Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Internetni ponudniki
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 06, 2012 22:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

T2 so fenomeni. Če dela, je super, ko pa crkne si ga naj.... .

Meni siol dela super. Za 20/20, dva telefona, dva TV plačujemo cca 57 eur. Na optiki.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 07, 2012 00:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz sem od začetka na Siol-u... Žal, ampak kolikor slišim je povsod takšno ali drugačno sr...nje. Imamo optiko, ki pa je skoraj tako hitra kot ISDN, ko je imel "dober dan"... Ko so me prepričevali, da pri njih ni nič narobe, sem downloadal datoteko z njihove strani in jim poslal podatke o download-u (printscreen), potem pa vse tiho je bilo... In potem se je našel nek pametnjakovič, ki je rekel, da ni nič narobe... Seveda sem šel gledat pogodbo in res, glej nateg: tam piše, da garantirajo hitrost do... Se pravi, ne hitrost toliko in toliko, ampak do te hitrosti...
Vse ostalo pa je več ali manj isto s****e... Žal.
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 07, 2012 00:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
Seveda sem šel gledat pogodbo in res, glej nateg: tam piše, da garantirajo hitrost do... Se pravi, ne hitrost toliko in toliko, ampak do te hitrosti...

Torej bi jih po pogodbi lahko tožil le, če bi presegli hitrost v pogodbi. Surprised Crying or Very sad
jože

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 18:30
Kraj: Jesenice

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 07, 2012 12:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
Vinylfan je napisal/a:
Seveda sem šel gledat pogodbo in res, glej nateg: tam piše, da garantirajo hitrost do... Se pravi, ne hitrost toliko in toliko, ampak do te hitrosti...

Torej bi jih po pogodbi lahko tožil le, če bi presegli hitrost v pogodbi. Surprised Crying or Very sad

Ni povsem primerljivo s hitrostjo interneta, pa vseno.
Če na avtocesti prekoračiš hitrost in si ujet, plačaš kazen. Če pa na avtocesti stojiš v zamašku, pa moraš biti potrpežljiv in se nimaš komu pritožit.
Nazaj na vrh
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 07, 2012 16:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Že dolgo let imam kabelski internet telemach in morm rečt da dela supr brez kakršnih koli težav ....edino ene 3x pač za 5 h ni delal internet ker so kopali na našem območju in enkrat zaradi izpada elektrike.
Drugače je pa že najmanj eno leto po celem bloku in ostalih blokih na območju Lj.-vič napeljana in nastavljena optika vendar jo osebno še ne uporabljam .....

Kar se pa tiče T2 ....svetujem daleč stran od njih......ogromno kolegov so imeli T2 in so znoreli ker pač ni nikol delal ali pa je prevečkrat "dol padal" tako da so sedaj "odšli drugam" na siol in podobno.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 07, 2012 21:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz ima siol,žal nimam optike,vendar sem zadovoljen z boxsom,ker je zelo praktičen in pregleden.Če bi lahko omogočali pregled za nazaj za vse programe bi bila bomba !! Seveda me pa moti kot pri vseh ponudnikih,da je razen na HBO ni možno dobiti DD zvoka !
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu