Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Cyrus sistem
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 20, 2012 23:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Točno tako. Gre za drugačen zvok. Nekaterim bolj ustreza eno, nekaterim drugo.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NORDIC

Pridružen/-a: Ned Okt 2010 22:26
Kraj: Vetrno

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 20, 2012 23:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, seveda, zakaj pa ne. Ja pa treba prej poskusit doma, to se verjetno strinjaš.

LP, z
Nazaj na vrh
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 20, 2012 23:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

se strinjam
Danni

Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2012 00:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Da ne bo nehigienično, ne bom komentiral svojega sistema. Rekel bom samo, da je Cyrus s svojim tipičnim zvokom podoben Michaelu Schumacherju ali Cristianu Ronaldu. Ali ga obožuješ ali ga ne prenašaš. Za razliko od prvih dveh, mi je Cyrus všeč. Zato vsakemu, ki se zanima za omenjeno firmo toplo priporočam, da pred nakupom zadevo najprej posluša.

Ker je bilo kar nekaj vprašanj o tem, če prodam kaj posebej in ker verjamem, da je težko v teh časih kar tako odšteti 1000 in več evrov za sistem pa na moje veselje se je tudi na forumu tema kar lepo prijela in gre v to smer, sem se odločil, da ponudim komponente tudi posamezno.
(za cene poglej oglas)

Zahvaljujem se Količniku za kar prelepo napisan povzetek najinega srečanja. Prav tako pa se strinjam tudi z Nordikom, ki pravi, da moj sistem nikakor ni Hi-End.

Upam pa, da se bo strinjal, da je za ta denar "Best Buy".
Nazaj na vrh
NORDIC

Pridružen/-a: Ned Okt 2010 22:26
Kraj: Vetrno

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2012 02:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danny, tudi moj sistem ni hi-end, korekten hi-fi iz mojih ust je kompliment Wink

Vse manj je tega dandanes...

LP, z
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2012 08:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danni je napisal/a:
Za razliko od prvih dveh, mi je Cyrus všeč.

Tudi brez tega stavka je popolnoma razumljivo, kar si povedal. Tako pa si utegneš s tem nepotrebnim stavkom nakopati jezo! Twisted Evil

Ne mi čez Šumija govorit!!! Evil or Very Mad ...... Laughing

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Danni

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2012 08:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
Danni je napisal/a:
Za razliko od prvih dveh, mi je Cyrus všeč.

Tudi brez tega stavka je popolnoma razumljivo, kar si povedal. Tako pa si utegneš s tem nepotrebnim stavkom nakopati jezo! Twisted Evil

Ne mi čez Šumija govorit!!! Evil or Very Mad ...... Laughing

Ups, se oproščam. Obljubim, da bom za vsako komponento, ki jo odkupiš, tri dirke navijal zanj. Laughing
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2012 09:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danni je napisal/a:
Ups, se oproščam. Obljubim, da bom za vsako komponento, ki jo odkupiš, tri dirke navijal zanj. Laughing

Se bo moral kar nase zanesti, ker ne bo nič iz tega pogojevanja. Laughing
O Cyrusu sem sicer doslej slišal le najboljše, a jaz sem (trenutno) zadovoljen s tem kar imam.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Danni

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2012 17:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naj samo povem, da sta obe zunanji napajanji in CD predvajalnik prodana. Hvala soforumašu za nezapleteno transakcijo.

Ostajata samo obe končni stopnji in predojačevalec ter stojalo.
Nazaj na vrh
glinik

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 16:09

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 04, 2012 17:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tudi jaz sem mnenja, da Primare (predvsem serija 30) cilja precej višje kot Cyrus ...

Lp
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 04, 2012 18:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekoč davno sem slišal prvi Cyrus 2 z PSXom na nekih JPW zvočnikih in tista skromna zadeva je igrala zahtevno klasično glasbo tako lepo in lahkotno, da vsaj dve desetletji po tem nisem več slišal česa podobnega, samo sisteme različnih cenovnih rangov, ki so se nekako "dajali ven", geista Cyrusa 2-PSX pa niso znali prikazat.
Wink
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu