Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Težava z Onkyo sr608 in optiko
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 15, 2011 21:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lučka vedno sveti...
Live and let live.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 15, 2011 21:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne more bit samo opcija optical, ampak če vklopite v optični vhod na receiverju, ki je kao namenjen za zvok iz TV, mora bit izbran optical 2, če ga vklopite na Game pa je v osnovi na optical 1. Prosim, da priklopite monitor out na TV in pogledate kako in kaj. Imate 2 optična vhoda, zato je važno kateri je izbran. Za foro vklopite v zgornji optični vhod.
Have a nice Day

Matt
Boris

Pridružen/-a: Tor Jun 2011 21:10
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 15, 2011 21:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nisem dovolj natančno napisal. Za TV mode je dodeljen vhod Optical 2 in vanj je tudi vklopljen kabel (nastavljeno v Setupu receiverja). Poleg tega je med "poslušanjem" preko nekega drugega menija možno preklapljati med optičnim ali coax vhodom in tudi tam imam izbrano optičnega.
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 15, 2011 22:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Izklopite hdmi in vklopite samo optiko, potem probajte.
Imate vklopljeno funkcijo ARC? Lahko pa vklopite v vhod game in daste na optical 1, ker je tam manj funkcij.
Predlagam, da si še enkrat pregledate navodila, saj imate kar nekaj opcij kako pomotoma nastaviti, da zvoka ne bo slišati.

http://www.eu.onkyo.com/downloads/1/1/9/1/6/21930815_916d4a5c9d.pdf

Have a nice Day

Matt
Boris

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 15, 2011 22:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poskusil sem že tako, da je bil vklopljen samo optični kabel in zvočniki. Ni delalo. Prav tako sem dal na game in Opt1, ni delalo. ARC ni vklopljen, niti ga TV ne podpira (heh, potem se ne bi sekiral zaradi optike).

Jutri nesem kabel nazaj v trgovino, naj ga tam sprobajo če deluje.
Nazaj na vrh
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 16, 2011 11:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolkor sem jaz prebral navodila na str. 74 je potrebno na resiver vklopiti na optiko 2 ! Sicer na mojem še nisem probal,ker tudi nima smisla ker iz lcd gre slika in zvok samo iz digitalne tv 10 kanalov ! Tko da je bolj smiselno iz siolove al t2 itd. škatle priklopit sliko in zvok v resiver !
Nazaj na vrh
Boris

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 16, 2011 18:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tako, pa sem rešil težavo. Krivec je očitno bil kabel, kajti po menjavi vse deluje tako kot mora. Very Happy
Nazaj na vrh
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 16, 2011 21:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ojoj...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 17, 2011 07:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No tudi jaz sem včeraj povezal zvok iz tv na resiver z optiko in sicer na tv/cd sem nastavil opt. 2 !! Moj kabel je bil dober Cool
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu