Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kam na dopust?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 13, 2010 21:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

VT -Verbrauch Tour.... Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 12, 2010 02:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, lepe pozdrave from Cyprus vam posilja AK administrator. Lepo se imejte, posljite nam ideje za AK, ce bi kdo zelel postati del AK naj me kontaktira. Sredi dneva je tu cca 35 stopinj - vozniki vozijo po levi, kot kamikaze, pesci se ne upostevajo...vglavnem tema kar se tice prometa.
Hvalabogu spilamo v vecernih urah, tako da je bolje. Ni pa to dopust, je bolj delovno dopustniske narave. Trenutno je tukaj ura skoraj 4 zjutraj in imam cas, da uredim neke stvari glede AK, ker se blizajo novitete.
Se vidimo
LP
Admin
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43
Kraj: 01

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 15, 2010 11:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, še obljubljen preostanek materiala z dopusta. Smile
http://www.youtube.com/watch?v=JMfANUzfHdo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
TIGER9292

Pridružen/-a: Sob Jan 2010 20:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 15, 2010 12:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zakon tura, ni kaj Smile Kaj je pa tisto bilo pri 4:11, samo kontrola ali kazen ?
Nazaj na vrh
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 15, 2010 13:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

UUuuuu Gerchy, tole je pa kar na nivoju narejeno. Verjetno kar dost časa in živcev vloženega v montažo. Kateri program uporabljaš? Jst se zadnje čase nekaj s Pinnacle-om ubadam pa ugotavljam, da imam prešvoh "mašinco" za konkretnejše urejanje.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43
Kraj: 01

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 15, 2010 13:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TIGER9292 je napisal/a:
Zakon tura, ni kaj Smile Kaj je pa tisto bilo pri 4:11, samo kontrola ali kazen ?

K sreči nič, samo zaprta cesta zaradi snemanja reklame za novi Mercedes SLS. Malo manj sreče je bilo na italijansko-slovenski meji. Mad

merhy je napisal/a:
UUuuuu Gerchy, tole je pa kar na nivoju narejeno. Verjetno kar dost časa in živcev vloženega v montažo. Kateri program uporabljaš? Jst se zadnje čase nekaj s Pinnacle-om ubadam pa ugotavljam, da imam prešvoh "mašinco" za konkretnejše urejanje.

No ja, največ dela je bilo z izborom okrog 500GB materiala, saj je posnetih vseh 3000 kilometrov. Montaža je bila sorazmerno hitra (dan, dva ali tri - sem delal na obroke), soundtrack je bil spisan v enem dnevu. Program je Sony Vegas 9.0c. Itak. Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 15, 2010 15:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Samo 3000 km??? Robič je dal v enem tednu z biciklom celo ameriko skozi.

Hecam se! Very Happy

Fantje vsaka vam čast. To pa je bil uživaški podvig. Izgleda huuuudo dobro! Cool
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 23, 2011 18:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljena družba! Very Happy

Ravno sem se vrnil z teden dni trajajočega dopusta, ki je minil, kot bi pihnil Crying or Very sad . Po prihodu domov, sem najprej vklopil audio sistem, ki sika naokoli kot nov. Twisted Evil Nato sem vklopil še TV in počasi se že privajam nazaj na 24p sliko, tako kot takrat ko je bil televizor nov. Na koncu sem vklopil še računalnik in najprej pregledal "kva dogaja" na forumu. Dan pred dopustom pa mi je zaznamoval dogodek, o katerem bom pisal v prihodnjih dneh v neki drugi temi. Wink

Audiohedonist
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 23, 2011 19:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz pa sem ga glihkar nastopil. Do 19.00 ure oddelal zadnjih 12 ur, zdaj pa dva tedna off. Cool
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 23, 2011 23:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Jaz pa sem ga glihkar nastopil. Do 19.00 ure oddelal zadnjih 12 ur, zdaj pa dva tedna off. Cool

Uživaj in zajemaj počitnice z veliko žlico, saj vse lepo prehitro mine.
Jaz grem za teden dni nazaj v službo, potem pa drugi polčas poletnih počitnic.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 26, 2011 23:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bomo dočakali kakšno dopustniško LeisureDive fotko?

Da vidimo kdo bo prvi. Very Happy
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 13, 2012 22:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jutri grem na morje! Very Happy ... za en dan. Crying or Very sad

Audiohedonist
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 04, 2013 16:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da prebudim in dvignem tole temo. Bomo vsi doma?

before

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 04, 2013 16:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Težka bo! Z izboritvijo letnega dopusta in s financami. Ampak "udri brigu na veselje" Laughing, malo pa bo treba vsaj povonjat morski zrak.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 04, 2013 21:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gyros, sirtaki, souvlaki, tzatziki, mythos evo nas
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja
Stran 8 od 9

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu