Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Hi-Fi in partnerji
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2012 19:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj sem pa napisal takšnega? To da imajo ženske rade pozornosti je dejstvo in jaz svojo razvajam. Če si pa za rojstni dan želim nov kos opreme in se na ta račun na forumu pohecam, pa tudi ni nič narobe. Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2012 20:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ljudje smo različni in tudi naš odnos do raznih praznikov ni enak.

Valentinovo je za mene "praznik" za dva oz. najbližje, ki jih imamo radi (svoje otroke), zato niti slučajno pri tem nimajo nič ne moje ne ženine sodelavke.

Če se kaj prinese sodelavkam se za dan žena.

Tihe nežne besede, pa ženski praviloma povedo in pomenijo več kot tisoč glasno izrečenih (ali javno napisanih) besed.

Ampak to sem jaz, moj pogled na svet in moj odnos do žensk.
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2012 21:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kakorkoli, le da je pozornost. Razz

Jaz svojo na vse žive načine ki mi padejo napamet in se mi zdijo prisrčni. Od viška glava ne boli. Razen od slabega vina.

Vse se povrne. Smile
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2012 22:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moja za Valentinovo ne dobi nič, ker tega uvoženega "praznika" preprosto ne priznavam! Twisted Evil
Pa se sploh ne pritožuje, ker je navajena, da dobi šopek vsako soboto!Ja, in mir imam potem čez celo leto!
Je dejstvo, da so ženske zelo podkupljiva bitja(so izjeme, a redke!), pa večina moških tega ne zna izkoristit ali pa mislijo, da gre to le z dragocenimi darili.Nepoznavanje ženske psihe... Embarassed
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2012 08:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

''Karupcija!'' Wink
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2012 11:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem špansko odprt za vse sorte fiest in siest, ki ne zahtevajo veliko časa.

Moja madam je za Valentinovo dobila par mojih omnipolarnih OM monitorjev kot drugi par zvočnikov za njen TV-DVD sistem in je posledično(kdo ne bi bil?) zelo zadovoljna z zvokom.

OMa na homemade 3 plastno dampiranih nogicah in homebrew fake Kimberjih sem pozicioniral na 3dm razdalje od stropa in stene in "spotoma" ugotovil, da sem pravilno predvideval, da bo učinek omnipolarne disperzije zvoka s tem še večji, sledovi nazalnosti pa manjši, sinergija z aktivnim subom in keramičnimi tweeterji, centrom in mini monitorji pa je izpadla zelo posrečena, ker panelna postavitev dveh parov minijev(drugi par vezan zaporedno) in suba, od tal do stropa, ni občutljiva za faze, regal nabutan s knjigami pa je sam po sebi odličen damper.

Jaz pa sem si prislužil čokolado in jagode.
Edini minus nadgrajevanja sistema moje drage je, da zdaj končno sliši kako moji wooferčki veselo tresejo skoraj vsa vrata in še kakšno okno v hiši.
Kar je zanimivo, saj wooferčki ne gredo pod 45hz.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu