Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

novi harman kardon receiverji 655, 755
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 02, 2009 21:57    Naslov sporočila: novi harman kardon receiverji 655, 755 Odgovori s citatom

Ali morda kdo ve kdaj bodo v prodaji tile novi AV receiverji.
Kakšna bo cena?

Hvala

http://harman-kardon.cz/data/harman-kardon-avr655.pdf
http://harman-kardon.cz/data/harman-kardon-avr755.pdf
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 02, 2009 22:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Oba se napovedujeta že eno leto, bila razstavljena tudi na IFA, nobeden pa prav ne ve, kdaj bosta pri trgovcih.Po mojem gre za probleme z novim video procesorjem.
Pozitivno:dlje kot bo to trajalo, cenejši bodo njihovi "stari" modeli(recimo AVR-645). Very Happy
Negativno:imam ga tudi jaz! Crying or Very sad
Nazaj na vrh
frodo

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29
Kraj: Miklavž na dr. polju

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2009 02:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz jih že tudi komaj čakam.....
Nazaj na vrh
kumer

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2009 09:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kakšna pa bo kaj cena, govorimo za 1500+ eur za oba ali ??

kakšna pa je razlika med 645 in 655, je ze mogoče kdo kaj študiral?

hvala
LP
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2009 10:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ufff, omenjena receiverčka 655 in 755 vizualno izgledata krasno. Cool

Lepe elegantne čiste linije, brez čičkarij na front plati in kar mi je še posebej všeč - brez knofov (razen elegantnega za glasnost). Ko gledam po trgovinah tiste A/V čičkarije z malim milijonom nekih knofov na front plati, ki jih obvezno spremlja prav toliko nekih lučk, če ne že vsaj light show v malem, me kar nekam pritisne. Bravo Harman za tale dizajn. Cool
Nazaj na vrh
roCkY

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 23:43
Kraj: LJ kotel

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2009 10:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

??
na strani odkoder sta gornja linka je za prvega vpisana cena 2000€ za drugega 3000€
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2009 14:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj bo taka cena tudi v trgovinah?

sicer pa kam sploh spadata ta receiverja v primerjavi z onkyo 906, yamaha 3900
ali gre za višji rang?

lp
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 12:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Le toliko:design Harman Kardonov je sicer lep in čist, pa magari spredaj ni brušen aluminij ampak je plastika.Je pa za upravljanje živ obup in je samo to krivo, da moj že mesece leži na eni polici nekje v hiši, namesto njega pa špila precej manj elegantni Onkyo!
Nazaj na vrh
frodo

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 14:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nov Harman ni več obup za upravljanje. Vse se dela preko izjemnega on-screen display-a.
Saj tudi star Harman ni bil ravno kompliciran, če si le pravilno sprogramiral tisti daljinec. V bistvu je bil zelo enostaven, samo nekaj funkcij na daljincu si moral spremeniti..

LP
Nazaj na vrh
kumer

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 14:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

morda kdo ve kdaj bo to dejansko na policah, me rez zanima končna cena

LP
Nazaj na vrh
frodo

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 15:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne vem, jaz sam čakam že od novembra. Tudi na netu ne najdem nobene
informacije kdaj bi naj končno bil v prodaji....

LP
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 16:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

frodo je napisal/a:
Nov Harman ni več obup za upravljanje. Vse se dela preko izjemnega on-screen display-a.
Saj tudi star Harman ni bil ravno kompliciran, če si le pravilno sprogramiral tisti daljinec. V bistvu je bil zelo enostaven, samo nekaj funkcij na daljincu si moral spremeniti..

LP

Ja, če ljubiš, tudi odpuščaš! Wink Jaz pač ne in še vrsta preizkuševalcev v raznih testih tudi ne!
Gre pa v prvi vrsti za to, da je bila preglednost upravljanja na samem aparatu(torej ne govorim o daljincu, ki mi tudi ni posebej všeč) povsem žrtvovana v korist designa.Tako so recimo napisi povsem nečitljivi.No, morda je na novih res kaj bolje.Škoda sicer, ker je zvok res OK!
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 17:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni pa se je zdela Yamaha obupna, moram enkrat HK pogledat od bližeSmile

Sicer pa.. zdaj večina recieverjev ponuja možnost nastavljanja preko televizorja, tako da.. tako komplicirano že ne more bit:)
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 17:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tozadevno je v primerjavi Yamaha vzor preglednosti(in imel sem 2, enako tudi Harmana).Osebno pa se mi ne ljubi brskat po menijih, da bi izvedel najbolj enostavne operacije.Seveda se pa vse da!
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 17:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po drugi strani pa, nastavljaš kadar menjaš sobo ali kaj podobnega. Nastaviš, pa imaš potem mir.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu