Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Majice Audio Kontakt
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
DAVOR

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 10, 2008 15:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni je všeč takšna kot je ... zato naročam XL.

L.P. Davorin
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2008 10:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hehe, morate razumeti: kraljmatjaž je zamejski slovenec z visoko stopnjo narodnostne zavednosti. Pa bi mu bilo ljubše nekaj slovenskega. Meni se zdi MEMBER simpatično, bi se pa strinjal tudi z nečem "domačim".
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2008 12:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bo spredaj pisalo Slovenian Audio Video Portal Cool
Have a nice Day

Matt
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2008 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
Bo spredaj pisalo Slovenian Audio Video Portal

Ali ne bi bilo bolj slovensko, če namesto "member" napišeš "član" ? Besedico "slovenski, slovenska..." se kar prehitro prilepi kjerkoli !
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2008 18:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim, da je bolje da ne komplicirate preveč glede napisov na majici, sicer bomo ostali brez njih Twisted Evil . Verjamem pa, da so vaši predlogi dobronamerni, a vsem se pač ne da ustreči.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Fos

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 18:40
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2008 19:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se pridružujem naročilu - 1 kom. XXL.

lp
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 15, 2008 20:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tranci, prejel sem ponudbo. Gre takole:

- majica Fruit of the loom, gramature 205 pride 2.8 EUR / komad
- majica JHK, gramature 190 pride 2.4 EUR / komad
- majica JHK, gramature 155 pride 2.1 EUR / komad

tisk:

4 x izdelava filma po 5.5 EUR = 22 EUR
4 x priprava na tisk po 8.5 EUR = 34 EUR
dvobarni potisk ene majice spredaj + zadaj = 0.62 EUR

Cene so brez DDV, rok izdelave je en teden.

Po moji matematiki bi 10 majic zneslo skupaj (recimo taboljša Fruit of the loom) 10 x 2.8 EUR + 22 EUR + 34 EUR + 10 x 0.62 EUR = 118 EUR + DDV. Torej 11.8 EUR + DDV na komad.

50 istih majic pa bi zneslo 50 x 2.8 EUR + 22 EUR + 34 EUR + 50 x 0.62 EUR = 227 EUR + DDV. Torej 4.54 EUR + DDV na komad.

Lahko se naročijo samo majice in tiskaš drugje, ali pa prineseš majice od drugod in tiskaš tukaj.

Film po koncu ostane tebi in ga lahko uporabiš pri tiskanju kdaj v prihodnosti (če bi še kdo naknadno želel imeti majico).

Jaz nimam pojma ali je to ugodno ali ne. Primerjaj s ponudbami ki jih že imaš in preštudiraj. Če te bo interesiralo ti posredujem kontaktne podatke.

Lep pozdrav!
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 15, 2008 21:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Probne majice imam trenutno doma. Imeli bomo Fruit of the loom, 205 gramske. Po probi je recimo meni velikost M oprijeta, L na easy, XL je probal foter od punce in mu je čisto prav, za XXL bi človk moral bit že res orenk dec Laughing
Končna cena majice je 10EUR, kar je zelo ugodno glede na majhno število majic - Audiofillov izračun bo za prvi primer kar držal.
Torej zbiramo še prijave za majice, za vsak primer jih bomo naročili nekaj več. Dobite jih na HI-FI Showu oz. po dogovoru.
LP
Admin
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 22:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HI
Evo, danes sem prejel majice, jutri ali v ponedeljek gredo v tisk, samo se preverim ali so vse majice kot naročene. Vglavnem, upam da nas bo čimveč "ta črnih" po hotelu šetal.
LP
Admin
megane

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 20:28
Kraj: Benedikt

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 19, 2008 07:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če bi bile še kakšne druge barve na izbiro, bi jaz ziher vzel eno ali pa dve.
Smile
Nazaj na vrh
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 19, 2008 12:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
Hehe, morate razumeti: kraljmatjaž je zamejski slovenec z visoko stopnjo narodnostne zavednosti. Pa bi mu bilo ljubše nekaj slovenskega. Meni se zdi MEMBER simpatično, bi se pa strinjal tudi z nečem "domačim".

hej Vili to si pa hudo postavil... Very Happy
Saj nisem mislil tako zelo "narodnostno" kritizirati . To je bil samo moj predlog, so mi pac vsec cimbolj enostavne stvari, ce posplosim.
MAjico pa bom vzel Z "member-jem" ali brez njega. Cool

Se vidimo na festu.
LP
Miran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2008 07:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Majice so pri meni, hi_musica jih je ze videl - ne bo nas tezko prepoznati.
Se vidimo od jutri naprej na Showu.
LP
Matej
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 16, 2009 22:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naj omenim, da je navoljo samo še par majic Audio Kontakt. Velikosti so M, XL in XXL.
LP
Admin
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 16, 2009 22:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lahko zame eno XXL pršparaš? Very Happy Spadam v kategorijo orng decev! Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 17, 2009 06:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
Naj omenim, da je navoljo samo še par majic Audio Kontakt. Velikosti so M, XL in XXL.
LP
Admin

Prosim da mi shraniš eno "M"
Hvala.
Alen
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu