Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Arcam solo movie 2.1
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ZZBOY

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 21:48
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 19, 2008 11:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moram reči, da ta forum in spletna stran res zelo dobro deluje; kot mislim, res najlepša hvala vsem, ki ste mi prijazno postregli z koristnimi informacijami, upam da kdaj vrnem uslugo; na podlagi vaših informacij sem posal povpraševanje v Pear Audio, odgovor še čakam; Kako pa izgleda nakup staro-za novo v trgovini Vklop? ob zamejavi bo odveč Rotelov ojačevalec mogoče se rešim tudi Nakamichi receiverja (ali ob zamenjavi ponujajo "poštene" cene? lep dan in lp Iztok Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ZZBOY

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 21:48
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 24, 2008 09:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Arcama še nimam, bo treba še malo našparat, sem pa opazil nevarnega konkurenta, Primare DVDi10 receiver https://www.hifibitz.co.uk/product.asp?id=8274, cena je ista; tako da zdaj ne vem kaj je v resnici boljše; kakšno menenje izkušnje primare vs arcam je dobrodošlo; lepe praznike in debelega božička, Iztok
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu