Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Marantz + Monitor Audio
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Je komplet dobra izbira za 3000€?
a) ne, za ta denar lahko dobim več
12%
 12%  [ 1 ]
b) da, to je dobra izbira med kvaliteto in ceno
75%
 75%  [ 6 ]
c) totalno sem faliu :)
12%
 12%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 8

Avtor Sporočilo
Hevidi

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 13:14
Kraj: Ihan

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 06, 2009 08:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, enga sem si iz našega starega hišnega kina sposodu Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 06, 2009 20:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

samo ali imaš oba istočasno priklopljena
Nazaj na vrh
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 06, 2009 22:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kako poslušaš mp3, preko dvd playerja iz ploščkov ali preko usb-ja

ali imaš zvok samo na prvih dveh zvočnikih pri glasbi (cd-ji, mp3-ji)
oz ali lahko na vseh 5+1 zvočnikoh poslušaš

lp
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 07, 2009 17:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nimam pojma za marantza, ampak VSI surround recieverji ki sem jih dosedaj srečal so znali igrat stero glasbo na vse kanale, ali pa vsaj na 4.1(brez centra)
Nazaj na vrh
Hevidi

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 09, 2009 09:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
samo ali imaš oba istočasno priklopljena

Ja, oba, ampak RSW12 igra precej nižje frekvence, zato mam mal prj odrezanga... "ta star" pa je mal bl glasen, ko je treba Cool
Nazaj na vrh
Hevidi

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 09, 2009 09:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Nimam pojma za marantza, ampak VSI surround recieverji ki sem jih dosedaj srečal so znali igrat stero glasbo na vse kanale, ali pa vsaj na 4.1(brez centra)

Ja res je ja... tut stereo glasbo lahko pošlje na vse kanale (upsampling). Je pa res da samo pr nekaterih surround modih, tko da recmo od 10 jih je ene par 5.1 (odvisno tut od vhodne naprave)... zaenkrat pa mi najlepše igra "Circle Surround II - Music" Smile
Nazaj na vrh
Hevidi

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 30, 2009 13:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, dodajam še eno slikco... zdj sm uporabu še moj star Marantzov CD changer/player Marantz CC-47.

Špila super! Cool
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 30, 2009 19:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zakaj pa imaš gor mrežice?

ali ne zvenijo boljše brez njih
lp
Nazaj na vrh
Hevidi

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 03, 2009 09:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tist je mišljeno za uno mrežico čez visokotonec... ampak nism še probaval brez njih... takih detajlov moje uho ne zazna Smile
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2009 09:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hevidi je napisal/a:
Tist je mišljeno za uno mrežico čez visokotonec... ampak nism še probaval brez njih... takih detajlov moje uho ne zazna Smile

Ko boš imel čas, se poizkusi poigrati s tem, mislim da boš zelo prijetno presenečen in boš ugotovil, da bolje slišiš kot si misliš.
Nazaj na vrh
Goran_82

Pridružen/-a: Pet Jul 2008 21:35
Kraj: štajerska

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 05, 2009 00:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da izkoristim temo za vse poznavalce Marantz HT receiverjev

A ve kdo, če se da nastavit za poslušanje glasbe iz CDja (analogni vhod) 2.1 sistem (oba fronta + woofer), s tem da so front zvočniki nastavljeni na LARGE?? Ker na ZR6001 mi nikakor ne uspe, da bi delal woofer, če so fronti na LARGE. Takoj ko pa jih prestavim na SMALL, pa se zalaufa tudi woofer.

Bolj me zanima, kako ima to porihtano model SR5003. Torej rad bi, da bi v stereo načinu delali sprednji zvočniki na 'large' + woofer. Gre ali ne?

Hvala vsem za pomoč.
Nazaj na vrh
Hevidi

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 29, 2009 16:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če je logika ista kot pri SR6003 potem zagotovo gre! Greš v nastavitve in sam ročno nastavljaš kar želiš... lahko pa ti tut avtomatsko izbira, tm pa potem sam dodeljuje frekvencew in kam kakšen signal pošlje!
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 29, 2009 17:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Saj če izbereš analog stereo igrajo sprednji cel spekter, zraven pač vklopiš/izklopiš sub.
Nazaj na vrh
Hevidi

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 05, 2009 15:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mam digitalni vhod, tko da tole je tišina.
Nazaj na vrh
multiscan

Pridružen/-a: Čet Avg 2008 18:00
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 05, 2009 16:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Goran_82 je napisal/a:
Da izkoristim temo za vse poznavalce Marantz HT receiverjev

A ve kdo, če se da nastavit za poslušanje glasbe iz CDja (analogni vhod) 2.1 sistem (oba fronta + woofer), s tem da so front zvočniki nastavljeni na LARGE?? Ker na ZR6001 mi nikakor ne uspe, da bi delal woofer, če so fronti na LARGE. Takoj ko pa jih prestavim na SMALL, pa se zalaufa tudi woofer.

Bolj me zanima, kako ima to porihtano model SR5003. Torej rad bi, da bi v stereo načinu delali sprednji zvočniki na 'large' + woofer. Gre ali ne?

Hvala vsem za pomoč.

priklopi video na tv, da boš videl kaj delaš, pojdi v meni, tam poleg nastavitve zvočnikov (large, small in medium) nastavljaš tudi frekvenco suba, pa se s tisto nastavitvijo malo poigraj. imam sr5002, pa to lepo dela
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 5 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu