Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

AudioDIY srečanje v Pondorju pri Vranskem, Part 6
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 20:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Slabo mi kaže za v nedeljo Sad Sad

Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman.

Nazadnje urejal/a jernejc Ned Dec 11, 2011 20:08; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 20:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jernejc je napisal/a:
Opa, tole zna bit zanimivo. Naj ugibam...
Škatla iz Maribora, midbas in SB acoustics (jaz imam par takih 8ohm), visokotonec od od SB ali wavecor?

LP Jernej

jap....zadetek visoki sb (tudi jaz jih imam,šparam jih za moje avaklone ko bodo enkrat gotovi).....še kretnica by miro in montaža vsega pinč 76 ...
Nazaj na vrh
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 20:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

jernejc je napisal/a:
Opa, tole zna bit zanimivo. Naj ugibam...
Škatla iz Maribora, midbas in SB acoustics (jaz imam par takih 8ohm), visokotonec od od SB ali wavecor?

LP Jernej

Kako si uganil Sad he he,enote so res SB acoustics škatle pa so iz Bovca če se nemotim Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
acoustic

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 20:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pinc76 je napisal/a:
Zdravo

Med drugim se bo dalo slišati tudi to Laughing

Sory so slike bol take,j...t ga Laughing

LP Pinc76

Pozdravljeni,

to so ohišja zvočnikov Acoustic Preference model Gracioso 1.0 (ali njihova kopija), kar seveda ve že večina obiskovalcev tega foruma. Za nas jih izdeluje mizar Miha iz Selnice in prej jih je delala Lesna Bovec in nobeden od dotičnih od nas nima dovoljenja, da jih predstavlja kot svoj DIY izdelek, saj to tudi niso.

Seveda je proizvajalcem všeč, da ljudje kopirajo njihove izdelke ker so dobri in lepi, vendar pa me moti, če se to prikazuje kot DIY izdelek, ker to ni v kolikor je narejen po načrtih proizvajalca in pri podizvajacu, ki dela za proizvajalca in to brez njegovega dovoljenja.

V kolikor to ni tako, in so bili naši vrhunski zvočniki samo spodbuda in niso narejeni po naših načrtih, želim obilo uspehov.

Lep pozdrav
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 20:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Se opravičujem če je prišlo do nesporazuma nisem mislil predstavljati zvočnikov kot DIY projekt ,prav tako te zvočniki niso moji temveč od Audioex-sa Boštjana tako da bi bilo najbolje da se njega vpraša kako in kaj.

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
acoustic

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 20:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pinc76 je napisal/a:
Zdravo

Se opravičujem če je prišlo do nesporazuma nisem mislil predstavljati zvočnikov kot DIY projekt ,prav tako te zvočniki niso moji temveč od Audioex-sa Boštjana tako da bi bilo najbolje da se njega vpraša kako in kaj.

LP Pinc76

Ja očitno je nekdo nekako prišel do ohišij, ki smo jih kot slaba oziroma neprimerna za prodajo vrnili podizvajalcu. Vidim na slikah, da so pokitana in popravljena.

Ni problema, sem misli, ker gre za DIY srečanje, da se to predstvalja kot od nekoga DIY, če temu ni tako potem se razumemo;)

LP
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 20:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo vsem!

Da na kratko razčistim tale zaplet okoli teh ohišij !
Zvočne omarice(samo ohišja) so plod firme Acoustic Preferenca,skonstruiral jih je Davorin iz Maribora!
Ohišja so bila izdelana v Lesni Bovec,kot je že bilo omenjeno.Bivši direktor mi jih je ponudil,en par,ker so bila v slabem stanju in njihova izdelava ni ustrezala visokim normativom firme Acoustic Preference!
Meni osebno so enkraten izdelek,vendar sem jih dolgo časa brusil,kital itd,da sem jih popravil!Vgrajeni so zvočniki SB acoustic,basi in srednjetonci,material za kretnice je kompleten od Intertechnika in ni uporabljena niti ena zvočna enota ali element,ki jo uporablja Acoustic Preference!Kretnice so na novo sprojektirane!
OHIŠJA NISO MOJ DIY IZDELEK in tega nisem nikoli trdil,bodo pa krasili mojo dnevno sobo,seveda,če nima Davorin nič proti in tudi na Vransko jih bom prinesel,ker so lep izdelek!
Se vidimo na srečanju v čim večjem številu !

lp,Boštjan Kranjec
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
acoustic

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 20:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

AUDIOEXPERT je napisal/a:
Zdravo vsem!

Da na kratko razčistim tale zaplet okoli teh ohišij !
Zvočne omarice(samo ohišja) so plod firme Acoustic Preferenca,skonstruiral jih je Davorin iz Maribora!
Ohišja so bila izdelana v Lesni Bovec,kot je že bilo omenjeno.Bivši direktor mi jih je ponudil,en par,ker so bila v slabem stanju in njihova izdelava ni ustrezala visokim normativom firme Acoustic Preference!
Meni osebno so enkraten izdelek,vendar sem jih dolgo časa brusil,kital itd,da sem jih popravil!Vgrajeni so zvočniki SB acoustic,basi in srednjetonci,material za kretnice je kompleten od Intertechnika in ni uporabljena niti ena zvočna enota ali element,ki jo uporablja Acoustic Preference!Kretnice so na novo sprojektirane!
OHIŠJA NISO MOJ DIY IZDELEK in tega nisem nikoli trdil,bodo pa krasili mojo dnevno sobo,seveda,če nima Davorin nič proti in tudi na Vransko jih bom prinesel,ker so lep izdelek!
Se vidimo na srečanju v čim večjem številu !

lp,Boštjan Kranjec

Pozdravljen,

hvala za pojasnilo, odreagiral sem toliko kot sem zgoraj napisal, da ne bi kdo tega predstavljal kot DIY, saj smo v to vložili veliko energije in truda. Res je, da je bil v času sodelovanja v Lesno Bovec nekaj parov zavrnjenih zaradi slabe kakovosti izdelave.

Obilo užitkov želim,
Marjan
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 20:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super ,zadeva razjasnjena!

lp,Boštjan
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 21:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čakam pa,da Pinč dokonča ohišja za 2 sistemce z magnetostati in midbas enotami Intertechnik Gradient AXIS in visokotonci Gradient in Fountek! Laughing
acoustic

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 21:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

AUDIOEXPERT je napisal/a:
Super ,zadeva razjasnjena!

lp,Boštjan

Sicer ne vem zakaj na svoji web strani reklamirate DIY srečanje v Vranskem z slikami naših ohišij v katerih ni enot, s tem se pa ne morem strinjati. Ohišja so naš izdelek in ne DIY (čeprav ste jih kupili in pokitali, je dizajn in ideja še vedno naša) zato bi prosil, da se to od tam umakne, da ne bo nesporazumov.

LP
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 12, 2011 09:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes bodo slike umaknjene !

lp,Boštjan
Boset

Pridružen/-a: Ned Apr 2010 22:23
Kraj: Šmarje pri Jelšah

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 12, 2011 11:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

acoustic, slika je sedaj odstranjena.
hvala za obrazložitev in brez zamere.

lep dan
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
mmh

Pridružen/-a: Pet Feb 2009 23:53
Kraj: selnica

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 12, 2011 11:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To so moji drugi zvočniki, katere bom v nedeljo prinesel na srečanje;
o njih imam tudi fotografije, kako so izdelani
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 12, 2011 11:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mha,Miha,poln si presenečenj! Shocked
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja
Stran 3 od 9

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu