| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2016 08:45 Naslov sporočila: |
|
|
Saj ni nujno, da bo osciliralo. Je odvisno od impedance zvočnika.
Priklopiš, dodajaš volume in opazuješ kaj se dogaja.
Več kot varovalko vun vreči ne more. Sound? ma ja..
Če ne, se pa doda Zobel filter, kot je že v prejšnjem postu opisano. Klinc pa daljši kabli. Na tnalo z njimi in sekkk - dobiš dva kabla iz enega. Bojo oni meni računali.. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2016 12:07 Naslov sporočila: |
|
|
| ambasador je napisal/a: |
Več kot varovalko vun vreči ne more.. |
Lahko "vun vrže" izhodne tranzistorje  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2016 18:37 Naslov sporočila: |
|
|
| ambasador je napisal/a: | Saj ni nujno, da bo osciliralo. Je odvisno od impedance zvočnika.
Več kot varovalko vun vreči ne more. Sound? ma ja..
Če ne, se pa doda Zobel filter, kot je že v prejšnjem postu opisano. Klinc pa daljši kabli. Na tnalo z njimi in sekkk - dobiš dva kabla iz enega. Bojo oni meni računali.. |
Upam, da se hec svetlika skozi to pisanje. Da ne bi kdo to zares vzel, hahaha _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uroš
Pridružen/-a: Sre Dec 2013 18:30 Prispevkov: 295 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Mar 25, 2016 14:02 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | Ah saj veš, da sem zadolžen za moje Američane. Je pa itak v nedeljo zvečer namesto Marjana Kralja čas rezerviran za Ebay sladokusce.
In ko si že omenil še zvočnike za zraven. Prav tako so šli danes ven ta prvi Kani za točno 222,00 EUR. Evo za slabih 600 EUR za nekoga s povprečno sobico ogrooomno muzike.
 |
Bolj malo muzike: Als Ersatzteil / defekt |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Mar 25, 2016 14:58 Naslov sporočila: |
|
|
| uroš je napisal/a: | | nek_do je napisal/a: | Ah saj veš, da sem zadolžen za moje Američane. Je pa itak v nedeljo zvečer namesto Marjana Kralja čas rezerviran za Ebay sladokusce.
In ko si že omenil še zvočnike za zraven. Prav tako so šli danes ven ta prvi Kani za točno 222,00 EUR. Evo za slabih 600 EUR za nekoga s povprečno sobico ogrooomno muzike.
|
Bolj malo muzike: Als Ersatzteil / defekt |
Je potrebno bit korekten in ne zavajat kot je bil tudi prodajalec ko je napisal "defekt". Prebrat je potrebno tudi "Beschreibung:" Verkaufe hier ein Paar Linn Kan 1. Entweder zum Restaurieren oder als Ersatzteillager für ein zweites Paar. Die Chassis und Weichen scheinen unbeschadet. Die Frontabdeckungen wurden entgegen des Hinweises entfernt und sind nicht vorhanden.
Klik
V glavnem so manjkali samo grili ter osvežitev politure. Driverji in kište so bile BP, vse original. Kaj in kako se splača ter kakšne so drugače cene pa ne mislim razpredat, lahko to stori vsak zase. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uroš
Pridružen/-a: Sre Dec 2013 18:30 Prispevkov: 295 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Mar 25, 2016 15:09 Naslov sporočila: |
|
|
Korekten? Zavajati?
Vso srečo z nakupom izdelkov na eBayu, ki so označeni kot defektni, v opisu pa piše, da so potrebni restavracije ali so za rezervne dele.
V oglasu ni opcije pošiljanja v Slovenijo - še manj muzike.
| nek_do je napisal/a: | | Driverji in kište so bile BP, vse original. |
Nobenega takega zagotovila, temveč: se zdijo nepoškodovani.
Sploh ni fotke enega zvočnika od spredaj.
Večini je bilo opisano očitno dovolj sumljivo, da se niso spuščali v ta posel, in končna cena je bila primerna. Jaz bi se jim tudi izognil.
Tudi pri zelo podrobnih opisih, zelo dobri osebni komunikaciji in precejšnjemu številu izmenjanih mailov, velikemu številu fotk v visoki resoluciji ... te lahko čaka kakšno manjše neprijetno presenečenje. Takele ponudbe pa ne obetajo nič dobrega.
Zelo dobrih nakupov na eBayu ni. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Mar 25, 2016 15:49 Naslov sporočila: |
|
|
@uroš s takimi kot si ti, ki post festum 90% svojih prispevkov izbriše ter jih opremi z :brez veze, PD, ^^, res ne mislim parlamentirat. Kaj in kako se splača kupovat na ebayu pa tudi ne mislim učit nikogar tako, da kar veselo na bolho, njuškalo.... _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|