Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Fizkultura
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 112, 113, 114  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 09, 2013 13:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aja pol pa ni problema.
fuego

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 09, 2013 22:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem moral izkoristit dan, ker bo baje tri dni dež. Padla turca mimo brane proti Slatini, potem pa klasika okoli Žolneškega jezera proti Vranskem in domov. Garmin je pokazu 68km cca. 480vm, 31,2km/h avg.... cca 2 uri in 10 minut. Zdle kr čutim noge. Res mi ni jasno kako kondicijo majo ti ki gredo na DOS extreme. Vsaka čast.
fuego

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 10, 2013 14:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo Team Debitel je že v Gornjem Gradu. Po 557km in vseh klancih, vključno z Vršičem avg še kar 33km/h. Od kod tem ljudem kondicija. Shocked Po ravnem pa ga še kr tut čez 50 žgejo. Danes sem gledal že Giro in so mel tut povprečno na etapo 42km/h. Baloh pa Mely sta jo včeraj do Ilirke Bistrice tut mela 46.
fuego

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 11, 2013 12:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vidim, da tole ni glih tema za ta forum.... pa vendar. Team Debitel sta že na cilju....1229,14 km, povprečna hitrost 32,81 km/h. Shocked Želvaka pa še mata ene 10 ur do cilja. Evo tu se pa vidi razlika med navadnimi rekreativci in pravimi kolesarji. Vseeno pa vsaka čast vsem, ki se sploh podajo na tako pot. Pri posameznikih pa ima Mitja Rok cca. 5 ur do konca avg. 27,5km/h, naš Perčič pa ima še ene 15km do cilja... avg. 22 km/h. Pa ga poznam in vem kolk kondicije ma, tut proti vetru se lahk pelje 40. Tu se res vidi, da take dirke res niso za nas navadne smrtnike.
fuego

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 13, 2013 14:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fizkultura pa mal počiva. Že zadnjič sem nekaj čutil zadaj v kolenu, sam kaj ko človek vseen rine naprej. Čez vikend je bilo tako dovolj časa za musko pa pir. Je blo treba mal telo tut od znot hladit, ne sam kolenske vezi Smile Ne vem ali je bil kriv kak neroden gib al pa je spet moj artritis kej ven udaru. Tako sem sedaj mal na prisilnem ˝dopustu˝ kar se kolesa tiče. Čeprav me pa vleče, vleče.....
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 13, 2013 16:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://markobaloh.com/2013/si/item/127-zmaga
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fuego

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 13, 2013 22:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tole pa so norci:

http://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0&feature=youtu.be&hd=1

Al pa tale... na Zoncolan kar po zadnjem kolesu:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QnLQGJIPfI0
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 13, 2013 23:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Katere obroče ima to gor? Če je vse z enimi zvozil so to lajftajm feltne Very Happy
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 13, 2013 23:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fuego je napisal/a:
Tole pa so norci:

http://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0&feature=youtu.be&hd=1

Ta pa je odštekan ja. Pazi ob 02:08 in 03:20 Surprised

Utrinki s snemanja:

http://www.youtube.com/watch?v=Ee54EP-nho4

No jaz pa počasi začenjam z lanskim dopustom ki mi je še ostal. Že filam svež luft v gume. Smile
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 14, 2013 21:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo po 5-ih dneh počitka sem šel sprobat, kako se obnese noga. Začuda je šlo v redu, v kolenu nobene bolečine edino proti koncu malce zategnjeno mišico v desnem stegnu. Sem pa gonil na malce nižji kadenci kot sicer in sem bil presenečen kako nizek puls sem mel. Povprečnega 127. Ponavadi ga imam 153. Vseeno se je nabralo 49km avg. pa kljub precej ležerni vožnji 29,2km/h. Veter ni preveč oviral, ker je pihalo bolj na izi. Že dolgo nisem prišel tako spočit domov. Če bo jutri čas pa grem sprobat raje z nižjimi prestavnimi razmerji in zvišano kadenco. So mi tako svetovali na forumu. Danes sem očitno delal narobe. Boljš obremenit pljuča kot nogo.
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 16, 2013 21:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

S hčero gledala danes kolesa zanjo, saj je svojega prerasla in ga je dobila najmlajša. Prešnofama že vse žive trgovine v okolišu, pa nič takega kar bi zadovoljilo njo (izgled seveda, punca ko punca) in fotra (funkcionalnost, solidna oprema za razumen denar). Smo kot bicikel familija ogromno na kolesu in najbolj poceni šrota, ki ga bom moral kar naprej šraufat ne bom kupoval, za orenk ni denarja, pa vrežem vmes nek kompromis. In tako že poln kufer vsega na poti domov par minut pred zaprtjem skočiva na brzino še sproti v eno trgovino in kot da bi se mi prikazala marija. Se zagledava oba v istega ženskega gorca s Shimano Deore opremo in Shimano hidravličnimi disk zavorami, pa še velikost je prava. Izvema, da je edini, da imajo danes iber akcijo in me pride vsega reci in piši 340 eur, pa še to mi dajo na 6 obrokov. Sem že mislil da sanjam hehe.

Tako sem izvlekel kreditno kartico na plano da se je kar kadilo, da si ja kje ne premislijo slučajno. Tamala presrečna, foter pa še bolj ko je prišel tako dobro skozi. Cool
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 17, 2013 18:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zgleda da še niso vedl, da so Diners kartice ukinjene. Smile
Sicer pa kolesarstvo še niti ni tak drag šport. Kaj pa moj, ko hoče met Nike-ice od Jordana , ki stanejo najmanj 180€. Shocked Mater včasih smo pa kolesarl pa igral košarko v navadnih supergah.
Jazstsem

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 19:47
Kraj: Moravče

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 17, 2013 20:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Ker smo ravno na audio forumu... v zadnjem času povprečno pretečem med 90 in 120 km na teden, kar nanese kar nekaj ur. Do sedaj sem bil nekako zadovoljen z iPodom, vendar je zadnjič po triurnem nalivu "umrčkal". Na čem, če, poslušate glasbo med športanjem?

LP
M
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 18, 2013 10:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fuego je napisal/a:
Zgleda da še niso vedl, da so Diners kartice ukinjene. Smile
Sicer pa kolesarstvo še niti ni tak drag šport. Kaj pa moj, ko hoče met Nike-ice od Jordana , ki stanejo najmanj 180€. Shocked Mater včasih smo pa kolesarl pa igral košarko v navadnih supergah.

Ja sem imel velik zegn. Prvo da sem par minut pred zaprtjem še skrenil v to trgovino in naletel na čudež in drugo, ko so diners kartici ravno bile zadnje minute pred blokado. Včeraj jih več niso sprejemali nikjer, čeprav zanimivo, da bankomati so pa še včeraj kot izgleda normalno izplačevali gotovino na diners. Sem probal kar bo pa bo, več kot požreti kartice mi itak ne more, če je že blokirana mi itak ne koristi, pa naj ostane notri če hoče... pa glej ga zlomka je bankomat čisto normalno ruknil ven keš kot da nič ni in to popoldne ko je že cela Slovenija na ves glas govorila o blokadi. Danes ziher ne gre več.

Drugače pa poznam te fore z dragimi teniski pa to. 14 letni sin že več let trenira nogomet, v prostem času pa tudi veliko nabija žogo na okoliških igriščih in kar naprej kupujemo nove kopačke, dvoranske teniske in teniske za zunaj, pa ne vem kaj še vse kar spada zraven, ker bodisi preraste, bodisi zdrajsa in ta špas znese za en mali kredit na mesec. Ampak ne kompliciram ker vem da mu šport ogromno pomeni in tako tudi dobra motivacija za šolo, saj klubski trener zahteva na vpogled spričevalo in če ocene niso dobre polj baj baj nogomet ternse pob trudi. In tak pristop trenerja (najprej šola potem šport) nama je z ženo zelo všeč in dosti raje odcalam kolikor pač stane kot pa da bi pob doma cele dneve nadrkaval računalnik.
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 18, 2013 10:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jazstsem je napisal/a:
Pozdravljeni

Ker smo ravno na audio forumu... v zadnjem času povprečno pretečem med 90 in 120 km na teden, kar nanese kar nekaj ur. Do sedaj sem bil nekako zadovoljen z iPodom, vendar je zadnjič po triurnem nalivu "umrčkal". Na čem, če, poslušate glasbo med športanjem?

LP
M

Jaz med kolesarjenjem nikoli ne poslušam glasbe, je preveč norcev na cesti ki te zbijejo za tren oka nepazljivosti. Ko sem na cestaku izbiram manj prometne relacije, pa še to je treba fejst pazit. Zadnjič sem na eni turi skoraj doživel dva vnebohoda. Me je šleper stisnil ob pločnik, nato pa še izsiljeval kombi. Sem se še pol dneva tresel doma ko je prišlo za mano. Ne vem kaj bi bilo, če bi bil v tistih situacijah poglobljen v svet glasbe in refleksi na nuli. Pri gorskem kolesarjenju pa tudi ne. Tam uživam v zvokih narave. Smile

Pri teku na neprometni površini ko daš možgančke na pašo pa verjamem da fula paše muzika zraven. Cool
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 112, 113, 114  Naslednja
Stran 64 od 114

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu