| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Avg 17, 2011 10:59 Naslov sporočila: |
|
|
| Špilferderber je napisal/a: | Sennheiser PMX 680, nova miniigrača za tekaškega iPoda..
 |
kako pa se tele slušalke obnesejo?
iščem nekaj, kar bi se bolje zahaklalo za moja ušesa, kot serijske apple slušalke. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Sre Avg 17, 2011 11:47 Naslov sporočila: |
|
|
huh, moram rečt, da sem izredno zadovoljen.. čeprav zgledajo okorno, zelo stabilno ležijo na ušesih, proti vsem pričakovanjem, in to je glavna prednost teh slušalk.. lahko treseš z glavo, slušalke ostanejo na mestu, brez da bi te kaj stiskalo.... zelo všeč mi je tudi krajši kabel (in priložena opcija podaljšanega kabla), ker lahko iPoda pripnem na rokav ali ovratnik in noben kabel ne opleta.. proizvajalec tudi trdi, da je kabel kevlarsko ojačan.. kupil sem ga pri nemških amazon'kah..
http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_sport-line_504046
kvaliteta zvoka je pač na ravni vseh teh in-earov (pa malo sem razvajen z drugimi naušniki).. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Sob Avg 20, 2011 09:47 Naslov sporočila: |
|
|
| mravlcax je napisal/a: | Tole sem bolj po šihtu sestavljal. Sicer pa če kdo rabi kaj iz plexija naj mi sporoči!
Lp,
Aleš |
jaz bi rabil, eno majhno ploščico. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Avg 28, 2011 13:27 Naslov sporočila: |
|
|
Audio Physic Yara ll Compact
Nisem imel namena kupovati nic novega ampak me je oglas teh zvocnikov kar dobro razrajcal, demo model za polovicno ceno novega.Kaj pa mi rabi se cetrti par zvocnikov, no mogoce pa bi lahko zamenjal kompjut. zvocnike ki niso bogvekaj.Tako se odpravim na testno poslusanje.Dovolj je bilo deset minut poslusanja da mi je bilo jasno da tile malcki dajo od sebe veliko muzike, oder je neverjetno velik , srednji , visoki in mikrodetalji so fantasticni, zdaj mi je bolj jasen njihov slogan ki glasi " No loss of fine detail ", in pa basov je pac toliko kolikor jih lahko 15 cm basovec reproducira, skratka zelo vsecen zvocnik.
Malo je bil tudi firbec ker Audio Physic zvocnikov se nikoli nisem imel prilike poslusat in bil seveda prijetno presenecen.
Sama kvaliteta izdelave je na najvisjem nivoju, zraven dobis skoraj vec dokumentacije kot pri novem avtomobilu , pa se waser vago dobis za fino nastavitev,10 let garancije na ohisje in 2 leti na elektroniko.
Se par slikic
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50 Prispevkov: 317 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Avg 28, 2011 13:52 Naslov sporočila: |
|
|
Čista faušija me je
Kje pa si jih nabavil? AP so moja boleča točka odkar sem jih prvič slišal pred cca 12-imi leti. Od takrat nisem zasledil da jih še kdo prodaja pri nas.
Dam ti nekaj dni da jih še bolje spoznaš, pol pa prosim za obširnejše poročilo.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Avg 28, 2011 16:16 Naslov sporočila: |
|
|
Zivjo Edvard,
Zvocniki so kupljeni v Zürichu natancneje tukaj http://www.erni-hifi.ch/contents/de-ch/d152.html
Ce si bos pogledal link bos videl da so naprodaj se stirje demo modeli,Audio physic
samostojeci , trije modeli linije Yara in pa en hujsi model Cardeas
kateri so tudi spusceni do 40 %.
Ko jih bom posteno isprobal bom porocal. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Sep 30, 2011 19:38 Naslov sporočila: |
|
|
Nova igrača \o/
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Pet Sep 30, 2011 20:49 Naslov sporočila: |
|
|
gwb, barabin, pokvaril si mi večer..
sweeeet  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chesermarko
Pridružen/-a: Ned Sep 2011 22:41 Prispevkov: 7 Kraj: Koper
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tomzzi

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 22:32 Prispevkov: 205
|
Objavljeno: Sob Okt 01, 2011 11:19 Naslov sporočila: |
|
|
gwb kot vidim je to še "star" model? Po fotakh sodeč tole ni SR325i?
Bi pa tudi jaz imel tole doma pa čeprav imam doma slušalke ki so velik dražje od teh.
Poročaj kako se obnesejo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Okt 01, 2011 19:18 Naslov sporočila: |
|
|
Je to novi/(skorajda) aktualni model - SR325is. SR325 so imele drugačno oblikovan "cup", SR325i so bile zlate.
Čisto zadnje izvedenke (od jan. 2011) so kromaste (pri brušenem aluminiju so imeli neke probleme s proizvodnjo) - ki se mi pa vizualno nekako ne dopadejo. Sicer nekih sprememb ni.
Bom poročal, ko bom imel nekaj več ur na njih + dobim kakšnega primernega partnerja na amp fronti. Prvi vtis: vsekakor zelo "fun" slušalke. Človek kar težko neha poslušati...
Edit: predvidevam, da vas (te?) je zmotilo to, da ne piše 325i oz. 325is na tistem sredinskem krogcu? Tistega i-ja ni napisano na nobeni "improved" izvedenki... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tomzzi

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 22:32 Prispevkov: 205
|
Objavljeno: Ned Okt 02, 2011 11:38 Naslov sporočila: |
|
|
| gwb je napisal/a: | Je to novi/(skorajda) aktualni model - SR325is. SR325 so imele drugačno oblikovan "cup", SR325i so bile zlate.
Čisto zadnje izvedenke (od jan. 2011) so kromaste (pri brušenem aluminiju so imeli neke probleme s proizvodnjo) - ki se mi pa vizualno nekako ne dopadejo. Sicer nekih sprememb ni.
Bom poročal, ko bom imel nekaj več ur na njih + dobim kakšnega primernega partnerja na amp fronti. Prvi vtis: vsekakor zelo "fun" slušalke. Človek kar težko neha poslušati...
Edit: predvidevam, da vas (te?) je zmotilo to, da ne piše 325i oz. 325is na tistem sredinskem krogcu? Tistega i-ja ni napisano na nobeni "improved" izvedenki... |
Ne me vikat. Na forumih smo vsi enakopravni.
Ni me oznaka i zmotila... Nekaj sem zamešal. Ja imaš prav. SR325i so bile zlate.
No kakorkoli. Poročaj ko boš imel več ur na njih. Verjamem pa da so zelo "fun" slušalke. Ravno zaradi tega razloga sem si jih od nekdaj želel pa se nisem in nisem mogel odločit za nakup.
Sem pa nabavil Beyerdynamic T1.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Čet Okt 06, 2011 13:40 Naslov sporočila: |
|
|
| novi zvočniški kabli so na poti. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Okt 06, 2011 15:02 Naslov sporočila: |
|
|
| dr.sah je napisal/a: | | novi zvočniški kabli so na poti. |
Če so ti napoti, jih lahko daš meni.
Ko bodo uigrani poročaj. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Pet Okt 14, 2011 20:06 Naslov sporočila: |
|
|
| He he, bodo najprej tlako opravili pri meni. Da pa jim nebo hudo, se bodo oz se pogovarjajo z Nuforce ojačevalci. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|