Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Master format download
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gorko1

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 06:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mi prosim lahko kdo razloži, kako kupovati na HD Tracks, ko je plačilo trenutno na voljo samo za US prebivalce?

LP,
Goran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 07:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prijaviš se in to je to, nikoli nisem imel problema.
Live and let live.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gorko1

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 11:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
Prijaviš se in to je to, nikoli nisem imel problema.

Prijaviš se.... Kaj si izbral za državo? Znanec je povedal, da so mu zavrnili nakup.

Lp,
Goran
Nazaj na vrh
berni

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 11:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Logiraš se itak z email naslovom. Potem kupiš in plačaš s PAYPAL-om. Nikdar nisem videl problema.
Si se že prijavil?
Live and let live.
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 11:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm... ob tej razpravi okoli nakupov izven US, me je začelo malo skrbeti, če je vse to res, zato bom "poizkusno" Laughing nekaj kupil, da vidim če so z tem v zvezi nastali kakšni problemi. Ko sem se jaz logiral na HD tracks spletno trgovino nisem imel nobenih težav. Tudi z nakupi, ki so sledili ne. Zadnji je bil konec meseca marca.

Me pa skrbi ena druga stvar (mogoče celo povezana z tem problemom): namreč od Pay-Pal-a, ne prejmem tiste potrditvene štirimestne kode, oziroma je ne vidim na svojem računu. Ni je niti na bančnem izpisku, ki ga v tiskani obliki prejmem enkrat mesečno. Lahko kdo to komentira? Medtem sem poslal nov zahtevek za kodo, pa tudi nič iz tega...

Audiohedonist
Nazaj na vrh
gorko1

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 11:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
Logiraš se itak z email naslovom. Potem kupiš in plačaš s PAYPAL-om. Nikdar nisem videl problema.
Si se že prijavil?

Aha... Ja prijavil sem se že pred časom. Zdaj vidim ja, da enostavno za svoj račun ne podaš št.kartice, ampak enostavno kar nakupuješ in na koncu izbereš PayPal opcijo. Ko bi brihtne buče vsaj kje kaj napisali...
Ok, gremo v akcijo.

Lp,
Goran
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 12:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Before ce imas Klik ali drugo spletno banko lahko to stirimestno kodo vidis pod prometom na kreditni takoj. Sicer pa poklices na svojo maticno banko in povej, da zelis pridobiti to informacijo, ki se nanasa na Paypal. Poves jim tudi datum registracije.

lp, d.
Nazaj na vrh
berni

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 13:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
Hm... ob tej razpravi okoli nakupov izven US, me je začelo malo skrbeti, če je vse to res, zato bom "poizkusno" Laughing nekaj kupil, da vidim če so z tem v zvezi nastali kakšni problemi. Ko sem se jaz logiral na HD tracks spletno trgovino nisem imel nobenih težav. Tudi z nakupi, ki so sledili ne. Zadnji je bil konec meseca marca.

Me pa skrbi ena druga stvar (mogoče celo povezana z tem problemom): namreč od Pay-Pal-a, ne prejmem tiste potrditvene štirimestne kode, oziroma je ne vidim na svojem računu. Ni je niti na bančnem izpisku, ki ga v tiskani obliki prejmem enkrat mesečno. Lahko kdo to komentira? Medtem sem poslal nov zahtevek za kodo, pa tudi nič iz tega...

Mora biti ob tistem 1 euro oz. koliko ti trgajo z računa prvič po prijavi.
Live and let live.
Nazaj na vrh
ma_coule

Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27
Kraj: south of the border

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 14:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gorko1 je napisal/a:

Ok, gremo v akcijo.
Lp,
Goran

Hm... še ne davno tega sem nekaj namignil da bi se tozadevne "akcije" lahko začele bolj lokalno, s ciljem doseganja multiplikativnih učinkov. Wink

@Before, prosim pomagaj! Laughing

ZZ & FF !
Nazaj na vrh
pjotrpan

Pridružen/-a: Pon Jan 2011 23:04
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 22, 2011 17:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam sem imel težave s kartico in ugotovil, da AMEX sedaj blokira vse internet nakupe in moraš prej poklicati, najavit, da te preverijo in te pokličejo nazaj in odprejo za dan ali dva. Zaplet sem rešil s PayPalom, nakupi pa so označeni s "PAYPAL USA"...
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 07, 2011 21:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gorko1 je napisal/a:
audiofill je napisal/a:
audiofill je napisal/a:
Reizdanje legendarnega izdanja legende:

The most successful solo jazz album of all time, THE KOLN CONCERT is an awe-inspiring work of improvisation and invention. Consisting of four tracks that together comprise over an hour of music, the performance is an apt demonstration of Jarrett’s genius as a piano player and conceptualist. It features one of the greatest series of free improvisations ever caught on tape—endlessly imaginative and absolutely mesmerizing. Released for the first time in breathtaking 96kHz/24bit, the performance takes on an entirely new dimension—one that places you immediately before Jarrett’s phenomenal keyboard displays of virtuosity and gives additional resonance to every struck note.

Več tukaj.

Cool

Evo nabavil 24/96 izdanje. Razz

Vmes sem že pozabil na to krasoto, ko včeraj po daljšem času spet zarolam album v 16/44 flacu in me jurišem potegne notri. Sem moral takoj kupit. Smile

V glavnem, že dva dni na sporedu Koln concert. Nikakor da se naveličam.

Kakšna se ti zdi dejanska razlika tega albuma med 44 in 96 ? Se dejansko splača nabavit?

Lp,
Goran

Razlika je očitna. Novi 24/96 remaster je zvočno razkošnejši. Dosti deset sekund vsakega da vidiš koliko je ura. Wink

Brata Chesky sta se tule izkazala. Že tako dober posnetek sta še izboljšala (ali kdor koli je že opravil to zanju v kolikor nista sama). Vsaka čast. Cool

... vmes kupil več hi-res albumov. Trenutno uživam s tole 24/96 krasoto:

Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 07, 2011 22:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kupil tudi tole zanimivo 24/96 zadevšno za testiranje, spravljeno skupaj v kolaboraciji Head-Fi foruma in HDtracks:

Več tukaj.
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 08, 2011 18:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poslušam zgornji sampler in uživam kot malo dete z novo igračko. Poleg dobrih testnih posnetkov vsebuje tudi dobro glasbo.

Nekaj mi jih v zadnjih dneh ne gre iz glave. Recimo uživaška a cappela priredba U2, izvedena s strani The Persuasions (obstaja album njihovih U2 priredb, kot tudi priredb The Beatles - oba posnetka sonično izjemna). Minimalistično, natur, kot da so fantje dejansko pred teboj. Nice work Mr. Chesky!

Potem recimo uživaška akustična izvedba Johna Hammonda z naslovom Get behind the mule (vzeto z njegovega albuma Rough & Tough). Krasna blues simbioza akustične kitare, ustne harmonike in Johnovega markantnega vokala. Posnetek pa ufff... transparenca, transparenca in še enkrat transparenca. Puristično, čisto, brezšumno, prezentno, živo. Na sistemu z jajci ki mu hitri tranzienti ne delajo preglavic prava milina.

Dobra fora je deveti komad. Bobnar v velikem studiu odigra isti odlomek sedemkrat. Iz razdalje 0.9m, 1.8m, 2,7m, 3.6m, 4.5m, 9.1m in 21m od mikrofona. Ko razdalja narašča je prisotnega vedno več "zvoka sobe" in čedalje manj direktnega zvoka bobnov. Prav zanimivo je korak po koraku spremljati to razširjanje. Genau za test globine zvočnega odra hifi sistema.

Luštna zadevšna.
Nazaj na vrh
gorko1

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 09, 2011 16:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:

Dobra fora je deveti komad. Bobnar v velikem studiu odigra isti odlomek sedemkrat. Iz razdalje 0.9m, 1.8m, 2,7m, 3.6m, 4.5m, 9.1m in 21m od mikrofona. Ko razdalja narašča je prisotnega vedno več "zvoka sobe" in čedalje manj direktnega zvoka bobnov. Prav zanimivo je korak po koraku spremljati to razširjanje. Genau za test globine zvočnega odra hifi sistema.

Very Happy meni je nakako bolj všeč bližje mikrofonu. Recimo 1,8 do 2,7m

Lp,
Goran
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 09, 2011 19:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gorko1 je napisal/a:
audiofill je napisal/a:

Very Happy meni je nakako bolj všeč bližje mikrofonu. Recimo 1,8 do 2,7m

Kakšno razdaljo pa slišita vidva ?
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31  Naslednja
Stran 18 od 31

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu