| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Okt 20, 2013 16:31 Naslov sporočila: |
|
|
| Imam podobne tezave z dodajanjem slik kot Kralj matjaz.Vedno izpise Forbidden.A so kaksna Nova pravila ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Ned Okt 20, 2013 16:48 Naslov sporočila: |
|
|
| siroliver je napisal/a: | | Imam podobne tezave z dodajanjem slik kot Kralj matjaz.Vedno izpise Forbidden.A so kaksna Nova pravila ? |
Mislim, da ne! Jaz brez težav dodajam slike po istem postopku že od samega začetka. Torej krivda za tvoje in težave še nekaterih forumašev ni na strani portala. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27 Prispevkov: 1028 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Ned Okt 20, 2013 18:01 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | | siroliver je napisal/a: | | Imam podobne tezave z dodajanjem slik kot Kralj matjaz.Vedno izpise Forbidden.A so kaksna Nova pravila ? |
Mislim, da ne! Jaz brez težav dodajam slike po istem postopku že od samega začetka. Torej krivda za tvoje in težave še nekaterih forumašev ni na strani portala. |
Pa je. So nekatere blokade vezane na državo. @sirolliver, piši administratorju, naj ti omogoči nalaganje slik iz Švice?
Lp,
Miran _________________ Chi suona, stona. Chi non suona, critica! (R.Muti) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Ned Okt 20, 2013 18:18 Naslov sporočila: |
|
|
| kraljmatjaz je napisal/a: | | before je napisal/a: | | siroliver je napisal/a: | | Imam podobne tezave z dodajanjem slik kot Kralj matjaz.Vedno izpise Forbidden.A so kaksna Nova pravila ? |
Mislim, da ne! Jaz brez težav dodajam slike po istem postopku že od samega začetka. Torej krivda za tvoje in težave še nekaterih forumašev ni na strani portala. |
Pa je. So nekatere blokade vezane na državo. @sirolliver, piši administratorju, naj ti omogoči nalaganje slik iz Švice?
Lp,
Miran | Na ta aspekt pa sploh pomislil nisem, oziroma se ga zavedal. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|