| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ZZBOY
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 21:48 Prispevkov: 122 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Pet Dec 19, 2008 11:47 Naslov sporočila: |
|
|
Moram reči, da ta forum in spletna stran res zelo dobro deluje; kot mislim, res najlepša hvala vsem, ki ste mi prijazno postregli z koristnimi informacijami, upam da kdaj vrnem uslugo; na podlagi vaših informacij sem posal povpraševanje v Pear Audio, odgovor še čakam; Kako pa izgleda nakup staro-za novo v trgovini Vklop? ob zamejavi bo odveč Rotelov ojačevalec mogoče se rešim tudi Nakamichi receiverja (ali ob zamenjavi ponujajo "poštene" cene? lep dan in lp Iztok  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ZZBOY
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 21:48 Prispevkov: 122 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 09:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Arcama še nimam, bo treba še malo našparat, sem pa opazil nevarnega konkurenta, Primare DVDi10 receiver https://www.hifibitz.co.uk/product.asp?id=8274, cena je ista; tako da zdaj ne vem kaj je v resnici boljše; kakšno menenje izkušnje primare vs arcam je dobrodošlo; lepe praznike in debelega božička, Iztok |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|