| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2280 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Mar 20, 2015 20:52 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Prodal kompleten sistem, nimam nič več doma razen zvočniških kablov. Če kdo želi jih dobi ajd za socialnih 100 eur samo da mi ne delajo gužve. Če pa ne bo v doglednem času kupca pa jih bom šenkal in zdrava marija.
|
A to imaš tiste DIY "srebrnake", dolžine...? Pa kakšno fotko nalimaj prosim. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5416 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pet Mar 20, 2015 21:59 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | Prodal kompleten sistem, nimam nič več doma razen zvočniških kablov. Če kdo želi jih dobi ajd za socialnih 100 eur samo da mi ne delajo gužve. Če pa ne bo v doglednem času kupca pa jih bom šenkal in zdrava marija.
|
A to imaš tiste DIY "srebrnake", dolžine...? Pa kakšno fotko nalimaj prosim. |
Ja diy varianta iz 650 gramov srebra čistoče 99,99% v obliki trakov širine 2.5 cm in dolžine 220 cm. Čezenj ovoj bombaža in snake skin. Nobenih banan ali vilic na koncih kabla nego v cilju izvrženja nebodigatreba solate na poti signala direkten spoj na konektorje ojačevalnika in zvočnikov.
EDIT: ni več aktualno |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uroš
Pridružen/-a: Sre Dec 2013 18:30 Prispevkov: 295 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Mar 27, 2015 23:10 Naslov sporočila: |
|
|
Rega Brio R za 400 €. Mislim, da ga še nisem zasledil ceneje, nikjer na svetu, pa ne spremljam samo eBaya.
Pri oceni ugodnosti je spet treba upoštevati tudi, da bi pri morebitnem nakupu iz tujine sledil strošek pošiljanja, trenutne tečaje domače valute, in da nas pri nakupu iz tujine običajno doleti vsaj malenkostno neprijetno presenečenje. Lahko pa tudi večje.
Na AK pa:
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=15590
Pri istem prodajalcu tudi Naim DAC V1 za 1100 €, velja vse že navedeno + najnovejši Naimov proizvod: "Cenik april 2015". |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matt99
Pridružen/-a: Tor Mar 2015 17:28 Prispevkov: 23 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pon Apr 06, 2015 20:22 Naslov sporočila: |
|
|
@gwb
A tile mission 770 so težki za poganjat? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
|
Objavljeno: Tor Apr 07, 2015 10:12 Naslov sporočila: |
|
|
| matt99 je napisal/a: | @gwb
A tile mission 770 so težki za poganjat? |
Težko reči in pa vprašanje s čim bi jih poganjal. Občutljivi so dovolj, vprašanje je zgolj glede kontrole basa (so že v osnovi malo slabše definirani spodaj). S precej podhranjenim ojačevalcem in pa pri neprimerni postavitvi (BR...) zna biti rezultat precej neugoden. Spet je pa tudi vprašanje, koliko si občutljiv na to (pri meni je to prva stvar, ki me zmoti)...
Če ni prostora za igranje s postavitvijo (beri: primerni odmiki od zadnje in stranskih sten!), bi jaz rajši šel na kompresijce. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Pet Apr 10, 2015 11:17 Naslov sporočila: |
|
|
Sem bil kar šokiran , ko sem danes zasledil tale oglas za Tonewin MC-5881A, za kakšno ceno se prodaja:
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=15665
Saj ne moreš več verjeti, kje je oz. kam gre audio scena pri nas??? Prodajalec ne bo imel pokritih niti stroškov za modifikacijo!?!
Če ne bi imel preveč zahtevnih zvočnikov doma v sistemu, bi oglas že izginil.
Kdor bo kupil ta ojačevalec, se mu bo še zelo, zelo dolgo smejalo. _________________ Nikoli se ne prepiraj z idiotom,
ker te bo potegnil na svoj nivo
in te premagal s svojimi izkušnjami. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 10, 2015 13:48 Naslov sporočila: |
|
|
| Senca je napisal/a: | Sem bil kar šokiran , ko sem danes zasledil tale oglas za Tonewin MC-5881A, za kakšno ceno se prodaja:
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=15665
Saj ne moreš več verjeti, kje je oz. kam gre audio scena pri nas??? Prodajalec ne bo imel pokritih niti stroškov za modifikacijo!?!
Če ne bi imel preveč zahtevnih zvočnikov doma v sistemu, bi oglas že izginil.
Kdor bo kupil ta ojačevalec, se mu bo še zelo, zelo dolgo smejalo. |
se popolnoma strinjam s tabo....jaz svojega sigurno ne dam za ta denar... :
zgleda da tip res nujno rabi denar..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
samosamo
Pridružen/-a: Pet Mar 2010 13:01 Prispevkov: 3 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Apr 13, 2015 14:08 Naslov sporočila: |
|
|
A mi lahko kdo pove, ce je tole ugoden nakup: http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=15684 ?
Pravkar išcem neko podobno kombinacijo in gledam, da se ena taka prodaja za 850 evrov, tale pa za 700 pa še crna je, kar mi bolj ustreza.. Ima kdo kakšne izkušnje s tem Rotelom?
Hvala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D3v1L
Pridružen/-a: Pet Jan 2014 22:56 Prispevkov: 32 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Pon Apr 13, 2015 18:45 Naslov sporočila: |
|
|
| Meni se zdi ugodno. Za katere zvočnike kupuješ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
samosamo
Pridružen/-a: Pet Mar 2010 13:01 Prispevkov: 3 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2015 15:20 Naslov sporočila: |
|
|
| Moji zvočniki so B&W 602 S3 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D3v1L
Pridružen/-a: Pet Jan 2014 22:56 Prispevkov: 32 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2015 16:02 Naslov sporočila: |
|
|
| Tudi sam imam dilemo pri nakupu. Sam imam B&W 683 s1 im se odločam med Rotel RA 1570 in NAD C375Bee. Trenutno imam NADov ojačevalec in mi zvok odgovarja le malo premalo moči ima. Ta komplet bi moral biti po reviewih še boljši od RA 1570. Najbolje da prosiš prodajalca če je pripravljen prinesti k tebi domov in preizkusiš doma. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Franci
Pridružen/-a: Sre Feb 2009 8:26 Prispevkov: 66 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2015 16:13 Naslov sporočila: |
|
|
| D3v1L je napisal/a: | | Tudi sam imam dilemo pri nakupu. Sam imam B&W 683 s1 im se odločam med Rotel RA 1570 in NAD C375Bee. Trenutno imam NADov ojačevalec in mi zvok odgovarja le malo premalo moči ima. Ta komplet bi moral biti po reviewih še boljši od RA 1570. Najbolje da prosiš prodajalca če je pripravljen prinesti k tebi domov in preizkusiš doma. |
Rotel in Bowersi bi naj bili zmagovita kombinacija. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
senior
Pridružen/-a: Pet Sep 2008 14:24 Prispevkov: 118 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2015 18:54 Naslov sporočila: |
|
|
| D3v1L je napisal/a: | | Tudi sam imam dilemo pri nakupu. Sam imam B&W 683 s1 im se odločam med Rotel RA 1570 in NAD C375Bee. Trenutno imam NADov ojačevalec in mi zvok odgovarja le malo premalo moči ima. Ta komplet bi moral biti po reviewih še boljši od RA 1570. Najbolje da prosiš prodajalca če je pripravljen prinesti k tebi domov in preizkusiš doma. |
Kako se kaže (sliši) to: "... le premalo moči ima" ? NAD naj bi dal od sebe do 150 W pri 8 ohmih (občutljivost B&W 683 s1 je 90 dB, priporočena moč ojačevalca 25-200 W). |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|