| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
Objavljeno: Pet Feb 13, 2009 13:56 Naslov sporočila: |
|
|
Aha, vidm da je simbolična slika.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Feb 13, 2009 14:10 Naslov sporočila: |
|
|
Ne, to ni simbolična slika, temveč tovarniška slika playerja. Za malenkost nižji denar lahko ponudim DV-SP503.
LP
Matej _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Feb 13, 2009 14:51 Naslov sporočila: |
|
|
Zadeva je cisto logicna - to so prejsnji modeli in cena je taka kot je. Se pravi za navedeni model je cena 99 eur (slucajno ista kot za prejsnjega), ki pa je že prodan, nekateri pa so dražji. Recimo 504 stane 199 eur. Oglas je za navedeni player, torej vsak artikel posebej, nic nasplošno.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
Objavljeno: Pet Feb 13, 2009 15:08 Naslov sporočila: |
|
|
Sem šel preverit kar tja, in še ni prodan.
Zdaj se odločam, si ga kdo lasti slučajno? L5?
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Feb 14, 2009 11:41 Naslov sporočila: |
|
|
Konkretno tega marantza sicer ne poznam, ampak doma smo imeli včasih model 4400, http://www.marantz.com/new/index.cfm?fuseaction=Products.ArchProd_Specs&cont=eu&bus=hf&prod_id=2625&type=dvd&arch=1 ki je par let starejši in moram rečt, da se za svoj denar precej dobro obnese. Sploh kar se tiče audio dela. Video sekcija tudi ni napačna, čeprav ne vrhunska, je pa res, da je imel ta player težavo z branjem zapečenih dvdjev - pogosto so se pojavljale zelene kockice na ekranu, kar je zaradi napak pri dekodiranju. Drugače pa še nisem našel cdja, magari z mp3ji, ki bi ga zavrgel. Aja, ima pa en minus, ki ga opažam pri vseh marantzovih (in še katerih drugih) dvd-playerjih, pogonski mehanizem je precej glasen, tako da če poslušaš glasbo zelo potiho, se ti utegne zgodit, da boš zraven poslušal še vrtenje diska. Mene je to kr motilo, kadar sem poslušal glasbo pred spanjem. Sedaj imam drug model od iste firme (novejši in višji rang) in lahko rečem, da sta zvok in slika bistveno boljša (na video sekciji so zgleda ogromno delali), ploščke pa še vedno slišim, ko se vrtijo, čeprav so jih za par db stišali (verjetno posledica debelejšega ohišja). Svetujem, da poslušaš pred nakupom. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mare1411
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 7:56 Prispevkov: 12 Kraj: Vodice
|
Objavljeno: Tor Feb 17, 2009 12:07 Naslov sporočila: |
|
|
jaz posedujem marantza dv3002. vse dela brez problem. Podnapisi so kul, prek HDMI je pa tudi ok
lpm |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
Objavljeno: Tor Feb 17, 2009 14:19 Naslov sporočila: |
|
|
Ta me še edini matra poleg Oppota, ampak se bom najbrž odločil kar za Oppo, kar sem bral po forumih me je najbolj prepričal.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|