| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
iki1
Pridružen/-a: Ned Feb 2011 9:08 Prispevkov: 39 Kraj: kranj
|
Objavljeno: Tor Jun 14, 2011 19:28 Naslov sporočila: bose zvočniki |
|
|
zaradi prostorske stiske premišljujem o teh zvočnikih ki jih je možno montirati na steno.http://www.mimovrste.com/artikel/1210066622/par-zvocnikov-bose-161-bel
jih mogoče kdo pozna?so dosti kvalitetne za srednje zahtevnega poslušalca?tako za glasbo kot za filme?poslušal sem nekaj modelov bose(ravno tega modele ne) in sem kar zadovoljen.ima dosti povdarjene tone?(glasbe bo 80%rocka)mogoče kdo predlaga še katere druge za podobno ceno ali nekaj več...hvala za odgovore in pomoč |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Jun 14, 2011 20:24 Naslov sporočila: |
|
|
iki1,
odloči se prosim kje boš vozil temo, v hifi ali domaci kino. Ne moreš identične teme hkrati v obeh. Eno sem ti že brisal pa si spet odprl novo. V kateri se bomo pogovarjali?
Lep pozdrav! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
iki1
|
Objavljeno: Tor Jun 14, 2011 20:40 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | iki1,
odloči se prosim kje boš vozil temo, v hifi ali domaci kino. Ne moreš identične teme hkrati v obeh. Eno sem ti že brisal pa si spet odprl novo. V kateri se bomo pogovarjali?
Lep pozdrav! |
aha,sori.naj bo v domači kino.
edit: urejeno! Lep pozdrav, audiofill |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Jun 14, 2011 21:09 Naslov sporočila: |
|
|
hm, audiofilski forumi niso ravno pravi naslov za vprašanja o Bose, ponavadi so zelo negativno nastrojeni.
Sam sem čisto lepo živel z Bose zvočniki kakih 8 let. Imel sem model 701. Prijatelj ima 301, in igrajo čisto OK za svojo velikost.
Teh sicer nisem slišal, bi pa jih mogoče lahko slišal v Lorex centru v šiški, kjer imajo kar nekaj te robe.
Sam bi v tvojem primeru vzel nekaj kar ima poleg še sub. Se bojim da bo bolj malo basa z temi zvočniki. Mogoče: Acoustimass 5 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
iki1
|
Objavljeno: Tor Jun 14, 2011 21:21 Naslov sporočila: |
|
|
| dr.sah je napisal/a: | hm, audiofilski forumi niso ravno pravi naslov za vprašanja o Bose, ponavadi so zelo negativno nastrojeni.
Sam sem čisto lepo živel z Bose zvočniki kakih 8 let. Imel sem model 701. Prijatelj ima 301, in igrajo čisto OK za svojo velikost.
Teh sicer nisem slišal, bi pa jih mogoče lahko slišal v Lorex centru v šiški, kjer imajo kar nekaj te robe.
Sam bi v tvojem primeru vzel nekaj kar ima poleg še sub. Se bojim da bo bolj malo basa z temi zvočniki. Mogoče: Acoustimass 5 |
ravno berem forume čez lužo in opisujejo da so z malo basa.no imam sub že od prej(b&w)tako da mislim da ne bo problemov.so pa dobili kar dobre kritike...LP. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|