| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
lumpi
Pridružen/-a: Sre Jan 2009 11:23 Prispevkov: 48 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 21:11 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa čestitam novemu lastniku Karan Audio KAI 180. Porkaš, mi je pred nosom ušel, pa bi se lahko jaz hvalil v tej rubriki.
Nič, vseeno čestitke z malo zdrave foušije, pa obilo užitka.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 22:49 Naslov sporočila: |
|
|
| lumpi je napisal/a: | Jaz pa čestitam novemu lastniku Karan Audio KAI 180. Porkaš, mi je pred nosom ušel, pa bi se lahko jaz hvalil v tej rubriki.
Nič, vseeno čestitke z malo zdrave foušije, pa obilo užitka.
LP |
Ni panike.
Gotovo še čaka kakšen Karan nate.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 23:03 Naslov sporočila: |
|
|
Zarad karana pa res ni panike, srbska posla pač...  |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sob Dec 22, 2012 22:17 Naslov sporočila: |
|
|
Zacela sta se dva tedna pocitnic in cas za totalno audio-video uzivancijo.
Od danes naprej mi dela druzbo nov majhen simpaticen ojacevalcek ki bo
poskrbel da bom lepse poslusal audio z kompjuterja,gra za integrirc Rega Brio -R.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
samob

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 18:06 Prispevkov: 148 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 11:15 Naslov sporočila: |
|
|
Luštn mali "picek". Kje si ga nabavil? Cena?
lp Samo |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 12:43 Naslov sporočila: |
|
|
Zürich,650 €
Lepe praznike |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

|
Objavljeno: Čet Dec 27, 2012 20:58 Naslov sporočila: |
|
|
Ko smo se za vrgli v strosek pa gremo se eno stopnicko naprej.
Nov zunanji DAC med racunalnikom in ojacevalcem.
V igri sta bila samo dva , podobne cene,Musical Fidelity V DAC ll in Micromega MyDac.
Zmagal je Micromega MyDac,ima prakticen vrteci gumb - preklopnik s katerim izbiras digitalne vhode in ga lahko tudi postavis v standby, ima notranje napajanje,pa se vse kar sem uspel prebrat z neta me je prepricalo da bo to zame prava izbira.
Pri zadnjih dveh nakupih sem opazil ,tako pri Regi kot pri Micromegi,da z velikimi crkami in nalepkami na embalazi informirajo Made in England in Fabrique en France,kot bi hoteli reci mi se vedno vztrajamo s proizvodnjo v Evropi kar je seveda za pohvalit,saj ne recem v notranjosti so seveda tudi kitajske komponente , ampak lepo da taksne firme se obstajajo in izdelke narejene v Evropi prodajajo po dokaj normalnih cenah.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1679 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Čet Dec 27, 2012 22:37 Naslov sporočila: |
|
|
Ker sem se naveličal vstajanja in ročnega pretikanja programov sem se s CocaCola-manom (beri božičkom) zmenil, da mi moj več kot 20 let star žametno zveneč Sansui tuner zamenja za
ki ima daljinca.
Ker pa tale cocacolež samo prinaša, mi je Sansui ostal.
Prvo uro je bil zvok Nada cvileč, kot da bi pet mačkov za rep vlekel, stereo pa kot da ne obstaja, sedaj, po kakšnih 3 urah (praznega teka) pa zvok počasi dobiva pravo "barvo". Stereo se je tudi že zelo popravil.
Če nebi slišal, nebi verjel.
Na škatli pa seveda piše Made in China.
Dedka Mraza tud neki nagovarjam, pa neki jamra, da letos ni nobenega pravega mraza pa .... _________________ LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
piaggioitaly
Pridružen/-a: Sob Jun 2012 6:13 Prispevkov: 142
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2012 00:52 Naslov sporočila: nova igrača je doma |
|
|
Čez nekaj dni sprobaj zopet Sansui tuner
l.p. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1679 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2012 18:58 Naslov sporočila: Re: nova igrača je doma |
|
|
| piaggioitaly je napisal/a: | Čez nekaj dni sprobaj zopet Sansui tuner
l.p. |
Ja po enem dnevu je medsebojna primerjava sledeča:
-zvok Nada je malo bolj čist, visoki malo lepši, basi rahlo globji, malo je boljša tudi dinamika. Stereo separacija je enaka.
Kvaliteta zvoka z radija tako ali tako ni nič posebnega, zato sem zadovoljen. Najbolj pomembna pridobitev je pa tako ali tako daljinc in stenby. _________________ LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6226 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2012 20:59 Naslov sporočila: |
|
|
Eureka, še nekdo ki ima rad radio.
Meni je glavni izvor zvoka. Od 1996 leta imam doma velecenjeni lampaški tuner Leak ToughLine ll, notri štempljan - december 1961.
Pred 4 leti sem za bodoči avto kupil avtoradio Blaupunkt Bremen. Ker pa sem se odločil za avto ki tega ni potreboval, mi je ta Blaupunkt ostal viška.
Priklopil sem ga na hišni hifi in ostrmel - od takrat ima stalen prostor na polici, Leak pa nabira prah.
Res veliko postaj predvaja glasbo ki spominja na stekle mačke, visoki toni spominjajo na spray, basi pa ohlapni in napihnjeni. A je vredno, ker še vedno obstaja Radio Trst A (slovenski program, ki zaradi zastarelosti še vedno uporablja, Studerje, Emt-je in podobne dobrote), Raistereo 3, SLO 1 in 3 (ars) in seveda Koper. Ars in Rai3 za klasiko, Trst in Koper za zborovsko petje, posnetke prireditev, posnetke gojencev glasbene šole..
in SLO 1 za evergreene.
Neznosno ko igrajo 'privatnjaki', nič posebnega na nacionalkah - razen, razen - ko pride pravi posnetek ! Takrat pa magija. Moje MonitorAudije cenim zaradi reprodukcije človeških glasov - a Danley to še preseže (ko sem ga imel na probi pred letom mi je z radiem dal veliko užitkov).
Ta avtoradio ima tudi CD player, ki pa je prav beden proti radiu (isti cd na radiu in na njem - ni primerjave). _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13 Prispevkov: 628 Kraj: Ardro
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2012 21:20 Naslov sporočila: |
|
|
Ja,radio imam pa tudi jaz kot primarni vir. Pa še ljubitelj tunerjev sem ( izmenjaje so v pogonu Tandberg TPT3001, Revox B260, Technics ST9030, Tandberg TR2055 in TR2060, Audio Analogue Primo VT, antene pa Magnum Dynalab ST-2). Kot pravi ambasador, kdaj pa kdaj se vse poklopi in je aleluja. _________________ Canta e Cammina / Lusso, Calma e Volutta |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2012 21:22 Naslov sporočila: |
|
|
| Tudi meni največ igra radio. Tuner sem vrgel ven, sedaj gre vse online preko sonosa. Ni šumov, samo muzika. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Dec 29, 2012 04:37 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem ljubitelj radia, posebno, ko so kakšni direktni prenosi, moj ReVox B760 kupljen pred letom 1980 to lepo odigra. Takrat sem imel še kolutar B77 in sem te prenose tudi posnel.
Ja, bilo je nobel...  _________________ Glasba je kot ženska, v njej lahko neizmerno uživaš...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Sob Dec 29, 2012 08:21 Naslov sporočila: |
|
|
| SB classic, internetni radio, v glavnem Jazz Wyoming, Radio Suisse Classique...uživancija. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|