| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Tor Nov 29, 2011 20:44 Naslov sporočila: |
|
|
| Edvard je napisal/a: | | mestn pu je napisal/a: |
Kvaliteten odnos rabi po raziskavah okoli 30ur tedensko kvalitetno preživetega časa skupaj, kar je več, je najlepša investicija kar jih je.
|
Mestn, ti pa maš porihtano. Jaz zvečer pogledam na ženin organizator, da vidim kaj me čaka jutri in to je to.  |
Jaz imam zadnje čase toliko dela, da moram, ko občasno pridem domov na vratih pokazati osebno izkaznico, da me spusti noter.  _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Tor Nov 29, 2011 21:53 Naslov sporočila: |
|
|
Imam srečo, ženi je HiFi všeč, celo posluša me kadar ji kaj z zanosom razlagam.
Dovolila mi je celo, da sem postavitev v dnevni, sedaj podredil sistemu, čeprav bi ona raje drugače.Ko sem ji razložil,da bo zvok precej boljši ,je bila takoj za.
Kot sem rekel- sreča. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Tor Nov 29, 2011 22:27 Naslov sporočila: |
|
|
Moja posluša vse, kar serviram. Enako je s tamalo-v nedeljo je "zbrano" poslušala improvizacijo T.Groma in I.Tomazin ...
Ali bi lahko živel z žensko, ki ji "moja glasba" ne bi bila všeč? Seveda ne. A bi potem sam hodil po festivalih-koncerih? No way.
Torej, tudi nakupi novih komponent niso vprašljivi-še huje, brani mi prodati stari sistem (Primare serija 200+Audiostatic zvočniki) _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kalimero
Pridružen/-a: Pon Sep 2008 21:25 Prispevkov: 287 Kraj: Šmartno pri Litiji
|
Objavljeno: Tor Nov 29, 2011 22:42 Naslov sporočila: |
|
|
| Edvard je napisal/a: | | mestn pu je napisal/a: |
Kvaliteten odnos rabi po raziskavah okoli 30ur tedensko kvalitetno preživetega časa skupaj, kar je več, je najlepša investicija kar jih je.
|
Mestn, ti pa maš porihtano. Jaz zvečer pogledam na ženin organizator, da vidim kaj me čaka jutri in to je to.  |
Ja, nekateri imajo srečo, da lahko "počivajo" v službi, ker delajo v državni upravi . Z mojo sva zvečer često obadva že okog 22ure v mižalah. Najin službeni tempo je žal pač tak (obadva delava po 10-12ur na dan).
Drugače pa imava z mojo zelo podoben glasbeni okus, tako da poslušava vse. Jaz njeno in ona mojo glasbo. Mi pa ponavadi reče, ko prinesem domov novo komponento - pa koliko imaš ti tega? Moram jo pohvalit, da je zelo strpna do mojega oz. je sedaj postal že najin hobi. _________________ www.marsaudio.eu - zastopnik za Jantzen Audio in Fountek |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Tor Nov 29, 2011 23:12 Naslov sporočila: |
|
|
mene bolj moti, da pri 1941 registriranih forumaših še nisem zasledil nobene ženske.. to je že statistično izven vseh okvirjev..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Nov 30, 2011 00:34 Naslov sporočila: |
|
|
| Špilferderber je napisal/a: | mene bolj moti, da pri 1941 registriranih forumaših še nisem zasledil nobene ženske.. to je že statistično izven vseh okvirjev..  |
Najbrž ne bo držalo! Že kar daleč nazaj (nekaj mesecev) je ena predstavnica ženskega spola iskala nek nasvet, a se ne spomnim ne njenega nickname-a, ne tega v kateri temi, niti kakšno je bilo vprašanje. In prav možno je, da se pod kakšnim nick-om skriva še kakšna, a se kot mnogi drugi ne vključuje aktivno in zgolj spremlja dogajanje na forumu. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 30, 2011 00:50 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | | Špilferderber je napisal/a: | mene bolj moti, da pri 1941 registriranih forumaših še nisem zasledil nobene ženske.. to je že statistično izven vseh okvirjev..  |
Najbrž ne bo držalo! Že kar daleč nazaj (nekaj mesecev) je ena predstavnica ženskega spola iskala nek nasvet, a se ne spomnim ne njenega nickname-a, ne tega v kateri temi, niti kakšno je bilo vprašanje. In prav možno je, da se pod kakšnim nick-om skriva še kakšna, a se kot mnogi drugi ne vključuje aktivno in zgolj spremlja dogajanje na forumu. |
http://www.audio-kontakt.com/forum/viewtopic.php?t=1787
 _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Sre Nov 30, 2011 00:55 Naslov sporočila: |
|
|
Tjaša ja.. poglej, kako so poskoki skočili v luft in pomagali.. če bi se podpisal Vinko, bi tema bila verjetno dober teren za pajčevino..
zelo offtopično, zato bežim.. mim'grede, mam zlato ženo, da tolerira mene in moje drobne male audio ideje, ki so nekako zafilale že pol dnevne sobe in še marsikatero drugo luknjo..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

|
Objavljeno: Sre Nov 30, 2011 07:43 Naslov sporočila: |
|
|
Moja za mojo obsedenost z napravami ne kaže pretiranega navdušenja, na srečo pa tudi ne nasprotuje.
Sem pa kmalu po nekem upgradu sistema vlekel na ušesa, ko je po telefonu razlagala prijateljici, da se zdaj sliši tako, kot da bi pevka stala v sobi.  _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2011 10:30 Naslov sporočila: |
|
|
 _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50 Prispevkov: 317 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 14:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Fantje, danes je dan ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gero
Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03 Prispevkov: 196
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 15:50 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, danes američani praznjujejo Valentinovo...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 15:52 Naslov sporočila: |
|
|
Študiram, da bi dragi za valentinovo kupil en lep pisal Nordost kabelček !?  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 18:53 Naslov sporočila: |
|
|
Kar presenetite svoje drage na valentinovo, četudi tega praznika ne praznujete, ne bo čisto nič narobe. Ženske rabijo pozornost, tako jih je mati narava pač sprogramirala. In če moški malo pozna njihovo psiho, pride fajn skozi življenje. Pa to ne pomeni se zdaj zapufavati za draga darila, niti pod razno. Samo z izbranimi besedami ob pravem času na pravem mestu lahko doseže "da se stopi in mu je iz roke".
Kaj sem naredil na valentina pred časom... kupim šopek za drago in Ferrero Rocher za ves njen kolektiv, ter se odpravim direkt tja. Med same babe. Draga otrpne in ostane brez besed, kar se sicer zgodi bolj poredko saj zmeraj kaj čeblja. Niti v sanju si ni mislila da ji bom prišel na delovno mesto, sploh pa ne po nočnem šihtu, ko bi naj že spal doma. Pristopim do nje, stisnem k sebi, vpričo ostalih povem par lepih, zaključim s poljubom in pozovem ostale sodelavke, da se posladkajo. Bila je luštna atmosfera, draga pa je še cel večer sijala.
Letos nisem kupoval ničesar. Na facebook sem ji javno nalimal lepo slikico in zraven napisal: "Pravijo da angeli živijo v nebesih. Ampak jaz vem da to ni res. Kajti če bi angeli živeli v nebesih... zakaj si potem ti tu?"
Kar solze sreče je potočila. Ko pride jo stisnem, še povem kako lepo zraven in gremo na večerjo.
Ni boga da me za prihajajoči rojstni dan ne preseneti z novim kosom feršterkerije. Že imam nagledanega, le pokazat ji ga moram. Tako čisto usput, da ji nakažem kaj si želim. Mater sem nabrit. /joke/ 
Nazadnje urejal/a audiofill Tor Feb 14, 2012 19:17; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 18:55 Naslov sporočila: |
|
|
Upam, da nima dostopa do foruma !?  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|