Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nakup komponent za hišni kino
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 31, 2009 20:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozoril bi le na to, da se o trgovinah Technoshop(Kranj,LJ, Sl.Bistrica, MS) tule piše še nekje od začetka novembra, link do nje pa je bil objavljen že x-krat!Veliko zadev imajo res zelo poceni, kakšno pa tudi ne, tako da je prej treba pokontrolirati.Izbira je sicer bogata(boljša kot v BB!), je pa vse skupaj(vsaj v Kranju, kjer je glavna trgovina) malce neurejeno.Takšna je tudi njihova internetna stran:bogata izbira, v osnovi OK, a nekje manjkajo opisi, pa fotografije...
Prodajalci so sicer prijazni, a nekoliko zmedeni in ne ravno kvalificirani! Confused
A cene so za nekatere stvari takšne, da kupiš še tisto, kar ne rabiš! Embarassed
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
djpiky

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 20:55
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 01, 2009 19:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nihče mi še ni odgovoril na moje vprašanje. Lastim si jamo s606 in onkyo sr505. Kire zvočnike še naj kupim da pridem do polnega 5.1 kompleta? Ali naj kr jamo ali druge? predvsem me zaenkrat zanima izbira centra in rear zvočnikov. hvala za odgovore. aja še to me zanima: kiraserija je boljša od jamota? studio ali concert?
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 01, 2009 19:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HI
Glede na to, da imaš S 606 potem vseeno če nabaviš za zadnje S604 pa še center iz te serije in to je to. Drugače pa je Concert boljša serija.
Have a nice Day

Matt
_jure

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 17:42
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2009 20:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

frodo je napisal/a:
Komplet je v akciji. Zgleda, da nimajo vseh kompletov na spletni strani.

Danes sem bil v BB, kjer sem izvedel, da kompleta z avr255 in infinity primus nimajo, oziroma da še nimajo cene za ta komplet.

Z gotovinskim popust lahko omenjen komplet dobim za cca 830€. Sem pa poslušal podoben set z infinity beta in enim kardonom (ne vem kateri, cena je bila cca. 1050€) in komplet je zvenel bajno!

Definitivno sem odločen za 255+primus!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
frodo

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29
Kraj: Miklavž na dr. polju

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2009 23:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaaaj? V katerem BB-ju si bil? Ta komplet imajo že od sredine decembra za 799 €!!!! Verjetno si naletel na kakšnega študenta, ki ne zna pogledat v program ..??
Tu v mariborskem BB-ju ga imajo celo priključenega in gor je tabla AVR 255 + Primus HCS za 799€. Pa še to ceno lahko probaš malo shandlat.

LP
Nazaj na vrh
_jure

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 04, 2009 09:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bil sem v BB Ljubljana (bivši BoF)... Sj smo kupiaj gledali v program in zraven tega seta ni bilo cene... Rekel pa je da prvič sliši za ta komplet.

/edit

Klical sem v BB v Europarku Maribor in so z akcijo seznanjeni. Jutri sem v vsakem primeru v Mariboru, tako da se bom še oglasil tam in zadevo nabavil.

Zanimivo, da v Ljubljani tega niso vedeli...
Nazaj na vrh
damjan80

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 9:56
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 04, 2009 14:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ta komplet sem nabavil 2 tedna nazaj. Zvok je za moj okus fenomenalen! vsekakor vredno tega denarja. Čakam še samo na zvočno kartico ki da iz sebe trueHD preko hdmi, da lahko izkoristim ta komplet v vsej svoji veličini Smile Ponudba je zaenkrat precej skromna in cene zasoljene, pa tudi vprašanje koliko je dejanasko slišna razlika med dd 5.1 in truehd
Nazaj na vrh
_jure

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 14:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zadevo nabavil, priklopil in užitki so brezmejni!
Nazaj na vrh
giskard

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 0:14

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 08, 2009 15:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tudi jaz sem pred nakupom zvočnikov. Receiver je na žalost že izbran (denon avr-1909), tako da zgornja akcija ne pride v poštev. Za celoten sistem zvočnikov (5.1) bi dal okoli 500 eurov.

Ena možnost so ti zvočniki
System Fidelity sf3505 cena 557 €

Druga možnost:
Pioneer S-V240-W cena 211 € + nek nizkotonec

Tretja:
V tej temi sem zasledil, da naj bi bili tile zvočniki kar solidni

JAMO S-606 HCS 3 BLACK ASH Cena 370€ + nek nizkotonec

Četrta: INFINITY PRIMUSHCS Cena 350€

Peta: Če ostane pri infinity [url=http://www.infinitysystems.com/home/products/product_detail.aspx?prod=TSS-1200CHR/230&cat=HCS&ser=TSS&Language=ENG&Region=EUROPE&Country=GB]
INFINITY TSS1200CHR[/url] Cena 560€

Kaj bi mi priporočali? Mislim, da je iz posta dokaj jasno razvidno, da sem malo izgubljen in da nekako ne vem natančno kaj hočem Sad. Odprt sem za kakršnekoli ideje, tako da priporočite tudi kakšne druge zvočnike. Prostor je dokaj majhen in sicer 4x4m. Želja je, da so zvočniki, če se le da črne barve.

hvala že vnaprej

edit: se opravičujem za zadnji link, ampak mi ga nikakor ni uspelo spraviti k življenju
edit2: se opravičujem juretu ker sem mu hijackal temo, ampak se zelo pokriva z mojim tretnutnim problemom Smile
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 08, 2009 19:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim, da bo zate Jamo najbolj optimalna zadeva. Komplet je poceni, dodaš še en aktivni sub in zadeva špila.
Have a nice Day

Matt
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 08, 2009 19:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz bi dal glas za Infinity, čeprav tudi Jamo niso slabi.
Nazaj na vrh
Aerys

Pridružen/-a: Čet Mar 2009 17:07
Kraj: Mojstrana

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 05, 2009 17:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se še jaz na vas obračam za nasvet in sicer glede recieverja. Nekako oklevam med tema dvema:

Marantz SR5003 http://www.marantz.com/new/index.cfm?fuseaction=Products.Product&cont=eu&bus=hf&prod_id=3793&series=comp&type=avr

Onkyo TX-SR706 http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR706.html

Razlika v ceni bi bila nekje 100€, Marantz je za toliko cenejši, kar znese okoli 20%. Pa me zanima vaše mnenje, oz. če priporočate kaj drugega v rangu okoli 600€.

Kar se tvja tiče je 46W4500, gledam večinoma samo filme, poganjam jih preko WD HD playerja, zvočnike bom pa gori priklopil dva samostoječa, mi zasnova prostora ne dopušča da bi več zvočnikov postavljal.
Nazaj na vrh
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 08, 2009 22:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

marantz naj bi imel boljši zvok, predvsem pa je bolj primeren za poslušanje glasbe, vsaj tako berem na tujih forumih

vsekakor za 450 eur se mi zdi sr5003 zelo soliden receiver

http://www.mediamarket.si/index.php?D=3&id=566&offset=10&cat_id=4&category=

lp
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 08, 2009 22:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zakaj pa gledaš reciever če misliš imet stereo?
Lahko kupiš enako kvaliteten stereo ojačevalec za manjši denar, ali boljši stereo ojačevalec za enak denar.

Poglej pa si še kak Harman Kardon stereo reciever..
Nazaj na vrh
rokos

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 12:25
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 09, 2009 14:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni je v oči padel tudi Denon:

http://www.mediamarket.si/index.php?D=3&id=564&cat_id=4&category=
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu