| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2012 19:55 Naslov sporočila: |
|
|
| ReturnToForever je napisal/a: |
Dolar aka Zuluf, če to name leti... |
 _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2012 19:57 Naslov sporočila: |
|
|
| ReturnToForever je napisal/a: | | tromba je napisal/a: | | MonoLith so bile super končne stopnje. |
Kdaj so pa nehale biti? |
Monolitov doma nisem poslušal. Po Projetovih besedah naj bi bil SSA boljši. Med SSA in Freedomom je pa ZAME z veliko prednostjo zmagal Freedom ... _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6264 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2012 20:09 Naslov sporočila: |
|
|
Spominja na fuzbal: če je Slovenija premagala Italijo, Italija Anglijo - potem bo Slovenija ko nič opravila z Angleži. Bo res? _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2012 21:08 Naslov sporočila: |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | | Med SSA in Freedomom je pa ZAME z veliko prednostjo zmagal Freedom ... |
Debela laž. Dam ti priložnost, da se demantiraš sam in opravičiš, če ne, potem bom prisiljen dobesedno navesti tvoje besede, ki si jih izrekel o freedom ampu in obenem pojasniti še nekaj odprtih stvari. Zgolj v vednost in ravnanje, če si se že odločil komunicirati na tej ravni. Torej kako bo?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NCC2000
Pridružen/-a: Čet Sep 2012 12:28 Prispevkov: 591 Kraj: Slovenia
|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2012 21:22 Naslov sporočila: |
|
|
Tole je popolnoma neresna tema ... in tema o NC400.
Predlagam TOLE |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2012 21:58 Naslov sporočila: |
|
|
| ambasador je napisal/a: |
Za Icepower sem videl meritve ki kažejo da je počasen (nizek slew rate) kot lampaši z izhodnim trafom. |
kako se nizek slew rate kaže v praksi? Kako visok... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Pon Nov 19, 2012 23:58 Naslov sporočila: |
|
|
| ProJet je napisal/a: | | JAZZZ je napisal/a: | | Med SSA in Freedomom je pa ZAME z veliko prednostjo zmagal Freedom ... |
Debela laž. Dam ti priložnost, da se demantiraš sam in opravičiš, če ne, potem bom prisiljen dobesedno navesti tvoje besede, ki si jih izrekel o freedom ampu in obenem pojasniti še nekaj odprtih stvari. Zgolj v vednost in ravnanje, če si se že odločil komunicirati na tej ravni. Torej kako bo?  |
Resnica boli, a ne Projet. Ti kar napiši, si to že enkrat brez težav naredil. In sem odgovoril, da sem se javno opravičil Urošu-še preden si ti to pogovarjanje med nama dvema obvelodanil(je na forumu). Sicer pa, sem predlagal poslušanje Freedoma in SSA pri meni na Danleyih. Pa da vidimo tebe resnicoljubca ...
P.S.: zakaj misliš, da sem kupil Freedoma in ne SSA (priloži sporočilo, ki sem ti ga napisal, če upaš) _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 01:40 Naslov sporočila: |
|
|
OK Jazzz, da imaš spomin kot švicarski sir si že dokazal, ko se nisi spomnil 40 min testa SSA na Piegah. Tudi tega se verjetno ne spomniš, da sem te že takoj na začetku povprašal ali bi priklopil freedom ampa, ker me zelo zanima in da končno slišim to čudo tehnike. Pa si le zamahnil z roko in rekel, da nima smisla, ker si že sam dodobra preizkusil zadevo in da ni vredna priklopa. In ko sem te vprašal kaj konkretno je narobe, si odgovoril, citiram:" Sem poskušal delati nanj pa je totalna zmeda, ne vem sploh kaj poslušam, kaj se sploh sliši, ni primeren za moje delo. Priklopiva raje SSA za začetek, potem bova pa tamale."
S tem, da si že davnega junija meseca, ko sem ti prinesel SSA rekel, da rabiš tranzistorca ker lampaš ti predstavlja prevelik obratovalni strošek, tako za elektriko kot samo vzdrževanje in menjavo lamp ter da nujno rabiš amp za 24/7. No potem, ko si ugotovil, da je SSA to kar potrebuješ sva se dogovorila za super ugodno ceno, dala roko in obljuba je bila, da plačaš do konca avgusta. Seveda je minil avgust in polovico septembra in o plačilu ne duha ne sluha, s tem, da te vmes niti enkrat nisem spomnil na dano obljubo. No po nekih subsoničnih meritvah in testih, ki si jih izvajal, sem ti potem na SSA zaradi preobemenitve zamenjal omrežno varovalko z močnejšo, si ob tej priliki, bil je že konec septembra, rekel, da nimaš denarja in da me prosiš za deljeno plačilo, saj mi lahko najprej daš 500€ ostalo pa zelo kmalu. In seveda tudi od te obljube ni bilo ničesar, saj je bilo očitno, da je pri vseh izgovorih šlo le za eno in sicer, da je bil SSA predrag za tvoj žep. Ob vračilu in sami predaji SSA si mi samoiniciativno predlagal plačilo simboličnega nadomestila za štirimesečno uporabo SSA, ceno si določil sam in lahko seveda samo ugibate, tudi od tretje obljube ni bilo nič oz. je bil le PD. Vmes si na forumu ene parkrat spremenil mnenje o delovanju vsega česar ne poseduješ, spreobračal besede, opravičeval svojo amnezijo itd. Presenetljivo, lahko bi rekel celo šokantno kar sem pri celotni zadevi v zvezi s teboj in tvojim studiem ob parih obiskih imel priliko spoznati pa je, da sploh ne slišiš, da ti Kronzilla na Piegah popačuje na visokih tonih, zelo zaznavno je bil zvok v višjih legah spacan. Očitno ti tudi osnove audio tehnike niso jasne in matraš ubogega lampaša na njem nesprejemljivih impedancah bremena: zvočniki, kabli, dodatni zobel etc. Lahko bi vedel, da je le single ended lampaš brez globalne povratne zanke, skratka Flop. Big Time. Le še kratka notička, potem, ko si slišal NC400 monobloka kako suvereno sta pognala Piege z vsemi pripadajočimi detajli, ti ni več ni bilo jasno, vendar kaj, ko sta ti bila tudi malčka predraga. Od vseh želja se ti je na koncu ponudil zelo poceni amp, ki na Piegah seveda ne more delati zaradi enakih razlogov kot Kronzilla, za visoko izkoristljive Danleye je pa kot nalašč, saj si za ceno ampa zastonj dobil še echo plug-in. Res best buy.
Imam še nekaj zanimivih informacij, če želiš lahko še nadaljujem ...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ReturnToForever

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:47 Prispevkov: 240 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 08:35 Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 08:55 Naslov sporočila: |
|
|
@ projet & jazzz
A ne bi vidva, fanta, to ob pivu rešila in nas ne obremenjevala z vajinimi osebnimi težavami !? Hvala !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ReturnToForever

|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 09:44 Naslov sporočila: |
|
|
| janzi je napisal/a: | @ projet & jazzz
nas ne obremenjevala z vajinimi osebnimi težavami !? Hvala !  |
Janzi, ne strinjam se, da so težave le njune.
Gre tudi za verodostojnost javnih izjav napisanih na forumu, za zaupanje, ki ga ali smo ga gojili do JAZZZa in ProJeta. Mene osebno je tema začela zanimati zgolj zaradi totalne diskrepance med njunima izjavama in zato nimam nič proti, da spoznam motive, ki so ju navedli k temu.
Zanikanje in potlačitev pa ne rešita problema.
Nazadnje urejal/a ReturnToForever Tor Nov 20, 2012 10:02; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 09:52 Naslov sporočila: |
|
|
| ReturnToForever je napisal/a: | | janzi je napisal/a: | @ projet & jazzz
nas ne obremenjevala z vajinimi osebnimi težavami !? Hvala !  |
Janzi, ne strinjam se, da so težave le njune.
Gre tudi za verodostojnost javnih izjav napisanih na forumu, za zaupanje, ki ga ali smo ga gojili do JAZZZa in ProJeta. Mene osebno je tema začela zanimati zgolj zaradi totalne diskrepance med njunima izjavama in zato nimam nič proti, da spoznam motive, ki so ju navedli k temu.
Zanikanje in potlačitev pa ne reši problema. |
Že res, ... a to je le en dokaz več, da ne smemo ničesar na forumu oz. forumih vzeti za sveto !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ReturnToForever

|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 09:59 Naslov sporočila: |
|
|
| janzi je napisal/a: |
Že res, ... a to je le en dokaz več, da ne smemo ničesar na forumu oz. forumih vzeti za sveto !  |
Ne, nič nadnaravnega in svetega ne pričakujem na forumu, ampak kredibilnost in resnicoljubnost od dveh izmed peščice glavnih akterjev v tej združbi pa lahko? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 10:17 Naslov sporočila: |
|
|
| ReturnToForever je napisal/a: | | janzi je napisal/a: |
Že res, ... a to je le en dokaz več, da ne smemo ničesar na forumu oz. forumih vzeti za sveto !  |
Ne, nič nadnaravnega in svetega ne pričakujem na forumu, ampak kredibilnost in resnicoljubnost od dveh izmed peščice glavnih akterjev v tej združbi pa lahko? |
Skrbno preiščite svoje besede in spoznali boste, da tudi če nimate motiva, da bi se motili, je težko govoriti natančno resnico. (George Elliott)
 _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 10:41 Naslov sporočila: |
|
|
Ohjoj, kdo pa je nezmotljiv? Še Bog, pravijo da se se je zmotil.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|