| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 13:00 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | | Mislim, da se tokrat motiš, da so tokrat na delu "tuji lobiji". Sicer ne vem, če je moja teorija prava bi se pa dalo vsekakor ugotovit. |
Čisto možno, ne vem, zato nič ne trdim zdravo za gotovo, samo naglas razmišljam. Čudi me, da edino ta hifi forum v naši lepi pada dol, noben drug. Upam, da administrator ugotovi od kje prihajajo napadi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 13:30 Naslov sporočila: |
|
|
To je verjetno delo raznih nevoščljivih trgovcev...ali forumov... ?
Dobiti strokovnjake, ki znajo izsledit tak vdor, in če je iz SLO, ga prijavit ustreznim organom pregona!
| Citiram: |
Mislim, da se tokrat motiš, da so tokrat na delu "tuji lobiji". Sicer ne vem, če je moja teorija prava bi se pa dalo vsekakor ugotovit kaj stoji za vsem tem. |
Tuji lobiji? koga pa briga en SLO forum?
Najprej pogledaš neposredno konkurenco... |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
Pipster123
Pridružen/-a: Sre Mar 2012 14:27 Prispevkov: 100 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 13:58 Naslov sporočila: |
|
|
Zadnji mesec je kar popularno tole. DOS attack s kitajske stane 140$ preko paypala  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 14:15 Naslov sporočila: |
|
|
| jacoby je napisal/a: | To je verjetno delo raznih nevoščljivih trgovcev...ali forumov... ?
Dobiti strokovnjake, ki znajo izsledit tak vdor, in če je iz SLO, ga prijavit ustreznim organom pregona!
| Citiram: |
Mislim, da se tokrat motiš, da so tokrat na delu "tuji lobiji". Sicer ne vem, če je moja teorija prava bi se pa dalo vsekakor ugotovit kaj stoji za vsem tem. |
Tuji lobiji? koga pa briga en SLO forum?
Najprej pogledaš neposredno konkurenco... |
Saj ravno za to gre, če malo bolj "pozorno" spremljaš AK in svetovni splet. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 14:29 Naslov sporočila: |
|
|
Vidim dve možnosti:
1.) Follow the money line (konkurenca)
2.) kakšen nadrkani ego se je razpočil _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 15:16 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko pa da gre enostavno za poizkus kraje pass-wordov, identitet, tko da je za razmislit o menjavi le teh, kdor ima istega na drugih bolj občutljivih portalih...
Ostala škoda je potem le kamuflaža...?
| Citiram: | | Zadnji mesec je kar popularno tole. DOS attack s kitajske stane 140$ preko paypala |
Ta je huda...  |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 15:33 Naslov sporočila: |
|
|
Moji podatki so pravi, dostopni - vnešeni vključno s telefonsko številko in mailom.
Če bi hotel moj password, ga bo uporabil. To lahko pri priči ugotovim. Tudi administrator lahko ugotovi odkod prihajajo prispevki. Tako kot dvojne identitete iz istega računalnika.
Mislim da tak razlog ni neka grožnja.
Sem pa malo pogledal druge forume...lahko se mi zdi AudioKontakt bolj tako-tako, a ko pogledam konkurenco - živa puščoba.
Res se tu kdaj po otročje zgrizemo, pade tudi kakšna težka ali nizka, pa tudi zabluzimo, ma se tudi pokorimo, hahaha. Zato pa je živahno in barvito. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
a112albert
Pridružen/-a: Sob Maj 2012 22:16 Prispevkov: 10 Kraj: raj
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 16:05 Naslov sporočila: |
|
|
| Pri meni pa se dogaja to da dobim na mail sporočilo ko ga hočem prebrati na audiokontaktu pa sporočila ni, nevem kako to, ampak se je že večkrat to zgodilo prosim vas za pojasnilo zakaj se to dogaja ali ima še kdo drug tak problem lp. Albert |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 16:17 Naslov sporočila: |
|
|
| a112albert je napisal/a: | | Pri meni pa se dogaja to da dobim na mail sporočilo ko ga hočem prebrati na audiokontaktu pa sporočila ni, nevem kako to, ampak se je že večkrat to zgodilo prosim vas za pojasnilo zakaj se to dogaja ali ima še kdo drug tak problem lp. Albert |
Možno da ti nekdo pošlje zasebno sporočilo, sistem ti o tem pošlje mail, pošiljatej pa si medtem mogoče premisli, zbriše svoje sporočilo in ko greš gledat ga ni ker je bil že prej zbrisan. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 21:14 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | Možno da ti nekdo pošlje zasebno sporočilo, sistem ti o tem pošlje mail, pošiljatej pa si medtem mogoče premisli, zbriše svoje sporočilo in ko greš gledat ga ni ker je bil že prej zbrisan. |
Recimo od audiofill-a žena... Gre naš audiofill na bicikel, ampak ker ni v formi, pride po 5-ih minutah nazaj... Tako... In potem vse skupaj odpade...
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 22:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Vinylfan je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | Možno da ti nekdo pošlje zasebno sporočilo, sistem ti o tem pošlje mail, pošiljatej pa si medtem mogoče premisli, zbriše svoje sporočilo in ko greš gledat ga ni ker je bil že prej zbrisan. |
Recimo od audiofill-a žena... Gre naš audiofill na bicikel, ampak ker ni v formi, pride po 5-ih minutah nazaj... Tako... In potem vse skupaj odpade...
 |
Ne verjamem, moja je napredna, se prek fejsa zmeni za servis, ne zgublja ona časa z nekimi low-tech forumskimi sporočili, polj pa še kje server dol pade pa nič od tega.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Čet Mar 21, 2013 10:27 Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj mi ne odpira slik in avatarjev na forumu? _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Čet Mar 21, 2013 10:31 Naslov sporočila: |
|
|
| HIFRIK je napisal/a: | | Zakaj mi ne odpira slik in avatarjev na forumu? |
Preberi si to stran nazaj in predhodno stran. Vse je pojasnjeno! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
0844Ales
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 15:09 Prispevkov: 98 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Čet Mar 21, 2013 11:03 Naslov sporočila: |
|
|
| Odprl sem moj profil in naložil sliko za moj avatar in jo kaže (samo mojega, ostalih ne). Fotografij, kot recimo naslovnic albumov v kategoriji "Kaj trenutno poslušate?" tudi ne. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Čet Mar 21, 2013 11:20 Naslov sporočila: |
|
|
Odgovor zakaj je to tako je podal g. Trancedeejay v Pon Mar 18, 2013 22:45.
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|