| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1774 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2015 20:13 Naslov sporočila: |
|
|
| D3v1L je napisal/a: | | Najbolje da prosiš prodajalca če je pripravljen prinesti k tebi domov in preizkusiš doma. |
...tole je stavek (prošnja) tisočletja...
...obstaja tudi tema "Vici".... ... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2015 20:42 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj češ @fjaka "sodobno razmišljanje". Pa saj smo že pred časom razmišljali in ni bilo prav daleč od "resnice".
| nek_do je napisal/a: | | jacoby je napisal/a: | | tromba je napisal/a: | | Pri nas je samo to dobro, kar je zastonj.... |
Malo drugače, dobro je samo, če je top HI-END (čim več Kg Al) in skoraj zastonj...(1/10 cene), pa še takrat bodo pripombe... |
......., da ni bilo dostave na dom ter brez garancije. |
_________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2015 21:32 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | Kaj češ @fjaka "sodobno razmišljanje". Pa saj smo že pred časom razmišljali in ni bilo prav daleč od "resnice".
| nek_do je napisal/a: | | jacoby je napisal/a: | | tromba je napisal/a: | | Pri nas je samo to dobro, kar je zastonj.... |
Malo drugače, dobro je samo, če je top HI-END (čim več Kg Al) in skoraj zastonj...(1/10 cene), pa še takrat bodo pripombe... |
......., da ni bilo dostave na dom ter brez garancije. |
|
najbrž....FB generacija..."neki novi klinci".... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D3v1L
Pridružen/-a: Pet Jan 2014 22:56 Prispevkov: 32 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2015 08:12 Naslov sporočila: |
|
|
| senior je napisal/a: |
Kako se kaže (sliši) to: "... le premalo moči ima" ? NAD naj bi dal od sebe do 150 W pri 8 ohmih (občutljivost B&W 683 s1 je 90 dB, priporočena moč ojačevalca 25-200 W). |
Trenutni c356bee pa le 80W. Zato se odločam za c375. Mogoče bo uspel iztisniti kaj več nizkih tonov iz Bowersev
Fjaka in Nek_do. To da je to zaradi takih superglacv kot sta vidva tole daleč najbolj prijazen forum mi je dobro znano. Oba polna denarja in kupujeta stvari na pamet potem pa ali igra ali pa ne. Nekje je treba začeti. Če ga pač prosi da se oprema ki jo prodaja preizkusi pri kupcu res ni nič takega. Sam sem pripravljen pri prodaji to ponudit. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2015 08:55 Naslov sporočila: |
|
|
| D3v1L je napisal/a: | | Sam sem pripravljen pri prodaji to ponudit. |
in tako 100 x iz Radovljice po celi vesoljni Sloveniji....pa yebeš bencin in čas za teh par 100 evrov...kdaj boš nehal?...že drugič boš podvomil v svoje početje...tretjič boš rekel: to pa je zadnjič, nikoli več...
a misliš da mi nismo to šolo že dali skozi?... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2015 09:45 Naslov sporočila: |
|
|
| D3v1L je napisal/a: | | senior je napisal/a: |
Kako se kaže (sliši) to: "... le premalo moči ima" ? NAD naj bi dal od sebe do 150 W pri 8 ohmih (občutljivost B&W 683 s1 je 90 dB, priporočena moč ojačevalca 25-200 W). |
Fjaka in Nek_do. To da je to zaradi takih superglacv kot sta vidva tole daleč najbolj prijazen forum mi je dobro znano. Oba polna denarja in kupujeta stvari na pamet potem pa ali igra ali pa ne. Nekje je treba začeti. Če ga pač prosi da se oprema ki jo prodaja preizkusi pri kupcu res ni nič takega. Sam sem pripravljen pri prodaji to ponudit. |
Se globoko oproščam, ker je vse skupaj "malo mimo" pa vendar.
Ja morebiti sva pa res s @fjako dva od tistih, ki se držita sodobnega razmišljanja in pisanja, da manj ko ljudje vedo, bolj suvereno pišejo in razpravljajo. Vsi, ki se dobro spoznajo na neko področje pa so precej bolj previdni.
In prosim ne olepšuj situacije, če sam dobro veš, da ne bi nikoli nekemu xy kupcu peljal npr. iz Radovljice v Zlatoličje neke težke kište, da jo sproba v svojem sistemu. Seveda pa, da obstaja tudi možnost, da še nisi ničesar prodajal in še ne poznaš Slovenskega "nacianalnega športa". Me je ravno včeraj pogrela tale oddaja.
http://www.24ur.com/novice/slovenija/car-zastonjkarstva-ni-dovolj-da-se-najedo-na-prireditvi-hrano-basejo-tudi-v-torbice.html _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D3v1L
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2015 11:03 Naslov sporočila: |
|
|
Še zmeraj mislim da ne more škoditi če vpraša za to opcijo.
Drugače pa. Sem kupoval in sem prodajal. Kupil sem tako da mi je gospod pripeljal ojačevalnik, vendar ga nisem vzel, dobil pa je za potne stroške in še nekaj za zraven, za kar sva se tudi že vnaprej domenila. Pri prodaji mi pa ni bilo zaenkrat treba nikamor vozit. Pravi samo da je to najboljši način da se prepričaš. Nikjer ne piše da se bo prodajalec sploh strinjal s tem, lahko ga povabi k sebi. Verjamem pa da je tudi dovolj takih ki samo sprašujejo ter probavajo ter ničesar ne kupijo, na žalost.
Drugače pa... časi gredo naprej, trg se je spremenil, na žalost ali srečo nismo vsi imeli možnost odraščati v Titovih časih kot predvidevam vidva veterana. Včasih ste verjetno lažje prodajali in je bil prodajalec šef, danes je to drugače.
Glavno je da se spljuva vsakogar ki se na novo prijavi na forum in zastavi vprašanje ali pa poda svoje mnenje. Tudi v pristopni izjavi ne piše da je forum le za stare prdce ki že 30 let gonijo isto. Nekje je pač treba začeti. Glavno je imeti čez 1000 objav pa čeprav 90% čisto zgrešenih.
Lep dan še naprej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2015 11:34 Naslov sporočila: |
|
|
Za konec "polemike" prisrčna hvala @D3v1L za te vzpodbudne besede ob iskrenem upanju, da boš tudi ti nekoč "star prdec" z X000 objavami ter samo desetimi odstotki "zgrešenih strelov" ter vedno novimi idejami. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D3v1L
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2015 17:37 Naslov sporočila: |
|
|
Ja in mlajši uporabniki foruma smo zabavni (@fjaka) FB klinci  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2015 20:26 Naslov sporočila: |
|
|
gospodje, kot je povedal soforumaš na sosednjem forumu, se tudi sam odpravim na ta forum z velikim nasmehom na licu in dobro voljo tako da me žalitve in nesramnost na @nek_do@tov in moj račun ne spravijo iz tira...
drugače pa, ne vidim nobene žalitve če komu rečeš da je FB generacija...tudi sam imam enega takega doma..."neki novi klinci", v narekovajih, je Balaševičev komad, ki je zmeraj aktualen, čeprav Balaševiča ne maram...
če se pa nekdo počuti ogroženega ker sem njegovo izjavo, stavek, prošnjo, razglasil za stavek tisočletja, ne morem pomagat...
veselo naprej...that's the life _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uroš
Pridružen/-a: Sre Dec 2013 18:30 Prispevkov: 295 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Apr 25, 2015 09:08 Naslov sporočila: |
|
|
brez veze
Nazadnje urejal/a uroš Ned Okt 25, 2015 00:03; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uroš
|
Objavljeno: Sob Apr 25, 2015 09:10 Naslov sporočila: |
|
|
brez veze
Nazadnje urejal/a uroš Sob Okt 24, 2015 23:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uroš
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Čet Maj 07, 2015 19:59 Naslov sporočila: |
|
|
| Citiram: | | Če sklepam na podlagi Rega, Brio, iz tistega časa, nanj priključiš manj kot spodoben gramofon, poceni zvočnike in si v vinilnih nebesih za praktično nič denarja. |
Hahaha, tako dobrega vica pa že dolgp ne. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uroš
|
Objavljeno: Pet Maj 08, 2015 08:41 Naslov sporočila: |
|
|
| Oh, si bistra glava. Pa še pravi srček. In konstruktiven, res rariteta. Za crknt. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|