Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kako dodajamo sliko v forum - navodila
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 20, 2013 16:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam podobne tezave z dodajanjem slik kot Kralj matjaz.Vedno izpise Forbidden.A so kaksna Nova pravila ?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 20, 2013 16:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

siroliver je napisal/a:
Imam podobne tezave z dodajanjem slik kot Kralj matjaz.Vedno izpise Forbidden.A so kaksna Nova pravila ?

Mislim, da ne! Jaz brez težav dodajam slike po istem postopku že od samega začetka. Torej krivda za tvoje in težave še nekaterih forumašev ni na strani portala.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 20, 2013 18:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
siroliver je napisal/a:

Mislim, da ne! Jaz brez težav dodajam slike po istem postopku že od samega začetka. Torej krivda za tvoje in težave še nekaterih forumašev ni na strani portala.

Pa je. So nekatere blokade vezane na državo. @sirolliver, piši administratorju, naj ti omogoči nalaganje slik iz Švice?

Lp,
Miran
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 20, 2013 18:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kraljmatjaz je napisal/a:
before je napisal/a:
siroliver je napisal/a:

Pa je. So nekatere blokade vezane na državo. @sirolliver, piši administratorju, naj ti omogoči nalaganje slik iz Švice?

Lp,
Miran
Embarassed Na ta aspekt pa sploh pomislil nisem, oziroma se ga zavedal.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu