Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Vaše osebne preference
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 18:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gerchy je napisal/a:
Vidim, da je večina slabo prebrala "zahteve". Very Happy

Zapisano je bilo, da človek nekaj da na avto (verjetno drugače ne bi predhodno posegel po Ingolstadtskih avantih), izhodiščne cenovne variante za avto pa so bile 15, 20 in 23 tisočakov.

Se vidi, da si bil v šoli priden in poslušen učenec, kar ti še danes koristi v vsakdanjem življenju. Eden redkih, ki je vse lepo pozorno prebral in se držal navodil.

Sedi! Odlično 5 !

V "deželi" je definitivno prevelika stopnja demokracije. Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 19:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

alenvprekršku je napisal/a:
20k€ audio, 5k€ avto! Vedno.

Enako Smile

Če pa se je že potrebno držati danih okvirjev, bi se pa v podani situaciji potemtakem odločil za opcijo 4. Edine zahteve za avtomobil so, da se varno peljem in da mi v teh petih letih ne bi delal preglavic z raznoraznimi (pretiranimi) komplikacijami. 15k EUR za Hi-Fi je pa kar lep budget, kljub temu pa bi kolikor bi bilo možno kupil second-hand.

Sicer pa kot študent sem v podobni situaciji, le da je za avto šlo 200 EUR, za Hi-Fi pa vsaj 15x toliko Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 21:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moram reči, da sem glede na to, da gre za audio(filski) forum, kar malce razočaran.Bi pričakoval več usmeritev na bicikel, pa raje audio opremo za 25000€! Denar od prodaje starega avta bi itak zadostoval še za bicikle za ženo in otroke, pa še kaj bi ostalo.Recimo za audiofilske vtičnice! Idea
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 21:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
Moram reči, da sem glede na to, da gre za audio(filski) forum, kar malce razočaran.Bi pričakoval več usmeritev na bicikel, pa raje audio opremo za 25000€! Denar od prodaje starega avta bi itak zadostoval še za bicikle za ženo in otroke, pa še kaj bi ostalo.Recimo za audiofilske vtičnice! Idea
S svojim fifijem sem zadovoljen(se nimam za audiofila, samo malo sem zasvojen s tem, džanki pač), enako z Mondeom, ki je star, pa vseeno dosti, dosti bolj vozen kot nova Golf in Passat(ki sta več v servisih kot na cesti) mojih sodelavcev, od katerih je eden nad Golfom že obupal in šel na Toyoto.
Zato bi si vbodel kak touring motocikel ali avtodom in bi ostalo sprašil za potovanja.
Avto bom verjetno menjal, ko bo sosed-penzijonist, ki ima enakega, a mlajšega, šel na novega. Laughing
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 21:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiofil postaneš, ko cena fešterkerije v dnevni sobi, presega ceno avta v garaži. Cool Laughing
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 21:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiofil postaneš, ko cena fešterkerije v dnevni sobi, presega ceno avta v garaži. Cool Laughing

Madonca, potem pa jaz že par let nisem več audiofil, samo da mi tega ni še nihče povedal - doslej. Embarassed In to kljub temu, da imam danes boljši sistem kot kdajkoli prej. Shocked

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 22:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Iz te teme pa bi tudi lahko izpustili kateri avto je boljši, in zakaj in oh in sploh o avtih. Bo debata lepše tekla.
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 22:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

počasi tematika že prehaja na prodajo bučk Smile
vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 00:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vintagesonic je napisal/a:
vojko je napisal/a:
Žena od hi-musice je isto lepa, luštna in pametna, za razliko od moje pa še ful prijazna, mila in tolerantna. Pa še skoz ga razvaja. Milina('Laughing')

To se mi zdi tudi čista provokacija. Čakam na ustrezne odzive "dotičnega". Upam, da se bo spoznal v vlogi "obsojenega" Very Happy.

Res da se na forumu velikokrat kaj zmislim, tole pa oboje drži, še enkrat podpišem 'Laughing'
Nazaj na vrh
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 00:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vojko je napisal/a:
vintagesonic je napisal/a:
vojko je napisal/a:
Žena od hi-musice je isto lepa, luštna in pametna, za razliko od moje pa še ful prijazna, mila in tolerantna. Pa še skoz ga razvaja. Milina('Laughing')

To se mi zdi tudi čista provokacija. Čakam na ustrezne odzive "dotičnega". Upam, da se bo spoznal v vlogi "obsojenega" Very Happy.

Res da se na forumu velikokrat kaj zmislim, tole pa oboje drži, še enkrat podpišem 'Laughing'

V to skoraj ne bi upal podvomiti, čeprav sem z "dotičnim" mislil nekoga drugega, ne tebe Wink. Še vedno čakamo na odziv. Ali je mogoče na smučanju, da se nič ne oglasi? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 07:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moral bi napisati "audiofil" in ne audiofil. Cool
Laughing
robba22

Pridružen/-a: Tor Okt 2010 13:25

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 10:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Opel Astra OPC ali Ford Focus ST. Novih se žal ne da dobit, torej rabljeno.. okoli 16.000, 17.000€.

Ostalo za sistem. Za Avantgarde ni v nobenem primeru. Za preostal denar pa kako Naim+Dynaudio kombinacijo.

No, niti ni bilo težko^^

Je pa tako da 25.000€ je veliko denarja, ampak za avto to niti ni toliko, za Hifi pa relativno veliko. Avto srednjega razreda, in HUD sistem.

Tole je strupena stvar samo a se zavedaš koliko financ še potem rabiš za futranje takega avta? Meni že moj preveč žre pa ima porabo med 8-9 litri.
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 16:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Laughing po definiciji, ki jo je postavil alenvprekršku, spadam med audiofile. Cool
Pa ne da bi imel tako hud sistem, Wink le na avtomobile ne dam veliko.
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 17:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Senca je napisal/a:

Laughing po definiciji, ki jo je postavil alenvprekršku, spadam med audiofile. Cool

Po tej definiciji sem jaz audiofil že kakšnih 30 let - od svojega prvega avta pa do danes.
Mitja

Pridružen/-a: Ned Mar 2009 20:28
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Senca je napisal/a:

Torej sem trenutno tudi sam audiofil. Čez par mesecev pa najverjetneje ne bom več ( menjava 4 kolesnika ), Drugače mi je bil pa začetek te teme, skoraj kot da bi bral sam sebe........
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu