Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kaj trenutno poslušate?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 584, 585, 586  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 19, 2009 10:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Queensryche - Chemical Youth (We Are The Rebellion)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 19, 2009 12:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:

A tile še špilajo Shocked !!! Svoje čase (kakih 20 let nazaj!!!) so trgali gate z albumom Operation Mindcrime. To je bil inventar v diskografiji vsakega pravega rockerja. Very Happy

V.
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 19, 2009 14:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Astral Weeks Live At the Hollywood Bowl

Pa smo jo dočakali. Kaj le? Živo izvedbo Astral Weeks Van Morrisona. Šele po štirih desetletjih prvič v celoti v živo zaigrana. Pravijo da zaradi slabe medijske podpore WB (revčki, niso slišali ene največjih rock mojstrovin-nič novega...).
Vsi astralni oboževalci smo jo že naročili. In delamo primerjave... ki nam kažejo, da Vanov glas ni več tako udaren in mladostniško nebrzdan, ampak globlji in senzibilnejši. kar daje plošči mehkejšo noto in večjo poslušljivost.
Vendar, Astral Weeks je samo ena in edina, živa izvedba pa samo en lep remake in "must have" za vse rokerje po duši ....

WWW.VANMORRISON.COM
hi_musica

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 19, 2009 14:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:
Astral Weeks Live At the Hollywood Bowl

Pa smo jo dočakali. Kaj le? Živo izvedbo Astral Weeks Van Morrisona. Šele po štirih desetletjih prvič v celoti v živo zaigrana. Pravijo da zaradi slabe medijske podpore WB (revčki, niso slišali ene največjih rock mojstrovin-nič novega...).
Vsi astralni oboževalci smo jo že naročili. In delamo primerjave... ki nam kažejo, da Vanov glas ni več tako udaren in mladostniško nebrzdan, ampak globlji in senzibilnejši. kar daje plošči mehkejšo noto in večjo poslušljivost.
Vendar, Astral Weeks je samo ena in edina, živa izvedba pa samo en lep remake in "must have" za vse rokerje po duši ....

WWW.VANMORRISON.COM

Pred leti sem bil na njegovem koncertu v krasnem ambientu grajskega dvorišča v Udinah. Morrison je bil bleda senca temu, kar sem pričakoval. Možicelj, pravzaprav mali telebajsek je pel, kot da bi imel banano v ustih, po dobri uri izvedel še njegovo Brown Eyed Girl in se zdolgočaseno skotalil z odra. Kljub vsemu pa prisotnost na koncertu take legende nosi svoj čar in je ne gre zamuditi.

Hvala za info, Iztok. Z zanimanjem bom telebajsku prisluhnil tudi na Astral Weeks Live.

Mimogrede - na zadnjih 10 LP ploščah, ki sem jih nabavil je napisano Van Morrison Smile.

Vili
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 19, 2009 15:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hi_musica je napisal/a:
Pred leti sem bil na njegovem koncertu v krasnem ambientu grajskega dvorišča v Udinah. Morrison je bil bleda senca temu, kar sem pričakoval. Možicelj, pravzaprav mali telebajsek je pel, kot da bi imel banano v ustih, po dobri uri izvedel še njegovo Brown Eyed Girl in se zdolgočaseno skotalil z odra. Kljub vsemu pa prisotnost na koncertu take legende nosi svoj čar in je ne gre zamuditi.

Hvala za info, Iztok. Z zanimanjem bom telebajsku prisluhnil tudi na Astral Weeks Live.

Mimogrede - na zadnjih 10 LP ploščah, ki sem jih nabavil je napisano Van Morrison Smile. Vili

V sredini devetdesetih sem ga poslušal na jazz festivalu Verona. Koncert je bil v Areni, za njim pa smo poslušali Stinga. Čeprav sem bil takrat tudi Stingov fen, ga je Van sesul. res pa je, da smo sedeli tako daleč, da njegova postava ni motila...
hi_musica

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 19, 2009 15:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri Stingu pa bi vseeno moral sedeti bliže odru. Menda ima možakar zelo izbrano druščino ... vsaj kar se tiče back vokalist in njihovih mini krilc.
V.
Nazaj na vrh
Mac

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 15:19
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 20, 2009 11:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Obdelujem pričevanja Indie Arie:

http://www.amazon.com/Testimony-Vol-2-Love-Politics/dp/B001NY4WLU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1235123172&sr=1-1
Nazaj na vrh
Pestilence.

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 20, 2009 12:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hi_musica je napisal/a:
Pestilence. je napisal/a:

A tile še špilajo Shocked !!! Svoje čase (kakih 20 let nazaj!!!) so trgali gate z albumom Operation Mindcrime. To je bil inventar v diskografiji vsakega pravega rockerja. Very Happy

V.

Na srečo še.
Lani so bili poleti na mislim da Gods Of Metal ali na Bang Your Head kot headlinerji. Band je pred leti posnel tudi Operation: Mindcrime II ki sicer ni nič posebnega. Na koncertu so igrali oba albuma enega za drugim, od začetka do konca, ter še nekaj ostalih svojih hitov. Mene tam žal ni bilo.. ker sem se po domače povedano zaj****. Na tisti festival nisem šel ker so bili Judas Priest v zagrebu enkrat takrat. Pa so zadnji dan odpovedali. Pa nisem imel nič od ničesar.

Jaz imam 200€ vedno na strani če se kdaj odočijo imeti the warning ali pa rage for order turnejo(albuma ki sta nastala še pred operacijo mindcrime), in se pojavijo v bližini.

Tako izgledajo sedaj (in mnenja sem da bi lahko bilo veliko slabše):
http://www.youtube.com/watch?v=8rMnRb_N7Zg

Pa še devetdeseta:
http://www.youtube.com/watch?v=-eus0q7JNrs
Prva minuta in pol.. tako mojstrovino jaz čisto lepo primerjam z kakim Child In Time.

Zanimivo pa je da sem zadnjič naredil en krog po LJ, pa nikjer nisem našel niti sledu o njih. CD sem iskal.
Nazaj na vrh
Pestilence.

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 20, 2009 12:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Spiral Architect - Cloud Constructor

http://www.youtube.com/watch?v=Mn_nf0aLug8

Mislim da bolj hard progresivne skupine še nisem zasledil.
Nazaj na vrh
LonelyGuy

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 14:14
Kraj: My litle world

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 20, 2009 23:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Radijska postaja
Music One - Todays Dance - www.m1live.com
Ercola and Daniella - Every Word [Wendel Kos Club Mix - M1 Edit]
http://scfire-ntc-aa03.stream.aol.com:80/stream/1011
vrtijo za moja ušesa trenutno najboljšo glasbo.
Drugače pa poslušam francoske postaje se mi zdi, da imajo najboljši program.
Nazaj na vrh
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 21, 2009 00:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Van "the Man" Morrisson & the Chieftains - Irish heartbeat.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 23, 2009 23:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Preglejujem novosti na forumu, zraven pa mi radio Maribor 1. program igra instrumentalo izvedbo legendarne skladbe the house of the rising sun. Rockerska klasika!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pestilence.

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 24, 2009 12:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Flogging Molly - Devil's Dance Floor

Ko The Dubliners srečajo rock Laughing
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 24, 2009 13:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zlatkota, Valterapa, N´tokota, Marčela in Radio študent vmes.
Hevidi

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 13:14
Kraj: Ihan

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 24, 2009 14:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Whitney Houston - Greatest hits Razz
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 584, 585, 586  Naslednja
Stran 16 od 586

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu