Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Stanje v Sloveniji in nostalgija
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gero

Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 20, 2012 18:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bravo stormsonic, o tem govorim, beli in rdeči - sama banda Twisted Evil
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 20, 2012 19:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aha vse bi bil treba po kratkem postopku in to že 91 leta
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 20, 2012 19:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, tudi v Sovjetski zvezi so izkoreninili stalinizem tako, da so pobili vse staliniste.

Podobno je bilo tudi na otoku Tuka Tuka, kjer so izkoreninili kanibalizem tako, da so požrli še zadnjega kanibala.
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 20, 2012 20:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja in kaj bi se raje šli Gandija in bi filozofirali in psiholizirali samo od tega ne zraste krompir in tudi noben ne bo dal rok iz medu.

Nazadnje urejal/a Wolumen Pet Jul 20, 2012 21:36; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 20, 2012 20:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

stormsonic je napisal/a:
Nasprotje komunizma ni fašizem, kot nas stalno prepričujejo naši mediji in vrli voditelji Very Happy

Najprej razčistimo:

Komunizem = kolektivizem, država je bolj pomembna od posameznika in njegovih pravic, ekonomija je državno plansko regulirana. Nasprotje komunizma je neo-liberalizem, kjer je ekonomija deregulirana, obstaja prosto in svobodno tržišče. Komunizem je lahko ekstremno avtoritativen, kar nam kaže npr. Stalin, ali pa v malo bolj blagi obliki, kar smo imeli pri nas v YU. Povojni poboji, zapiranja ljudi zaradi političnih šal, Goli otok, nacionalizacija premoženja,.... Prav tako je ekonomija bila centralno plansko regulirana s strani države, saj so se tovarne plansko postavljale po republikah in oskrbovale ostale republike.
Lahko je tudi liberalni komunizem, kjer imajo ljudje več osebne svobode in pravic, kar predstavljata npr. Dalai Lama in grški Alexis Tsipras.

Fašizem = avtoritarni režim. Na lestvici osebne svobode ljudje nimajo pravic, so pod kontrolo. Nasprotje fašizma je čisti liberalizem oziroma anarhizem. Fašizem je lahko levo usmerjen, kar pomeni avtoritarni komunizem (tipičen predstavnik Stalin, Robert Mugabe, Hugo Chavez in v malo milejši obliki tudi papež Benedikt XVI), ali pa desno usmerjen, kar pomeni avtoritativni neo-liberalizem (Margaret Thatcher, Barack Obama in v milejši obliki Angela Merkel).

Presenetljivo, Hitler je bil ultimativni predstavnik fašizma, ampak usmerjen rahlo v desno. Tudi Stalin je bil ultimativni predstavnik fašizma, ampak usmerjen močno levo.

Zdaj pa lahko izpeljemo nekaj zaključkov:

Vse, kar se pri nas spreminja, je ekonomska ureditev. Iz leve komunistične centralno planske, državno regulirane, počasi prehajamo v desno, neo-liberalno, torej prosti trg. Žal smo pa še vedno na avtoritavni strani - tako kot smo bili vsa leta - torej pod fašističnim režimom.
Če ponovim, kar sem rekel v času služenja JLA (in pokasiral 15 dni pripora): Komunistična partija je bila največja fašistična organizacija v YU.
Žal je ta miselnost ostala v glavah ljudi in še vedno se poskuša ljudi kontrolirat, cenzurirat, prikrivat, nadzirat, manipulirat in skregat med sabo,...

Če se nekdo razglaša za ultimativnega levičarja, to pomeni samo, da zagovarja državno plansko centralno ekonomsko ureditev, kjer je država lastnik premoženja, posameznik se lahko razlasti v dobro države,...karkoli v dobrobit države. Ni prostega trga, ljudem se določi, kaj lahko delajo, kaj lahko jedo, kaj lahko kupijo, država določa cene, državni monopoli, ni zasebnih podjetij, ni prostega trga, svobode izbire.
Nadalje se lahko ta "ultimativni levičar" razglasi za avtoritativnega (fašista), kar ga izeenači s Stalinom in njegovimi metodami vladanja. Ali pa se razglasi za anarhističnega levičarja, kar ga izeenači npr. z Gandhijem ali Dalaj Lamo.
Ampak še vedno ostane levičar, ki zagovarja državno lastništvo, monopole, državno regulativo. Bljak Mad

Sam zagovarjam prosti trg, možnost izbire, svobodno podjetništvo in zasebno inciativo, osebno svobodo in osebno odgovornost, pravice posameznika postavljam nad pravice države, sem proti nadzoru tipa "Big Brother is watching you", sem proti monopolom in državni lastnini, kjer vsi pijejo in orgijajo in delijo dobiček, izgubo pa pokrivamo državljani. Potemtakem sem po definiciji ravno nasprotno kot "levičar", torej sem "desničar" Very Happy

Zagovarjanje tradicionalnih vrednost, okostenelo razmišljanje, podpiranje Cerkve,... ni "desničarko obnašanje", kot to poskušajo zmotno prikazati novinarji in javni mediji Rolling Eyes Žal večina ljudi temu še vedno naseda. Ta tip propagande in žigosanje za "desničarja" ustreza avtoritativnim (fašističnim) komunistom, saj v primeru prostega trga, brez monopolov, brez državne regulacije in z preglednim delovanjem države izgubijo privilegije in možnost ribarjenja v kalnem in posledično kovanja dobičkov.

Na lestvici osebne svobode se nagibam bolj na anarhistično stran, saj zagovarjam načela libertarianizma. Seveda z ustreznimi regulatorji, saj slepo kovanje dobičkov in maksimiranje profita ni vse. Sploh, če ob tem uničujemo planet, na katerem živimo ali brezobzirno teptamo človekove pravice.

To, kar nas Slovence deli in kar mediji označujejo kot spopad med desnimi in levimi, sploh ni tako kritično. Bolj kritično je to, da so tako levi kot desni še vedno na avtoritativni, fašistični strani.
Prej so bili na oblasti "levi", torej fašistični komunisti. Zdaj so na oblasti "desni", torej fašistični neo-liberalci. Ni problem v levih-desnih, problem je v fašizmu.
Ves boj se bije zaradi stolčkov, oblasti, denarja...obojni pa so fašisti, ki poskušajo držati državljane pod kontrolo in nadzorom ter jih molzti do zadnjega beliča. Če je ljudstvo skregano, je zadeva toliko lažja.
"Divide et impera" Very Happy Žal je zaradi teh kregarij vsa država v nekakšnem krču in otrdeli stopicljamo levo-desno in stojimo, namesto, da bi se premikali naprej.

Dokler se ta fašistični teror, ki ga izvajajo tako "levi" kot "desni" ne bo nehal, ne bo napredka. Treba bo popustiti vajeti in pustiti, da se ljudje otresejo pritiska in nadzora, da svobodno zadihajo in se začnejo premikat. Živi in pusti živeti, to načelo nam je vedno bolj tuje. Prav tako življenje ni črno/belo ali rdeče/črno, vmes je še milijon odtenkov.

PS: Vse skupaj vedno bolj spominja na cesarjeva nova oblačila, kjer je ljudstvo tiho in ne upa spregovoriti, da je cesar nag. Tudi Slovenci smo tiho. Polovica pravi, kako lepa so ta oblačila rdeče barve, druga polovica pravi, kako lepa so ta oblačila črne barve. Nihče pa ne upa zakričati, da je cesar nag in sploh nima oblačil, tako, kot ljudstvo ne upa zakričati: "Fašisti, dosti vas imamo!"

LP

Kako se pa " reče takemu sistemu " ? Rolling Eyes Laughing
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 20, 2012 21:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
mestn pu je napisal/a:
pasuljaris je napisal/a:
alenvprekršku je napisal/a:
Predlagam, da uvedemo krucefiksalno pravilo.

To krucefiksalno pravilo Ivan Janez že dolgo uresničuje v praksi:

Janez Ivan Janša ima po lastnih navedbah 172.000 evrov posojil. Lani je, po dohodninski napovedi, zaslužil okrog 55.000 evrov bruto. Delajmo se, da je ta bruto njegov BDP in ob tej dobrodušni podmeni poglejmo, kje je Janša po maastrichtskem merilu. Hm, nekje pri 300 odstotkih, petkrat višje. Janša je, še drugače, dvakrat bolj zadolžen kot Grčija in šestkrat bolj kot Slovenija. (Tudi, če pozabimo na to, da je njegov neto letni BDP še pol manjši.) Po teh bolj ali manj uradnih podatkih je videti, da je Janša živel in še vedno živi daleč preko meja tistega, kar zasluži in tudi, kar bo morebiti zaslužil kot predsednik vlade.
Moja bivša ima enako mafijsko zastavljeno.
Za svoj flat ima hipotekarno posojilo, to je tista mafijska finta, ko imaš pri banki nepremičnino zastavljeno, da dobiš puf ali pufe, ki so veliko večji kot njen letni GDP, plus, tu se res zgražam, nikoli ni niti poskusila klicat na NLB, da ji šenkajo denarja za kak blok flatov.
Če bi, bi mogoče celo akceptiral njene tekovine, lik in delo, za kak teden, si prilastil kak flat za "uslugice", ampak, ko si enkrat ločen, to ponavadi ne gre tako zlahka.

Hja, pri tvoji imaš srečo, da je bivša. Od Ivana Janeza pa se je očitno malo teže ločiti. Smile
Mogoče res ne spadam več v SLO okolje. Danes doma lomimo francosko, ker sta prišla na obisk prijatelja iz Francije, lani so se zvrstili doma prijatelji iz Izraela, Škotske, Španije, Nizozemske, letos pa sem počasi začel celo že razmišljat v španščini, ker dva meseca v Španiji opravita svoje.
Reči hočem samo to.
V tejle kuri se razmišlja ozko, ozko, slepo, tam čez obzorje, je diverzitet toliko, da so mi domači stereotipi čisto mimo, preprosto so nesmiselni, folk tu ima zgodovinski spomin samo do 1945, prej pa -tema, če so komunjare sosede špicljali, jih frdirbali, je folku to QL(zame in vse v Evropi je srhljiva taka lahkotna sprejemljivost za to)na neki točki sem očitno padel ven in vas ne razumem v temu všečkanju na všečkanje, ki nikamor ne pelje in ga nikjer nisem srečal v taki zabetonirani obliki.
Očitno sem se potujčil.
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 00:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne bi citiral vsega,ma zaključek je; za se zjokat.Sem bil mnenja da smo audiofili malo bolj odprte glave,pa smo v bistvu še bolj zamašeni kot,recimo preventove ali murine šivilje.Prav nam bodi. GLASAM ZA JANKOVIČA I OSTALU BAGRU,PA NEK SE VIDI RASKOŠ.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 06:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gero je napisal/a:

Tudi od mene Smile
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 07:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
gero je napisal/a:

Tudi od mene Smile

Ni nas tako malo, večina mojih kolegov tudi misli podobno, je pa jasno, da trenutno ni političnega tabora, kamor bi se pridružil.Bi podprl "mangupa" Jankoviča, ki vse dela za svoj žep in očitno še sinov ne zmore disciplinirat(pod predpostavko, da nista zgolj klon očeta); ali morda fašistoidnega psihiča Janšo; ali brezkrvnega Lukšiča...?Kdor je bil naiven, se mu je zdel Virant še najboljši izbor in je v začetku tudi pritegnil veliko volilcev dokler se ni pokazalo, da je navadni karieristični politikant in blefer.Vsekakor je po mojem škoda, da se je po sistematičnem lomljenju dejansko tudi zlomil Zares.
Kakorkoli že:ne le, da Slovenija doživlja hude ekonomske čase in (še huje) politične elite niso v stanju nuditi nobene srednje- in dolgoročne vizije, temveč se vse bolj utaplja v fašizmu.
Čisto mala anegdota:včeraj mi je en možakar(sicer čisto fejst) v bajti popravljal neko reč.Ko je našel rešitev, je bil zelo ponosen in je rekel:"Vidiš, en Bosanc se tega nebi nikoli spomnil!Mi Slovenci smo tabolš!".In mislil je čisto resno... Rolling Eyes Saj razumete, a ne?!
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 07:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

CASTOR je napisal/a:
Ne bi citiral vsega,ma zaključek je; za se zjokat.Sem bil mnenja da smo audiofili malo bolj odprte glave,pa smo v bistvu še bolj zamašeni kot,recimo preventove ali murine šivilje.Prav nam bodi. GLASAM ZA JANKOVIČA I OSTALU BAGRU,PA NEK SE VIDI RASKOŠ.

LP

Ko namesto ednine uporabiš množino postane tvoja misel šiviljska.
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 09:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Jazz; zaradi takih čustveno zavrtih materialistov kot si ti, ljudje postajamo jugo nostalgiki, mi preprosti ljudje, mali ljudje. Tu gori jih je malo, ali pa vsaj izstopajo oni drugi, nekateri pa se na vse pretege trudijo, da bi nekako sedli v vašo kasto.
To dobro občutim odkar imam tri leta staro hčerko. Včasih smo prišli na dopust, že pot je bila lušt, fičo natovorjen do maksimuma, mama spekla pohanje za na pot, ob 4.30 od doma. Sedaj na avtocesto, v treh urah in pol na destinaciji.
Včasih smo na plaži poiskali nekaj praznih krem za sončenje, palic in storžev pa smo bili ok in zaposleni za naslednje štiri ure.
Sedaj na tisoče igral, vodnih športov, stojnice polne neuporabnih neumnosti, in vsaka od teh stvari je uporabna in zanimiva pol minute. Vsi vse imajo.
Tu se vse tvoje alineje o parih in lihih številkah na tablicah, markah...sesujejo kot škatlica iz kart.
Ampak najbrž ti je to težko razumet.
To je zgolj primer tega meseca, vzorec se ponavlja povsod, nenazadnje v glasbi, zaradi česar smo vsi tu, vsaj naj bi bili, nekateri so več kot razvidno zaradi stvari ki sem ti jo očital na začetku.
Kvalitete vidiva precej drugače.

Ko sešteješ vse minuse in pluse sem vedno bolj za stari sistem, pa ne toliko zaradi nostalgije ampak zaradi današnje usrane družbe.
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 10:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb je napisal/a:
@Jazz; zaradi takih čustveno zavrtih materialistov kot si ti, ljudje postajamo jugo nostalgiki, mi preprosti ljudje, mali ljudje. Tu gori jih je malo, ali pa vsaj izstopajo oni drugi, nekateri pa se na vse pretege trudijo, da bi nekako sedli v vašo kasto.

Laughing Enkrat si vzemi čas za pogovor s kakšnim bivšemu sistemu neprimernim osebkom, ki je spoznal lepote Golega otoka, pa se bova spet zgovarjala o čustveno zavrtih materialistih... Ne poznaš nikogar? V centru za narodno spravo lahkoprebereš njihove zgodbe

Numb je napisal/a:
To dobro občutim odkar imam tri leta staro hčerko. Včasih smo prišli na dopust, že pot je bila lušt, fičo natovorjen do maksimuma, mama spekla pohanje za na pot, ob 4.30 od doma. Sedaj na avtocesto, v treh urah in pol na destinaciji.

Danes imaš verjetno fičota in se voziš po stranski cestah in moliš, da bi bile polne tovornjakov?

Numb je napisal/a:
Včasih smo na plaži poiskali nekaj praznih krem za sončenje, palic in storžev pa smo bili ok in zaposleni za naslednje štiri ure.
Sedaj na tisoče igral, vodnih športov, stojnice polne neuporabnih neumnosti, in vsaka od teh stvari je uporabna in zanimiva pol minute. Vsi vse imajo.

Plaž, na katerih ni ničesar je še vedno veliko, in naši 4 letni Zarji na njih ničesar ne manjka. Razlika je samo ta, da danes lahko izbiraš. Zanimivo, da ti to ni jasno?

Numb je napisal/a:
Tu se vse tvoje alineje o parih in lihih številkah na tablicah, markah...sesujejo kot škatlica iz kart.
Ampak najbrž ti je to težko razumet.
To je zgolj primer tega meseca, vzorec se ponavlja povsod, nenazadnje v glasbi, zaradi česar smo vsi tu, vsaj naj bi bili, nekateri so več kot razvidno zaradi stvari ki sem ti jo očital na začetku.
Kvalitete vidiva precej drugače..

Ti bi bil danes verjetno vesel s par-nepar, z večstoprocentno inflacijo ... Ne verjamem. Če bi se to zgodilo v času desne vlade bi bentil do onemoglosti...
Numb, ta mesec sem zavestno pisal bore malo, ampak zate še vedno dovolj(dej preveri datume...). Glede glasbe pa, jaz tebi tvoje ne mečem naprej(boli me kita), mi je pa neumno, če se obreguješ v glasbo, ki je niti ne poznaš. Samo to.

Numb je napisal/a:
Ko sešteješ vse minuse in pluse sem vedno bolj za stari sistem, pa ne toliko zaradi nostalgije ampak zaradi današnje usrane družbe.

Komot padeš nazaj v stari sistem: iz stanovanja vržeš pomivalni stroj, računalnik in internet, mobitel, voziš staro kripo, otroku ne privoščiš banan,limon,pomaranč , izberi si par -nepar in se vozi samo na izbrano kombinacijo, na mesec pokuri samo 40 litrov bencina ... pa da ne bodo samo materialne stvari, v javnosti ne govori čez ukrepe vlade ali čez vodilne, umikaj se znanim VOSovcem....

Še eno vprašanje: Koliko časa pa misliš, da bi stari sistem še preživel. Zadolževanje ne gre v nedogled. In jamranje o čustveno zavrtih materialistih ne bi zmanjšalo dolgov. Ali pač, Numb?

Pa še eno vprašanje Numb, misliš, da bi čustvenio zavrti materialist brezplačno snemal koncerte, delal fotografije, v studiu za par kolutov sira posnel , zmiksal in masteriral plato in še založil denar ? Mogoče bi se preden človeka, ki ga ne poznaš, obkladaš ž žaljivkami, malce pozanimal o njem? Enkrat sva že čisto kulturno komunicirala o vinilih...

Če ostanemo pri vinilih. Koliko si imel včasih izbire pri nas? In koliko let po izdaji je prišla plata k nam. In kakšni bendi so prišli skozi sito ustreznosti. In kako smo naročali iz tujine?
Ravno zadnjič sva ob prehosu Ljubelja z mojo govorila, kako sem švercal Cyrusa(600Dem). Dovoljen uvoz je bil200 Dem! Je tudi to tebi materializem? Poniževanje delovnega človeka, ki se mora zaradi tupih predpisov preleviti v švercerja?

Nazadnje urejal/a JAZZZ Sob Jul 21, 2012 11:12; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 11:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Napisal si eno in isto motoviljenje kot že večkrat v tej temi. Jaz tebe razumem, ti mene pač ne.
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 11:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb je napisal/a:
Napisal si eno in isto motoviljenje kot že večkrat v tej temi. Jaz tebe razumem, ti mene pač ne.

Še enkrat si preberi in pojdi na center za nacionalno spravo, da ne boš ostal samo na materializmu...
krokar

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 12:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi ob temle mini sporu bi rekel, da je resnica zelo redko čisto črna ali šisto bela, temveč je običajno siva, enkrat bolj,drugič manj.
Sedaj bom dokaj banalen, a večkrat so potem stvari bolj razumljive:
Moj prvi avto je bil 35 let nazaj 126p.V tistem hipu je bil to zame najboljši avto na svetu.Neverjetno, a res:po nekem čudežu se je v njem dalo na brzino tudi poseksat in kandidatk za akcijo je bilo kar nekaj.
Danes vozim BMW-ja s 340KM, pa tistega pravega veselja ni.Neprestano moraš biti na preži, da te policaji ne dobijo, saj med vozniki kolegialnosti ni več(včasih pa ti je vsak po vrsti, ki je prihajal nasproti, na vse kriplje žmrkal, danes bo to naredil morda vsak deseti...), promet je že tako gost, da se zgolj nerviraš v kolonah, po nekem nerazumljivem slučaju pa je kandidatk za seks veliko manj, pa še tiste so bistveno starejše! Embarassed
In sedaj se naj odločim kdaj je bilo bolje? Confused
In ali je na mestu govoriti kako je bilo nekoč več denarja, ko zanj v bistvu nisi imel kaj kupit?
Včasih se je mularija podila za žogo(frajer je bil tisti, ki je imel usnjeno, in je potem imel pravico izbirati soigralce), danes pa čepijo za računalniki, zijajo kdo ima novejšega mobilca, teniserke, ki so ravno "in" itd., blesavi starši pa seveda vse to plačujejo in rinejo v dolgove.
Sam bi bil takoj za to, da se vrnem 40 let nazaj, a potem bi moral pozabiti, da sem kdaj poznal kak avto boljši od 126p, da je obstajala stvar kot internet, da so bili res televizorji, ki si jih obesil na steno in z njimi lovil 1000programov in ne le dveh, da so bile trgovine založene do zadnjega kotička in se ti ni bilo potrebno naročat za meso itd.Če pa bi se vrnil s vsemi temi spoznanji, pa bi bil verjetno sila nesrečen!
Tako v bistvu ne dam prav nobenemu od ekstremnih polov:nostalgikom, ki trdijo kako je včasih bilo vse boljše in lepše, pa tudi ne tistim, ki se spomnijo samo črne preteklosti.Sam sem bil pripadnik generacije (poznih) 60-tih in 70-tih, pa se ne vem spomniti, da bi nas policija na veliko pretepala in zapirala, čeprav nismo bili "na liniji" kot je bil recimo tov.Janša! Shocked
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41  Naslednja
Stran 39 od 41

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu