Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Novi moderator naj bo ...
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 20, 2011 20:58    Naslov sporočila: Novi moderator naj bo ... Odgovori s citatom

Pokažimo, da smo demokratični forum, kjer znamo spoštovati svobodno izbiro našega Aljoše in smo si obenem tudi sami sposobni izbrati novega moderatorja. Tako bomo Trancy-u tudi močno olajšali delo. Torej s predlogi na plano. Idea

Moj predlog: novi moderator naj bo before Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 20, 2011 21:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Forumi ponavadi niso demokratični, admini majo pač tak režim kot majo.. jaz pa bi trancedeejayu prepustil odločitev: )
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 20, 2011 21:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Administrator foruma je praviloma bog in batina!Sam se zanesem, da se bo modro odločil.Kot ste že nekateri ugotavljali nikakor ni pomembno, da bi moral biti moderator top ekspert, veliko važneje je, da je diplomat in uravnotežena osebnost.
Ne poznam pa ozadij, a nekaj že mora biti, da se dosedanjemu kar nekako prelahko odpovedujemo(vsaj za moj okus).
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 20, 2011 21:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tukaj ni vprašanje kdo se odloča ali nekdo lahko postane moderator, bolj je vprašanje kdo je primeren in kdo bi si toliko casa vzel za hobi. Nebi raje poslušali glasbo na HI-FI sistemih, kot mirili nekatere uporabnike?
Koliko se jih je javilo za pomagat na Showu? Aljoša je bil vse tri dni prisoten, celo pri meni je prespal, čeprav ima doma družino. Zahvala gre tudi Zoranu(ki je bil tudi nonstop na Showu), Strekiju, HIFREAK-u in še nekaterim, ki so prispevali dobrote za v sobo. Drugi so bili le opazovalci. Saj jih čisto razumem, a vseeno tudi časa za moderiranje gre ogromno, tako da to ni kar tako. Eno je, da enkrat na mesec eno malenkost popraviš, drugo pa je, da se angažiraš in se moraš dnevno ukvarjati s pregledovanjem postov, pisanjem ZS uporabnikom, brisanjem, odločanjem ali je nekaj primerno ali ne.... poleg tega pa še služba in kup drugih obveznosti, katerih se noben ne zaveda. Glede na to, da portal V2 delamo že celo večnost upam, da ga bomo tudi v čimkrajšem času spravili skupaj, saj sem samo jaz na V2 verziji pustil vsaj 3000 ur.
Vglavnem Audio Kontakt gre naprej -upam, da čimprej v novi podobi in pa seveda oglasi uporabnikov iz tujine. Kdor pa bi bil pripravljen stopiti v ekipo AK, pa seveda vabljen.

Matej Ostovic
Audio Kontakt administrator
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 20, 2011 22:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@ProJet

Sem počaščen, da si me predlagal, ampak meni ni do tega. Večino razlogov zakaj ne, je navedel že trancedeejay, poleg tega pa nekatere teme bolj površno spremljam ali sploh ne, zato bi težko opravljal ta posel. Nimam pa volje na silo spremljati (in kontrolirati) debat, ki me ne zanimajo. Hvala še enkrat, ampak ne. Da se bom morda kdaj aktivno vključil v kakšen posamični projekt v okviru portala, tega pa ne izključujem.

lep pozdrav!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 08:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:

Ne poznam pa ozadij, a nekaj že mora biti, da se dosedanjemu kar nekako prelahko odpovedujemo(vsaj za moj okus).

Glede na to, da so se pojavila namigovanja o ozadjih moram vskočiti in pojasniti.

V ozadju ni čisto nič. Temu potrjuje dejstvo, da v treh letih ni bilo niti ene same pritožbe na moje delo, vsaj ne da se spomnim. Kvečjemu mogoče kje kdaj kakšna pripomba, kar pa je logično in normalno, saj nisem čarovnik da bi znal zmeraj rešiti probleme/konflikte na način, ki bi bil vsem povšeči.

Gre le za to (kot opisujem tukaj), da me je forum prerasel. Moderiranja si namreč ne predstavljam le kot malo brisanja, malo prestavljanja tem sem ter tja in podobno, temveč mnogo več. Kot piše zgoraj tranci, to zahteva celega človeka. Od začetka je bila to mala malica in v treh letih smo skupaj dosegli ohoho, ko pa članstvo enkrat tako naraste in se med nami spletejo prijateljske vezi, pa to zdaleč ni več enostavno. Tako navzven mogoče enostaven konflikt navznotraj preraste v pritisk. Razmišljujoč proces kjer je potrebno pred kakršnokoli odločitvijo oziroma posegom, vsestransko pretehtati vsa dejstva in okoliščine povezane s primerom in tudi širše. Pri tem upoštevati tako interes, želje, pričakovanja vsakega udeleženca, kot forumsko politiko oziroma cilje katerim stremimo, obenem pa iz igre izločiti sebe, svoja čustva, ter razsoditi kot nevtralni arbiter na način, da bosta volk sit in koza cela, torej vsi srečni in zadovoljni. In to je obremenitev ki me duši. Sploh zaradi stkanih prijateljstev, saj sem človek ki se že po naravi ne želi zameriti nikomur. Vedel sem da bo nekoč prišlo do tega in zdaj smo tam. Ne čutim se več sposobnega obvladovati situacije in je nastopil čas da prepustim moderatorstvo sposobnejšim/izkušenejšim, ki bodo naš forum ponesli korak naprej.

Mislim da tisti ki me poznajo razumejo in odobravajo, to pa bi bil tudi moj odgovor na namigovanje.

lp
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 11:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Forumi ponavadi niso demokratični, admini majo pač tak režim kot majo.. jaz pa bi trancedeejayu prepustil odločitev: )

Podpišem Exclamation
matjaz z

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 12:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No tale novica o Aljošinem odstopu je vsekakor vse prej kot vzpodbudna, a razumljiva vsi imamo namreč podobne časovne zagate in njegov altruizem je tukaj šel dejansko že čez vse mere.
Upam da je odločitev le formalne narave in da bo-boš uspel še vedno najti kaj časa za nove prispevke, teme, ter pomoč pri npr- hi fi shovu. Kakor koli upam da se bermo naprej in ne nazadnje čimprej spet srečamo.

Zaenkrat pa Hvala ti Aljoša.

.
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 13:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi z moje strani - HVALA!

Trenutno je to eden najkvalitetnejših forumov, kar jih poznam - tudi po tvoji zaslugi.
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 14:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala obema!

Ni straha, ne boste se me znebili kar tako. Še vedno bom aktivno posiljeval z novodobnimi zadevšnami, težil z neposlušljivo muziko, pa take pa to. Laughing

S trancijem sva že dolgo prijatelja in če me bo potreboval, mu bom vedno na voljo, kar dobro ve, saj prijatelji smo za to da si pomagamo. Vsak show, takšen in drugačen event, forumski izlet, druženja, nasvet,... bilokaj bo rabil, le šofiral več ne bom, ker je "avto" zrasel v "avtobus", zanj pa ne posedujem izpita in bi nebodigatreba slej ko prej kam ruknil.

Se vidimo, slišimo in beremo! Razz
Nazaj na vrh
Stefi

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 17:58

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2011 21:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aljoša,

vse pohvale za tvoje preteklo delo na tem forumu tudi z moje strani.

Redkokje sem naletel na tako dobrega moderatorja, predvsem zaradi iskrivih misli, idej in ne nazadnje dejanj.

Žal mi je, da si "omagal", bojim pa se, da bo boljšega in izkušenejšega "dirigenta" naših debat, včasih prerekanj, redko tudi nedostojnih opazk, zelo težko najti.

Me pa veseli, da ostajaš član naše družbe!
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 12:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:

Podpišem Exclamation

Vehementno gledano imata prav, za forume "kar tja v en dan", ampak po dobrem premisleku, lahko napačna izbira moderatorja pomeni konec foruma v sedanji zelo pluralni obliki, da ne navajam eksaktnih primerov. Aljošo bo v njegovi dobrohtljivosti težko kdo nadomestil, zato skromno predvidevam, da bodo šle stvari lahko samo še navzdol ali pač ... Rolling Eyes
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 16:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ProJet je napisal/a:
JAZZZ je napisal/a:

Podpišem Exclamation

Vehementno gledano imata prav, za forume "kar tja v en dan", ampak po dobrem premisleku, lahko napačna izbira moderatorja pomeni konec foruma v sedanji zelo pluralni obliki, da ne navajam eksaktnih primerov. Aljošo bo v njegovi dobrohtljivosti težko kdo nadomestil, zato skromno predvidevam, da bodo šle stvari lahko samo še navzdol ali pač ... Rolling Eyes

Mateju ni vseeno, kaj bo s forumom in ne verjamem, da bo admina izbral "kar tja v en dan".
Novemu moderatorju pa predlagam hitrejše ustavljanje naših izbruhov-Aljoša je bil za to verjetno "premehak". Pozoren naj bo na "provokacije" članov, ki so se ravno vpisali na forum.
Jaz vidim Aljošev doprinos k temu forumu bolj v objavi člankov-pomoč pri sejmu..., kot pa v samem administriranju. In pisanju se verjetno ne bo odrekel. Je pa res, da je v današnjih časih težko dobiti človeka, ki bi delal take stvari(verjetno zastonj ali ob minimalnem znesku-kompenzaciji). Ampak, saj ostane še Matej!
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 17:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Osebno menim, da je po svoje slabo, da se nekateri tako lepo med sabo naslavljate s pravimi imeni.Ne vem, se mi zdi, da je forum postal kar malce preveč "domačijski".Pač enih 10 ljudi, ki se med sabo malce obiskujete, malce poslušate muziko in si pohvalite opremo, kak kozarček spijete, pobožate tamale, drug dan pa še kako izmenjate na forumu.
Saj po človeški plati je vse to lepo in prav, a menim, da forumu ne koristi.
Alfa samci pa se sicer pojavljajo na vseh forumih.Nekatere tudi uničijo, a veliko jih vseeno preživi.Upam, da tudi ta, saj ni slab, bo pa izbor pravega moderatorja kar pomemben!
Nazaj na vrh
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 18:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Osebno menim , da bi se moral vsak vedno podpisati pod svojimi prispevki. Vse to je na tujih forumih že ustaljena praksa. Bi bilo bistveno manj....
Aljošo pa podpiram pri njegovi odločitvi , saj sam najbolje ve, kaj je prav in kaj si želi. Wink
LP
Bernard
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu