| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Avg 06, 2012 20:32 Naslov sporočila: |
|
|
| Jan. je napisal/a: | Pozdravljeni spet. Sem opazoval LCD zaslon SA-Z70 in opazil da ko je mocen bas se malo zatemni, a je to normalno?
Neznam opisati, sveti z manjso svetilnostjo... |
tipičen primer novejših ojačevalcev,ki imajo podhranjeno napajanje.
nadaljevanje v tej smeri bi mogoče bolj pasalo v temo o porabi električne energije hi fi sistemov.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 10, 2012 19:19 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | | Jan. je napisal/a: | Pozdravljeni spet. Sem opazoval LCD zaslon SA-Z70 in opazil da ko je mocen bas se malo zatemni, a je to normalno?
nadaljevanje v tej smeri bi mogoče bolj pasalo v temo o porabi električne energije hi fi sistemov.  |
in ljudje bodo še vedno trdili, da to niso jajčka  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jan.
Pridružen/-a: Čet Jun 2012 13:37 Prispevkov: 128
|
Objavljeno: Pet Avg 10, 2012 19:59 Naslov sporočila: |
|
|
| luka79 je napisal/a: | | drago67 je napisal/a: | | Jan. je napisal/a: | Pozdravljeni spet. Sem opazoval LCD zaslon SA-Z70 in opazil da ko je mocen bas se malo zatemni, a je to normalno?
in ljudje bodo še vedno trdili, da to niso jajčka  |
rekel si da se za 160EUR nimam kaj sekirat... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 10, 2012 20:32 Naslov sporočila: |
|
|
Seveda ne, v hi-fiju se itak NE SMEŠ sekirat. .ker je namenjen uživanu  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Sob Avg 11, 2012 14:17 Naslov sporočila: |
|
|
Jan, moj predlog je, da spremljaš forum in druge prodajne kanale in si kupiš starejši stereo ojačevalec ko naletiš na dobro ponudbo. Recimo kakšen starejši rotel z 60w zna tudi iz manjših zvočnikov iztisniti dosto dobrega basa....te novejše igračke z polno lučkami imam občutek da samo lepo zgledajo, igrajo pa bolj tako. Ne me narobe razumet, ne pluvam po tvojem System fidelity ojačevalcu, podajam samo svoje mnenje na podlagi lastnih izkušenj.
lp, matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jan.
Pridružen/-a: Čet Jun 2012 13:37 Prispevkov: 128
|
Objavljeno: Sob Avg 11, 2012 18:02 Naslov sporočila: |
|
|
Skoda da si nisi vzel vec casa in zadnjic se poslusal.
cenim mnenje vsakega. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Sob Avg 11, 2012 20:15 Naslov sporočila: |
|
|
Ni problema, se bom oglasil kdaj drugič pa bova poslušala.Se mi je res kar mudilo, saj smo bili tik pred odhodom na morje. Se slišiva, ko se vrnem iz morja.
lp, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|