| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ma_coule
Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27 Prispevkov: 370 Kraj: south of the border
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 20:18 Naslov sporočila: |
|
|
ZZ & FF !... na forumu - tudi v bodoče  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 20:21 Naslov sporočila: |
|
|
Podpiram pobudo.
Lahko pa tudi naredimo tako, da bo cena AK majice že vključevala prispevek?! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 21:07 Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem pred časom kot moderator večim soforumašem poslal zaprosilo za pomoč, kjer sem vljudno zaprosil če bi lahko prispevali kakšen članek za uvodno stran portala. Da se ta obogati, popestri in človeka pritegne k branju ko uleti na naš portal. Tema čisto po lastni izbiri, le da se tiče audia. Odziv je bil nikakršen. Par sofurumašev, katerim sem hvaležen, se je takrat angažiralo in napisalo članek ki je bil postavljen na portal, ostali pa tema do nižin.
In če niso toliko da bi spisali en klinčev članek čisto po lastni izbiri, kar jih razen urice ali dve angažiranja ne udari po žepu čisto nič, kako bi šele od njih lahko pričakoval kakšno doniranje. Čista utopija.
Forum daje, od njega imamo korist vsi in jemat je fajn, dal pa ne bi nihče nič (prisotni ki so pripravljeni pomagati so izvzeti).
Tranci ima že vse od štarta s portalom en velik minus in da lahko mi uživamo v našem priljubljenem spletnem mestu on gara od jutra do drugega jutra tri šihte vsak dan, na koncu pa mora še pod mus prodajat svojo feršterkerijo da nekako sfolga.
Tranci naj ti ne bo nerodno. Predlagam da se pozanimaš kako je z nabiranjem prostovoljnih prispevkov. Vem da se zato potrebuje dovoljenje če se ne motim upravne enote. Kot to povsem legalno nabirajo gasilci in razna društva. Nam poveš transakcijski račun in ti nakazujemo. Sam bi si odprl trajnik pa mi vsak mesec od plače trgajo določeno vsoto in zdrava marija.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 21:30 Naslov sporočila: |
|
|
Absolutno za, ... samo povejte kam in koliko !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 21:34 Naslov sporočila: |
|
|
Ma, ja!
Ali pa se ustanovi tudi Audiokontakt Klub s članarino !?  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1774 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 21:40 Naslov sporočila: |
|
|
že za neomejeno uporabo oglasnika bi bilo higijensko pristavit kakšen cekinček _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gorko1
Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44 Prispevkov: 656 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 22:26 Naslov sporočila: |
|
|
VSEKAKOR SEM ZRAVEN!
LP,
Goran |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 23:03 Naslov sporočila: |
|
|
+1 in da bo vse transparentno. _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Čet Apr 28, 2011 20:39 Naslov sporočila: |
|
|
OK, ne glede na mojo prekinitev aktivnega sodelovanja se lahko računa z mojo udeležbo, ker cenim entuziazem kot ga recimo kaže administrator tega foruma in ki se prevelikokrat ne ceni dovolj.
Pa naj ne ostane na enkratni pobudi, ki bi ostala na koncu brez oprejemljivega rezultata!
Dokončna rešitev sicer to nikakor ni.Gre le za pomoč v premoščanju neke situacije.To je lahko le še večje število aktivnih članov foruma, ki bo vzpodbudno vplivalo na količino plačanih oglasov.Načeloma preprosto, a hudimano težko!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 08:08 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam se strinjam z enkratnim prispevkom. Tudi če bi se ustanovil klub, bi se lahko pobrala članarina, zakaj pa ne. Eden takšnih primerov je eden najbolj obiskanih fotografskih forumov.
Kar pa se tiče sodelovanja pri tem, bom rekel naslednje. Problem na tem forumu obstaja že z odpiranjem kake teme, ki je v audiu močno obremenjena z mnenji za in proti. Takrat se izlije precej žolča... Saj dobro veste, o čem govorim. Tako, da dvomim, da bi potem še kdo želel kaj posebej napisati. Vem pa da veliko ljudi spremlja teme na foumu, vendar pa se ne vključujejo v debato. Tako, da ideja audiofil-a ki govori o pisanju uvodnih člankov ni slaba, vendar pa mislim, da uvodno stran večina preskoči. Gredo direktno na forum, kjer išejo odgovor na svoje vprašanje ali pa iščejo oz želijo oddati oglas.
Tudi na srešanju DIY, bi se lahko pobrali prostovoljni prispevki, pa nič o tem.
Če bo potrebno, se bom potrudil tudi sodelovati, kajti ob redni službi furam še dve dejavnosti (popoldanski s.p) in imam družino. Ampak še bo potrebno, bom pomagal po svojih močeh.
Z audio in video področja pa žal ne morem pomagati, ker sem dobro podkovan v teoriji slabše pa v praksi, tako da se potem nerad izpostavljam strokovnjakom in "strokovnjakom"...
Ampak go for it!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 15:33 Naslov sporočila: |
|
|
| ali pa se nekam napiše TR in osnovni podatki, mi pa vsak posameznik tja nakažemo kak eur, po svojih močeh. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 15:39 Naslov sporočila: |
|
|
V kakšno pasico bi lahko dal tekoči račun za nakazilo ali pa tudi nakazilo s paypalom,kot je to narejeno v diy forumu južnih sosedov ... _________________ vintage , Diy |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 15:53 Naslov sporočila: |
|
|
| galop je napisal/a: | | V kakšno pasico bi lahko dal tekoči račun za nakazilo ali pa tudi nakazilo s paypalom,kot je to narejeno v diy forumu južnih sosedov ... |
Yes, PayPal rules !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Wolumen
Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46 Prispevkov: 345 Kraj: Škofija loka
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 16:00 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi prinas na enem drugem forumi.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
SCHalko
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 16:49 Prispevkov: 166 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 20:22 Naslov sporočila: |
|
|
| Sicer aktivno ne sodelujem v razpravah, jih pa redno spremljam. Tudi mene se lahko šteje k doniranju.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|