Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Ojačevalci Pathos

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 23:15    Naslov sporočila: Ojačevalci Pathos Odgovori s citatom

Ima kdo kakšne konkretne izkušnje z ojačevalci Pathos in s katerim modelom?

Lp
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Johny

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 3:32
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2012 00:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekaj let - do pred 1 tednom - sem imel Pathos Classic One MK III. Odličen. Malo premalo moči za moje zvočnike, v paru blesti.

Pathos Logos: ni se mi zdel boljši od Classica, imam raje prvega.

Pathos Inpol Remix: verjetno lepo igra na bolj občutljivih zvočnikih, pri meni se ni izšlo, zelo lep.

Pathos Ethos: od teh najboljši, ga ravnokar poslušam.

Primerjal z Burmester Rondo - en tak strojni zvok, dolgočasen; goldenote (nimam mnenja, not impressed), nuforce (hiter, sčasoma dolgočasen + nuforci crkujejo).

Lp.
Nazaj na vrh
blubiu

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 18:34
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2012 20:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam Classica, zelo melodicen, včasih mu zmanjka kakšen detalj. Pa se dobro zgleda, pravi italiano.
Nazaj na vrh
tomasg

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 15:00
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2012 11:33    Naslov sporočila: Pathos... Odgovori s citatom

...jaz imam še zmeraj Classica mk2 Smile , pa še Digit-a. Jaz sem zadovoljen. Najbolje jih je seveda poslušati.

http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_gal&id_up=1657
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gero

Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2012 12:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nordoste zamenjaj pa ne bo več tenko.. Shocked
Nazaj na vrh
tomasg

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2012 12:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gero je napisal/a:
Nordoste zamenjaj pa ne bo več tenko.. Shocked

To je najbrž namenjeno meni...

S čim pa, da ne bo potem počasno, leno, da ne bo bonelo in bilo "debelo" Very Happy ?

Imel sem v sistemu VDH, ki so najbrž druga skrajnost, ter Qeq...sicer pa včasih velja: ne diraj ono što radi. Trenutni kompromis mi je všeč.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gero

Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2012 13:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če je tako, potem "ne diraj lava dok spava",
tiste, ki si jih pa spodaj omenil, pa samo gas, ampak stran!
Nazaj na vrh
tomasg

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2012 13:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tako ja, raje ne niti omeniti drugih proizvajalcev kablov, ker se potem zopet začne začarani krog izboljšav. Very Happy. Nordosti najbrž pašejo zaradi manjšega prostora in velikosti, oziroma postavitvi zvočnikov. Ampak to je že pravo audio filizofiranje. Na zvrst glasbe, ki je meni trenutno najbolj všeč, igra sistem najbolje, pri ostalih zvrsteh pa malo slabše. Imam precej eklektičen okus pri glasbi, nekatere pa res ne prebavim, čudo božje, nimam nič od Daiane Krall. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu