Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

katero blago za platno in kje ga dobiti?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ivans

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 17:57
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2008 09:59    Naslov sporočila: katero blago za platno in kje ga dobiti? Odgovori s citatom

Ikea tupplur zavesa sicer izgleda zanimiva zadeva, samo bi rabil sirse platno, vsaj 240cm sirine. Kdo kaj ve, katero blago bi bilo primrno in kje ga dobiti?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mac

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 15:19
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2008 13:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Morda Induplati Jarše?
Nazaj na vrh
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2008 16:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj za en projektor pa bos rabil s tako velikim platnom?
Jaz imam Tupplur (sicer najvecjo razpolozljivo mero), ki sicer se caka na montazo...je pa ze to ogromno, mislim da bi pri vecjem moj Mitsubishi HC 1500 zacel izgubljati na kvaliteti.
LP
Miran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ivans

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2008 16:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Projektor se kupujem, zelo sem se zagrel za Sanyo Z700.
Nazaj na vrh
ivans

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2008 16:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem pa nasel podjetje Sencila, www.sencila.com , ki ima neko blago za platna, ima jih dveh vrst, neko pralno in neko navadno, za tisto pralno so rekli, da je pvc fiberglass material (al neki tazga). Mi je dal vzorec obeh blagov, pa bom primerjal projecirano sliko pri prijatelju s 'pravim' platnom.
3m platno z rolojem na vrvico me tako pride 160€.
Ima kdo izkusnje s tem blagom oz platnom?

Nazadnje urejal/a ivans Tor Dec 16, 2008 17:03; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2008 17:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HI
Audio Kontakt sodeluje s Centerprojekcije, mogoče bi bilo fajn tudi tam kaj povprašat. Sam sem bil kot predstavnik Audio Kontakta na njihovi predstavitvi. Ponudba projektorjev je na nivoju, mislim tudi da bi morali člani Audio Kontakta morali imeti kakšen popust, je pa sedaj tudi ena akcija tam.
LP
Admin
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 17, 2008 10:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po dogovoru s Centerprojekcije imajo člani portala Audio Kontakt 7% popust na artikle iz njihovega asortimana.
LP
Admin
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu