| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Pet Dec 24, 2010 11:06 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vsem za pomoč in nasvete glede potenciometra (ex audiofrik seveda). Sem se uspel dogovorit za boljšo ceno pri istem servisu tako, da sem zadovoljen.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audio_holic
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50 Prispevkov: 329 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1975 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 08, 2013 10:52 Naslov sporočila: |
|
|
Sem si enkrat nabavil digitalni poti, pa je zares zanič, povzroča spremembe zvoka, si ga lahko sposodite in probate. Da bi ga šel sam delat studijski poti je prezapleteno, seveda pa bi šel v profi varianto z brezkontaktnimi ADI elementi. Trenutno je zakon poceni kitajska roba, kjer je daljinec, na katerem je ALPS z motornim pogonom in selektorjem za par kanalov. Ker je delovni konj analogni ALPS 100Klog je to O.K. Če te potem goni pač zamenjaš poti za, recimo original ALPS iz Japonske, ampak v kaj pa še lahko verjameš. Lahko tudi sestaviš dva 100K ALPSA v paralelo in je še pol boljša toleranca med kanali. To je vredno vloženega denarja, za 40€ ne boš crknil.
http://www.ebay.de/itm/120606780886?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|