| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
josst
Pridružen/-a: Čet Feb 2009 23:15 Prispevkov: 9 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Ned Mar 29, 2009 18:00 Naslov sporočila: harman/kardon dvd23 okvara |
|
|
Od včeraj popoldne mi naprava sploh več ne prepozna cd-jev. Drugače dela vse ok, normalno se prižge/ugasne vse deluje, tudi cd gre ven ter not le prebere mi ne nobenega več (lahko je navaden audio, lahko dvd,...), kakšno minutko ali dve nekaj melje nato napiše no disc. Zdaj pa me zanima kaj je z napravo narobe, ter koliko okvirno stane popravilo takšne okvare? Ter kam ga sploh lahko nesem na servis, uradnega harman/kardon serviserja v slo verjetno ni? Če se kdo od forumašev ukvarja z popravilom takšnik okvar, pa naj se kar javi, dam raje zaslužiti kakšnemu forumašu kot pa komu drugemu Hvala vsem za odgovore.
LP
Jošt |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Ned Mar 29, 2009 18:36 Naslov sporočila: |
|
|
Glede na to, da Big Bang prodaja to znamko, vprašaj pri njih kdo servisira Harman-Kardon naprave, če pa si svoj predvajalnik kupil prav pri njih, potem pa tako nimaš kaj razmišljat, še posebej če je zadeva še pod garancijo. V nasprotnem primeru pa povprašaj naokoli po drugih servisih, če bi ti to lahko popravili. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
josst
|
Objavljeno: Ned Mar 29, 2009 18:47 Naslov sporočila: |
|
|
Zadeva ni več v garanciji, če bi bila se nebi preveč obremenjeval s tem  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Ned Mar 29, 2009 20:54 Naslov sporočila: |
|
|
Kje si pa kupil ta DVD predvajalnik? _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
josst
|
Objavljeno: Ned Mar 29, 2009 21:19 Naslov sporočila: |
|
|
| 2nd hand zadeva, tko da ubistvu bi najbolj rabil informacijo na kater servis ga lahko sploh nesem. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 29, 2009 23:08 Naslov sporočila: |
|
|
| Dve opcije: zanič čitalec ali je crknil "del", ki ima čez prepoznavo regijskih kod... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Ned Mar 29, 2009 23:11 Naslov sporočila: |
|
|
Pozanimaj se tukaj:
http://www.proelektronika.si/  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
josst
|
Objavljeno: Pon Mar 30, 2009 13:29 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala, se bom pozanimal  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|