Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

kateri program za predvajanje glasbe
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 13, 2009 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Slinch je napisal/a:
Vendar pa v kameni dobi vsekakor ne bi ostali, mogoče nekje konec srednjega veka. Konec koncev je v današnjem času konkurenca veliko močnejši vzrok razvoja kot pa recimo želja po napredku. Vsaj v komercijalnem spektru.

Sem samo uporabil tvoj nabor in malce parafraziral ... Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Orpheus999

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 9:44
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 13, 2009 18:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za mastering in kakšno osnovno obdelavo zvoka uporabljam Adobe Audition (naslednik Cooledit) in mi je nekako prirastel v delovni proces. Če bi bilo možno bi združil winamp, Audition in bs player za ultimativni predvajalnik. Žal pa so posamezni programi še vedno preveč specializirani, apps pa pač niso dovolj.
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 16, 2009 15:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem kar se tiče kvalitete zvoka preko USB izhoda izmed vsega kar sem probal dosedaj, dobil najboljši rezultat z XXHighEnd playerjem, ki ga na prejšnji strani že omenja pasuljaris.

Pred časom mi ga je predlagal prijatelj in mi ga tudi pomagal inštalirati ter nastaviti, kar zna biti pravi "pain in the ass". Kljub njegovi pomoči mi program ni funkcioniral kot bi moral, zato ga tudi več ne uporabljam. Za mojega laptopa z 2GB rama in naloženo Visto, s katerega preko USB izhoda poslušam glasbo na slušalke, je preprosto prezahteven. Požrl mi je vse sistemske resourse in tekom predvajanja je bil laptop za druge stvari mrtev, prav tako je prihajalo do crashev. Kar se funkcionalnosti in lagodnosti upravljanja tiče je bolj polproizvod, vendar pa se je po drugi strani odkupil z zvokom (kadar je delalo seveda Laughing ). Tu pa v moji glavi odkar sem slišal kako zveni nič več ni kot je bilo. Ma kakšen Windows media player, Foobar, Winamp in podobno (pa nima veze ali z asio driverji ali brez), XXHighEnd player je preprosto drugi svet. Cool

Da bi avtor zagotovil stabilnejše in sistemsko manj požrešno delovanje, enostavnejšo nastavitev/prilagoditev, ter vkomponiral lušten uporabniški vmesnik, bi kupil program, pa četudi bi morebiti stal 50-100 eur. Je zvokovno toliko boljši od zgoraj naštetega "smetja" da odtehta in moja duša brez njega, preprosto ne bi imela peace of mind...

lp
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 17, 2009 01:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krasno, da še kdo ceni ta player.
ne vem, kdaj si ga nazadnje inštaliral, vsake toliko namreč ruknejo ven novo izpopolnjeno verzijo. tudi jaz imam računalo podobnih zmogljivosti, pa zadeva kar lepo teče. kot sem napisal pa rabiš nekaj časa, da ga pokapiraš oz. prideš not. zame vsekakor manjši pejn in di es kot asio, superiornost zvoka pa si tako sam opisal ...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu