Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Multimedia HI-FI Show Ljubljana 2012
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 10:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hoj tromba,
ja fensi smensi amplifikacija je bilo misljena bolj v smislu, da ni bila taksna kot v drugih sobah, klasicna "kicasto" audiofilska, ampak kot sem videl pro in to konkretna. Predojacevalec in CD player sta bila cisto obicajnega vintage porekla. Navadna razdelilna letvica in nobenih high-tech schukotov. Spilalo je pa res enkratno in to v najbolj zanikrni tunel sobi z ekstremno temperaturo Smile. Skoda, da niso ti horni spilali v vecji sobi, ker tam bi bil pravi balzam. Ce bi se odlocal med Avantgarde ali Horn-S bi vsekakor picil slednje. Cestitke konstruktorjem za odlicen zvok!

lp, d.

Nazadnje urejal/a delfinus Ned Okt 14, 2012 10:34; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matej

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 18:07
Kraj: laško

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 10:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala organizatorju in vsem vpletenim, ki so ta vikend ljubiteljem avdia omogočili res lepo doživetje!
Za pet evrov in štempl na roko smo dobili M Hotel, Vklop in Intek skupaj. Če to ni super, potem pa res ne vem...
Shranjeno v spomin: splošno fino vzdušje, Horn-S, ESE Lab in pa Zeppelini v Inteku Very HappyVery Happy
Slovenska scena se prebuja??
Nazaj na vrh
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 10:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delfinus je napisal/a:
Hoj tromba,
ja fensi smensi amplifikacija je bilo misljena bolj v smislu, da ni bila taksna kot v drugih sobah, klasicna "kicasto" audiofilska, ampak kot sem videl pro in to konkretna. Predojacevalec in CD player sta bila cisto obicajnega vintage porekla. Navadna razdelilna letvica in nobenih high-tech schukotov. Spilalo je pa res enkratno in to v najbolj zanikrni tunel sobi z ekstremno temperaturo Smile. Skoda, da niso ti horni spilali v vecji sobi, ker tam bi bil pravi balzam. Ce bi se odlocal med Avantgarde ali Horn-S bi vsekakor picil slednje. Cestitke konstruktorjem za odlicen zvok!

lp, d.

Predvsem je v sistemu najbolj pomemben celoten koncept, ki mora že brez kabelske šminkarije dobro zveneti.
Very Happy
Nazaj na vrh
ZZBOY

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 21:48
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 10:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kdo v Sloveiji pa dela Horn-S? kak podatek o firmi?
Nazaj na vrh
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 11:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ZZBOY je napisal/a:
Kdo v Sloveiji pa dela Horn-S? kak podatek o firmi?

kontakt: joze.sirotka@gmail.com
tel: 041 572 103
Nazaj na vrh
benz220d

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 12:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sem pogledal galerijo uporabnika Bwaze, kdor med to tehniko ne najde nekaj zanimivega in vrednega poslušanja Rolling Eyes naj še kdo da kaj slikc če ima...
Nazaj na vrh
nomad

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 14:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 13:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kratko poročilo s sejma z fotkami:
http://www.myaudioshop.si/forum_slo/posti/sejmi_prezentacije_dogodki/multimedia_hi_fi_show_ljubljana_2012/#pid
Nazaj na vrh
vojcb

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 14:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odlićno poročilo s sejma in hvala.

Dodal bi samo eno malenkost, Mc2 niso digitalni ojačevalci ampak AB klasa v bipolarni verziji...

Odlične slike...

Danes ga bom imel doma, proti večeru, (S 800) komaj čakam, imel sem že
Mc2 T1000, zelo dobro, Best-bay.

Lepo, da si se zopet oglasil Smile
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 16:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lep pozdrav vsem skupaj !

Najprej čestiteke organizatorju. Nažalost Urše letos ni bilo ...upam da bo naslednje leto Razz

Show sem obiskal včeraj.
Všječ mi je bil zvok Sonus Faber Guarneri Evolution + Devialet . Zelo dobro Smile

Tako kot ste že omenili zelo zanimivi so bili slovenski horni. Po pogovoru vsemi 3 tremi gospodji ki so bili tam glavni (vsak izmed njih "deluje" na svojem podoročju), zlasti jozeta in malce močnejšega gospoda sem ugotovil da imata v planu narediti manjše horne ala varianta malce večji bookshelf ali small floorstander ...Komaj čakam da to vidim in slišim Cool
Vsekakor bom zelo kmalu šel pogledat njihovo "podjetje".

Pohvalil bi tudi sobo System fidelity.

Drgače pa čistitke Projet-u za monobloke ter vsekakor Urošu za čudovit freedom ojačevalec z lepo leseno frontico ( v lesen gumb bi osebno še dodal modro ledico ali pa ledico fiksiral v notranjost škatle in od nje do gumba speljal optično vlakno)

Drgač pa v tisti sobi kjer je bila stara dobra mašina s kolutarji pa o enih zvočnikih raje nebi niti komentiral...boga moja ušesa hehe.

Danes pa sem tud obiskal Intek kjer so mi bile določene zadeve všječ zlasti mašinca Pro-Ject Stream Box DS v navezi z belimi mini dynaudio zvočniki Wink Tudi ATC zvočniki so bili simpatični vendar v premajhnem prostoru. Demonstarcije pa so bile supr.

Toliko za enkrat Wink

Slikce si pa lohk pogledate tuki :
http://s1303.photobucket.com/albums/ag146/mrzigy/?albumview=slideshow

Nazadnje urejal/a Mr.Zigy Ned Okt 14, 2012 16:57; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
longplay

Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 16:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TUTTI je napisal/a:
Dobro jutro vsem forumašem,

ja sejem je v polnem teku in danes imate še zadnjo priložnost pokukati kaj se na sejmu v prijetni atmosferi zares dogaja.
Se popolnoma strinjam z Vinylfanom, namreč zanimivo je to, da so si sejem prišli pogledati obiskovalci iz Hrvaške, Srbije, Avstrije in Italije pa so imeli kaj videti in bili navdušeni.
Ja, nekaterim na sončni strani Alp pa nikdar ni po volji. Menim, da je najbolje da taki ostanejo doma in tako še naprej iz domačega naslanjača z računalnikom v roki še naprej "šimfajo" domačo sceno, saj oni itak vse vedo in zakaj bi jim drugi "pametovali", ko sami bojda vse vedo.

No, tisti pa, ki vas vseeno zanima kaj se dogaja in niste imeli v petek in soboto časa, se le oglasite v M hotelu in uživajte na letošnjem hi-fi sejmu.

Lp
V

Tutti, naj vas kot organizatorja pohvalim v sobi Gallus ste imeli Hosteso !
Eno in edino na sejmu. Smile
Kdor zna, zna.
Ese lab pa me je presenetil v negativnem smislu. Ko sem vstopil je v sobi tako močno zaudarjalo po alkoholu, in vsi so ga veselo srebali kot v kakšni štajerski kleti.
Tam je potekala degustacija vin, in ne predstavitev naprav za ljubitelje zvoka. Shocked Zato seveda niste vi odgovoren ampak kultura reprezentatorjev v Ese lab.
Imam pa en predlog da tistega razstavljalca, ki predstavlja domači kino
preselite naslednje leto v klet, kjer bi bili idealni pogoji zaradi glasnosti da se ne sliši v ostale sobe.

Nazadnje urejal/a longplay Ned Okt 14, 2012 17:09; skupaj popravljeno 3 krat
Nazaj na vrh
samob

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 18:06
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 17:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super organizacija, prijetno vzdušje, veliko lepih in tudi dragih stvari.
TUTTI in ekipa, še enkrat vse pohvale. Very Happy Kar tako naprej.
Še nekaj fotk.

Se vidimo naslednje leto

lp Samo
Nazaj na vrh
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 17:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dodal bi še tole da je bla dobra tudi "štacuna" s cd-ji in LP-jevkami kjer sem za zeloo dobr denar dobil Alice Cooper 4 cd-ji v enem paketku ter Dream Theater s 5 cd-ji v enem paketu. The best buy ever Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 17:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes v popoldanskih urah obiskal sejem, užival v poslušanju kake 3 urce. Zanimivo je slišati in primerjati zvočnike v istem dnevu. Pohvale organizatorju!

Soba 107 je bila ZELO-glasna, ne zloglasna Laughing Danleye so rockali ko nori.

Mogoče je to edina moja pripomba, drugače pa same pohvale: v prevečih sobah se je musko predvajalo na previsoki jakosti. Razumem, da s tihim igranjem ne boš naredil vtisa na obiskovalce in če bobni iz vseh sob, boš tudi ti dal bolj naglas. Doma dvomim, da si vrtimo pri taki glasnosti, razen občasno.

Pri Kuzmi mi je bil všeč XTZ analizator, tako da si v živo videl kaj si poslušal. Tudi glasba, ki se je predvajala na gramofonu me je presenetila. Obakrat ko sem se ustavil v sobi, so vrteli moderno tehno glasbo.

Obisk je hitro minil in z veseljem se bom oglasil spet prihodnje leto.
Nazaj na vrh
nomad

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 14:01

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 18:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vojcb je napisal/a:
Odlićno poročilo s sejma in hvala.

Dodal bi samo eno malenkost, Mc2 niso digitalni ojačevalci ampak AB klasa v bipolarni verziji...

Odlične slike...

Danes ga bom imel doma, proti večeru, (S 800) komaj čakam, imel sem že
Mc2 T1000, zelo dobro, Best-bay.

Lepo, da si se zopet oglasil Smile

Hvala za pohvale. Gleda MC2 je prišlo do napake pri prenašanju teksta, tisto sodi v naslednji komentar - zdaj je že popravljeno.
Veliko užitkov z ojačevalcem !
Nazaj na vrh
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 19:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nomad je napisal/a:
Hvala za pohvale.

O, Nomad Wink , se pridružujem pohvali za opravljeno delo.

Škoda da te ni nič več naokoli. Crying or Very sad No ja, saj sem jaz tudi samo še občasno, ampak vseeno....... Cool

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  Naslednja
Stran 8 od 18

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu