolj tako-tako, a ko pogledam konkurenco - živa puščoba.
Res se tu kdaj po otročje zgrizemo, pade tudi kakšna težka ali nizka, pa tudi zabluzimo, ma se tudi pokorimo, hahaha. Zato pa je živahno in barvito.
a112albert

Pridružen/-a: Sob Maj 2012 22:16
Kraj: raj

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 16:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri meni pa se dogaja to da dobim na mail sporočilo ko ga hočem prebrati na audiokontaktu pa sporočila ni, nevem kako to, ampak se je že večkrat to zgodilo prosim vas za pojasnilo zakaj se to dogaja ali ima še kdo drug tak problem lp. Albert
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 16:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a112albert je napisal/a:
Pri meni pa se dogaja to da dobim na mail sporočilo ko ga hočem prebrati na audiokontaktu pa sporočila ni, nevem kako to, ampak se je že večkrat to zgodilo prosim vas za pojasnilo zakaj se to dogaja ali ima še kdo drug tak problem lp. Albert

Možno da ti nekdo pošlje zasebno sporočilo, sistem ti o tem pošlje mail, pošiljatej pa si medtem mogoče premisli, zbriše svoje sporočilo in ko greš gledat ga ni ker je bil že prej zbrisan.
Nazaj na vrh
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 21:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Možno da ti nekdo pošlje zasebno sporočilo, sistem ti o tem pošlje mail, pošiljatej pa si medtem mogoče premisli, zbriše svoje sporočilo in ko greš gledat ga ni ker je bil že prej zbrisan.

Recimo od audiofill-a žena... Gre naš audiofill na bicikel, ampak ker ni v formi, pride po 5-ih minutah nazaj... Tako... In potem vse skupaj odpade...
Twisted Evil
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 22:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
audiofill je napisal/a:

Recimo od audiofill-a žena... Gre naš audiofill na bicikel, ampak ker ni v formi, pride po 5-ih minutah nazaj... Tako... In potem vse skupaj odpade...
Twisted Evil

Ne verjamem, moja je napredna, se prek fejsa zmeni za servis, ne zgublja ona časa z nekimi low-tech forumskimi sporočili, polj pa še kje server dol pade pa nič od tega. Laughing
Nazaj na vrh
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 21, 2013 10:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zakaj mi ne odpira slik in avatarjev na forumu?
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 21, 2013 10:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HIFRIK je napisal/a:
Zakaj mi ne odpira slik in avatarjev na forumu?

Preberi si to stran nazaj in predhodno stran. Vse je pojasnjeno!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
0844Ales

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 15:09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 21, 2013 11:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odprl sem moj profil in naložil sliko za moj avatar in jo kaže (samo mojega, ostalih ne). Fotografij, kot recimo naslovnic albumov v kategoriji "Kaj trenutno poslušate?" tudi ne.
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 21, 2013 11:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odgovor zakaj je to tako je podal g. Trancedeejay v Pon Mar 18, 2013 22:45.

lp, d.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu