| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
holgoram
Pridružen/-a: Pon Mar 2011 22:58 Prispevkov: 1 Kraj: Slovenia
|
Objavljeno: Pon Mar 28, 2011 23:08 Naslov sporočila: |
|
|
Mislim/vem da nebi smel bit problem pridobitev artikla če je plačan, če se nebi dal se gre do stečajnega in se uredi. bodi srečn da ni ležarnine že za en dan
Glede servisov pa kolko je meni znano, zna nastat problem samo takrat kadar je uvoznik/trgovina v stečaju.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bebetka
Pridružen/-a: Pet Mar 2011 11:30 Prispevkov: 2 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2011 14:15 Naslov sporočila: Re: Technomarket v Ljubljani zaprl svoja vrata |
|
|
| Jaki je napisal/a: | Pozdravljeni,
torej Technomarket v Ljubljani je zaprl svoja vrata, ne vem ali za vedno ali samo začasno.
Problem je, da sem pred časom kupil izdelek ( bil je v akciji ), ga tudi plačal in se tam zmenil, da ga lahko pridem na kasnejši datum iskat, ker je bil problem z prevozom.
Situacija je sedaj taka, da ne morem priti do izdelka. Ker na mail in telefon se nihče ne javla, ko sem šel danes osebno tja, ni bilo nikogar.
Torej bi bil zelo hvaležen, če bi kdo svetoval kaj naj naredim, da bom prišel do svojega izdelka. Na koga se naj obrnem oziroma, če kdo pozna koga in podobno.
Najlepša hvala.
Lp |
Jaki, danes 30.03. so vsi tam, ker imajo inventuro, za jutri pa še ne vedo, če bodo tam. Upam, da dobiš SVOJ izdelek, če ga slučajno še nisi. Torej - kar pred skladišče pojdi in vztrajaj! Račun in izdajnico imej sabo, samo z računom izdelka ne boš dobil. Obvesti, kako si uredil!
Lp! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jaki
Pridružen/-a: Pet Okt 2010 18:22 Prispevkov: 3 Kraj: Moravče
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2011 14:42 Naslov sporočila: |
|
|
V ponedeljek mi je uspelo po malo pregovarjanja in prepričevanja, končno dobiti in prevzeti izdelek.
Resnično najlepša hvala vsem za nasvete in pomoč.
Je bila pa to dobra šola za vnaprej, nikoli več puščati stvari v varstvo firmam. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sandi
Pridružen/-a: Sob Jan 2011 22:39 Prispevkov: 96 Kraj: celje
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2011 15:35 Naslov sporočila: tehnomarket moja terjatev |
|
|
pozdrav vsem
imam težavo - v tehnomarketu imam darilni bon za 90 eur. želel bi ga vnovčiti, vendar imajo zaprte trgovine po Sloveniji - kaj naj storim? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2011 16:09 Naslov sporočila: |
|
|
prodaj ga na bolhi za 80eur  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nkidess86
Pridružen/-a: Pon Maj 2011 12:23 Prispevkov: 2 Kraj: Vojnik
|
Objavljeno: Pon Maj 02, 2011 12:26 Naslov sporočila: |
|
|
dober dan
kako je zdaj glede garancijo?? ali lahko kdo pomaga. sicer mogoče bom kupil enega LCD tv Samsung od oseba ki ga kupila pri tehnomarketu in me zanima kako je z garancijo, a lahko uveljavim garancijo pri zastopnik samsung v sloveniji oz. servis samsung v sloveniji
in kako kaj s tehnomarketom a bo kaj v sloveniji ker sem gledal da v serbiji imajo skoraj 20 trgovin !!!!
LP, nikola |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audio_holic
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50 Prispevkov: 329 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Maj 02, 2011 12:32 Naslov sporočila: |
|
|
nkides86: Po vsej verjetnosti je tako, da splošno garancijo aparata uveljavljaš neposredno pri pooblaščenem serviserju za Samsung aparate, morebitno dodatno podaljšano garancijo pa pri trgovcu, ki jo ima zavarovano prek zavarovalnice. Seveda brez original računa ne gre...
Lahko pa povprašaš še na Zvezo potrošnikov in Tržni inšpektorat, tam boš dobil najbolj točen odgovor  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
VMPS30
Pridružen/-a: Sre Maj 2011 9:34 Prispevkov: 13 Kraj: ZAGREB
|
Objavljeno: Sre Maj 04, 2011 09:51 Naslov sporočila: |
|
|
Po pravilu svaki uvoznik tehničke robe dužan je osigurati servis i djelovi s rokom od 5 godina. Tako je barem kod nas u HR. Osobno me ništa ne čudi što je Tehnomarket zaprl vrata kod Vas. Vjerojatno nije mogao raditi s dampinškim cjenama kao kos nas. _________________ Nothing else since 1977 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nkidess86
Pridružen/-a: Pon Maj 2011 12:23 Prispevkov: 2 Kraj: Vojnik
|
Objavljeno: Čet Maj 12, 2011 18:07 Naslov sporočila: |
|
|
| aha, HVALA hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
urosst
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 9:48 Prispevkov: 109 Kraj: ZAGORJE
|
Objavljeno: Čet Maj 12, 2011 18:54 Naslov sporočila: |
|
|
če imaš euro garacijo potem uveljavljaš garacijo pri usreznih servisih.
če maš garancijo od tehnomarketa si se obrisal pod nosom za garancijo.
ker je tehnomarket dobil dodatni nabavni rabat za reklamacije in
je nabavil izdelke brez garancije.
podobno smo mi imeli včasih pri JVC izdelkih,popravila v času
garancije je krila naša firma. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|