Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nova igrača je doma......
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 165, 166, 167  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
JJAB

Pridružen/-a: Sob Apr 2014 0:05
Kraj: Moon

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 20, 2015 13:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa je to za ena zadeva?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 20, 2015 13:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Avondale Voyager...upam da GWB ni jezen ker sem ga prehitel, seveda ni problem za slike, mogoče še kako od zunaj ali oba skupaj...
Nazaj na vrh
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 20, 2015 14:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofrik je napisal/a:
Avondale Voyager...upam da GWB ni jezen ker sem ga prehitel, seveda ni problem za slike, mogoče še kako od zunaj ali oba skupaj...

Seveda nisem.

Naredim eno "panoramsko" skupaj z preampom, ko pridem domov...
Nazaj na vrh
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 21, 2015 13:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kot obljubljeno... "sveta trojica" in situ:
Nazaj na vrh
kalimero

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 21:25
Kraj: Šmartno pri Litiji

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 23, 2015 17:39    Naslov sporočila: Elektronke PE 1/100 Odgovori s citatom

Danes dobil 8 kosov. Te mrcine omogočajo v PP skoraj 200W moči. Dokaj nezahtevne za krmilit. Življenska doba 15.000 ur.

data: http://www.mif.pg.gda.pl/homepages/frank/sheets/030/p/PE1-100.pdf

slikca:

V glavi imam že narisano shemo. Bo treba poiskat spajkalnik...
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 29, 2015 16:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

I2S plošča z digitalnima (coax + optični) izhodoma 24/192 za RaspberryPI2, in to za 35EUR.
Kaj sploh še ostane velikim?

Nazaj na vrh
canyonn

Pridružen/-a: Pon Apr 2009 15:53
Kraj: kanal

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 29, 2015 22:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj sploh še ostane velikim?

dober napajalni izvir (source)
tle je vsa umetnost

čipe v osnovi je krmilit dokaj enostavno , v standardnih krivuljah...naprej je v praksi nekaj drugega na izhodu

https://www.youtube.com/watch?v=SbswM3lPC8A
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041775119
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 30, 2015 08:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

benma, kaj pa gor furaš?

kake 3 tedne nazaj me je držalo da bi kupil en tak board, ter gor dal volumio al pa PiMusicbox, vendar ni mi jasno ali obstaja potem kaka aplikacija za kontrolo preko iPada? Ker brez tega me ne zanima, pa če je zlat zvok.
Nazaj na vrh
Elkoss

Pridružen/-a: Sob Maj 2010 14:22
Kraj: Zagorje

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 30, 2015 08:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:
benma, kaj pa gor furaš?

kake 3 tedne nazaj me je držalo da bi kupil en tak board, ter gor dal volumio al pa PiMusicbox, vendar ni mi jasno ali obstaja potem kaka aplikacija za kontrolo preko iPada? Ker brez tega me ne zanima, pa če je zlat zvok.

Zdravo,

Če imaš na Pi-ju MPD client, potem si na iPad namestiš MPaD. Z njim upravljaš vse potrebno...

lp,

Jure

http://www.elkoss-audio.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 30, 2015 09:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Furam Volumio. Kot remote na iPadu uporabljam kar Safari, na Androidu pa Sound@home in Bubble UPnP.
Zvok je za ta denar res zlat. Preko USB je včasih malo pokalo.
Nazaj na vrh
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 06, 2015 13:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam da se mal pohvalim, Zu Druid Mk4/08 Smile

Mal morem še porihtat postavitev, premaknt omarce, drugače pa že sedaj igrajo res zelo zelo lepo.
To so torej '08 verzija, obstaja še upgrade na '13 verzijo z nanotech materialom FR driverja (papir), ki naj bi bila potem enaka sedajšnjemu Mk5 modelu (7.500 €), no ta slednji ima še en zelo hud super tweeter Radian 850, ki ga ima tudi Zu Supreme od g. Laknerja - Projet-a.

Skratka prej sem imel Omen-e, njhove entryje, ki sem jih ravno tako kot te sedaj kupil na blef, ampak kot je videti sem imel dober občutek, kajti zvok mi zelo paše. Druidi so občuten skok naprej od Omenov. No že Omeni so bili krasni, tako da niti nisem pričakoval preveč, ampak me je kar fejst presentilo. Najprej to, da sem že pri parih mm obrata volume-a zaslišal malodane vso dogajanje, odlično res. In zvok se takoj razleze po celi sobi, sweet spot je praktično povsod, zvočniki pa izginejo. Zvok je lahkoten, zračen, ima en žmoht, vse se dobro sliši.
Za nakupom sem zadovoljen, in čeprav sem imel z ženo borbe se je zadeva hitro polegla, ker so res lepi in v mint stanju.

lp, Gašper
Nazaj na vrh
simon740

Pridružen/-a: Sob Sep 2012 15:59
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 06, 2015 20:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čestitke Gašper...jaz pa še kr uživam s tvojimi Primami.... Smile

lp;
Simon
Nazaj na vrh
mcnaget

Pridružen/-a: Čet Nov 2012 12:28
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 08, 2015 11:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A to na Unison poganjaš al kaj drugega?

lpz
Nazaj na vrh
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 08, 2015 12:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hej, hvala Simon, me veseli, zdej pa res enkrat ane? Wink

Ja, na Unisona 24W; imajo 101db izkoristek, oz. bi rekel da realno tam 99db. Včeraj sem kontaktiral enga modela, ki jih uspešno poganja z Yamamotom 2W, čeprav pomoje po filingu rabijo vsaj tam ene 8-10W, da lahko malo naviješ če ti paše...
Nazaj na vrh
simon740

Pridružen/-a: Sob Sep 2012 15:59
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 08, 2015 20:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hej, hvala Simon, me veseli, zdej pa res enkrat ane? Wink

Ja zdaj pa je že čas...sva se vmes že preselila

Wink

LP,
Simon
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 165, 166, 167  Naslednja
Stran 57 od 167

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu