| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Okt 01, 2014 07:34 Naslov sporočila: |
|
|
| benz220d je napisal/a: | | ... drugace sem pa vprasal pa se baje ne da nic narediti pri ceni kar mi pri vsej konkurenci in odprtih mejah ni jasno.... |
Potem pa se zapelji čez mejo, dokler so te še odprte! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Okt 01, 2014 08:15 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | | benz220d je napisal/a: | | ... drugace sem pa vprasal pa se baje ne da nic narediti pri ceni kar mi pri vsej konkurenci in odprtih mejah ni jasno.... |
Potem pa se zapelji čez mejo, dokler so te še odprte! |
Mi jih ta zadnji odpiramo pa jih bomo verjetno tudi......... _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benz220d
Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37 Prispevkov: 237 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sre Okt 01, 2014 08:35 Naslov sporočila: |
|
|
dokler DPD,GLS in ostali to naredijo za 15€ se jaz ne bom vozil 500km..
Hvala vsem za odgovor...
A je tu kakšen zadovoljen (ali pa nezadovoljen) uporabnik debut carbona? Ki lahko kaj več pove o zadevi, sem na hitro preletel temo pa je debata o čisto drugih modelih gramofonov in ročk... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|