| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Nov 09, 2013 10:52 Naslov sporočila: |
|
|
mr Ziggy
še najbolj me spominjaš na našega Kardelja, vedno si poln idej ena boljša od druge žal vse v teoriji fine v praksi neuporabne, a naj eden xy< za obnovo par sto evrov vrednih zvočnikov kupi par tisoč ali deset tisoč vredno stiskalnico, ki je verjamem zelo uporabna ampak v NMK bi rekli ni ekonomske računice ali kako je že bilo...
sam imam kakih dvajset mizarskih spon cca 70-140 pa tudi to če jih ne bi občasno poceni dobil ni mala investicija ki ni rentabilna, daj bodi vsaj malo realen |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Sob Nov 09, 2013 11:00 Naslov sporočila: |
|
|
Glej ta zadeva je ki sem jo sedaj podal je izvedljiva v praksi in tako bi jaz in mi v delavnici storili.
Druga zadeva pa je: saj mu ni potrebno kupiti stiskalnice. Zakaj bi jo pa kupil jao jao. Preprosto odide do nekoga ki jo ima in se zmeni in razloži kakšna je situacija in kaj želi narediti. Lepa beseda mesto najde. Morda bi mu pa nekdo drug spet kaj drugega dobrega svetoval.
Želeli ste naj vam povem kako to v praksi narediti za te boxe pa sem vam povedal a vam(tebi) spet ni všeč zaradi tega ker on nima te stisklanice... jao jao. Nobena zadeva za vas ni dobra
Drugače pa odidi do mickota s temi cvingami in skupaj naredita pa bo. Doma pač se veliko dela s cvingami.... V delavnici pa bi narediti s k.stiskalnico. Tako. Ko bo pa micko potreboval nasvet sem mu na voljo. Do takrat pa LP saj se mi preprosto ne da več pisati in ti razlagati zadev saj imam polno drugega dela...
Lahko si pa on še ogleda tole: http://www.humblehomemadehifi.com/veneering.html
p.s.: Včasih ste tako vsi imeli radi g.Pinca....pa ga še sedaj vprašajte pa mu nej svetuje ali pa naredi _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|