| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 18:32 Naslov sporočila: |
|
|
| gerchy je napisal/a: | Vidim, da je večina slabo prebrala "zahteve".
Zapisano je bilo, da človek nekaj da na avto (verjetno drugače ne bi predhodno posegel po Ingolstadtskih avantih), izhodiščne cenovne variante za avto pa so bile 15, 20 in 23 tisočakov. |
Se vidi, da si bil v šoli priden in poslušen učenec, kar ti še danes koristi v vsakdanjem življenju. Eden redkih, ki je vse lepo pozorno prebral in se držal navodil.
Sedi! Odlično 5 !
V "deželi" je definitivno prevelika stopnja demokracije.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 19:01 Naslov sporočila: |
|
|
| alenvprekršku je napisal/a: | | 20k€ audio, 5k€ avto! Vedno. |
Enako
Če pa se je že potrebno držati danih okvirjev, bi se pa v podani situaciji potemtakem odločil za opcijo 4. Edine zahteve za avtomobil so, da se varno peljem in da mi v teh petih letih ne bi delal preglavic z raznoraznimi (pretiranimi) komplikacijami. 15k EUR za Hi-Fi je pa kar lep budget, kljub temu pa bi kolikor bi bilo možno kupil second-hand.
Sicer pa kot študent sem v podobni situaciji, le da je za avto šlo 200 EUR, za Hi-Fi pa vsaj 15x toliko  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 21:14 Naslov sporočila: |
|
|
Moram reči, da sem glede na to, da gre za audio(filski) forum, kar malce razočaran.Bi pričakoval več usmeritev na bicikel, pa raje audio opremo za 25000€! Denar od prodaje starega avta bi itak zadostoval še za bicikle za ženo in otroke, pa še kaj bi ostalo.Recimo za audiofilske vtičnice!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 21:32 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Moram reči, da sem glede na to, da gre za audio(filski) forum, kar malce razočaran.Bi pričakoval več usmeritev na bicikel, pa raje audio opremo za 25000€! Denar od prodaje starega avta bi itak zadostoval še za bicikle za ženo in otroke, pa še kaj bi ostalo.Recimo za audiofilske vtičnice!  | S svojim fifijem sem zadovoljen(se nimam za audiofila, samo malo sem zasvojen s tem, džanki pač), enako z Mondeom, ki je star, pa vseeno dosti, dosti bolj vozen kot nova Golf in Passat(ki sta več v servisih kot na cesti) mojih sodelavcev, od katerih je eden nad Golfom že obupal in šel na Toyoto.
Zato bi si vbodel kak touring motocikel ali avtodom in bi ostalo sprašil za potovanja.
Avto bom verjetno menjal, ko bo sosed-penzijonist, ki ima enakega, a mlajšega, šel na novega.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 21:36 Naslov sporočila: |
|
|
Audiofil postaneš, ko cena fešterkerije v dnevni sobi, presega ceno avta v garaži.  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 21:47 Naslov sporočila: |
|
|
| alenvprekršku je napisal/a: | Audiofil postaneš, ko cena fešterkerije v dnevni sobi, presega ceno avta v garaži.  |
Madonca, potem pa jaz že par let nisem več audiofil, samo da mi tega ni še nihče povedal - doslej. In to kljub temu, da imam danes boljši sistem kot kdajkoli prej.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 22:29 Naslov sporočila: |
|
|
Iz te teme pa bi tudi lahko izpustili kateri avto je boljši, in zakaj in oh in sploh o avtih. Bo debata lepše tekla. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antun
Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52 Prispevkov: 192 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 22:41 Naslov sporočila: |
|
|
počasi tematika že prehaja na prodajo bučk  _________________ Audiatur et altera pars!
De gustibus non est dispuntandum. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojko
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50 Prispevkov: 946 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 00:30 Naslov sporočila: |
|
|
| vintagesonic je napisal/a: | | vojko je napisal/a: | Žena od hi-musice je isto lepa, luštna in pametna, za razliko od moje pa še ful prijazna, mila in tolerantna. Pa še skoz ga razvaja. Milina(' ') |
To se mi zdi tudi čista provokacija. Čakam na ustrezne odzive "dotičnega". Upam, da se bo spoznal v vlogi "obsojenega" . |
Res da se na forumu velikokrat kaj zmislim, tole pa oboje drži, še enkrat podpišem ' ' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 00:40 Naslov sporočila: |
|
|
| vojko je napisal/a: | | vintagesonic je napisal/a: | | vojko je napisal/a: | Žena od hi-musice je isto lepa, luštna in pametna, za razliko od moje pa še ful prijazna, mila in tolerantna. Pa še skoz ga razvaja. Milina(' ') |
To se mi zdi tudi čista provokacija. Čakam na ustrezne odzive "dotičnega". Upam, da se bo spoznal v vlogi "obsojenega" . |
Res da se na forumu velikokrat kaj zmislim, tole pa oboje drži, še enkrat podpišem ' ' |
V to skoraj ne bi upal podvomiti, čeprav sem z "dotičnim" mislil nekoga drugega, ne tebe . Še vedno čakamo na odziv. Ali je mogoče na smučanju, da se nič ne oglasi?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 07:03 Naslov sporočila: |
|
|
Moral bi napisati "audiofil" in ne audiofil.
 _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
robba22

Pridružen/-a: Tor Okt 2010 13:25 Prispevkov: 38 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 10:44 Naslov sporočila: |
|
|
| Pestilence. je napisal/a: | Opel Astra OPC ali Ford Focus ST. Novih se žal ne da dobit, torej rabljeno.. okoli 16.000, 17.000€.
Ostalo za sistem. Za Avantgarde ni v nobenem primeru. Za preostal denar pa kako Naim+Dynaudio kombinacijo.
No, niti ni bilo težko^^
Je pa tako da 25.000€ je veliko denarja, ampak za avto to niti ni toliko, za Hifi pa relativno veliko. Avto srednjega razreda, in HUD sistem. |
Tole je strupena stvar samo a se zavedaš koliko financ še potem rabiš za futranje takega avta? Meni že moj preveč žre pa ima porabo med 8-9 litri. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 16:32 Naslov sporočila: |
|
|
| alenvprekršku je napisal/a: | Audiofil postaneš, ko cena fešterkerije v dnevni sobi, presega ceno avta v garaži.  |
po definiciji, ki jo je postavil alenvprekršku, spadam med audiofile.
Pa ne da bi imel tako hud sistem, le na avtomobile ne dam veliko. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 17:09 Naslov sporočila: |
|
|
| Senca je napisal/a: | | alenvprekršku je napisal/a: | Audiofil postaneš, ko cena fešterkerije v dnevni sobi, presega ceno avta v garaži.  |
Po tej definiciji sem jaz audiofil že kakšnih 30 let - od svojega prvega avta pa do danes. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mitja
Pridružen/-a: Ned Mar 2009 20:28 Prispevkov: 95 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 17:25 Naslov sporočila: |
|
|
| Senca je napisal/a: | | alenvprekršku je napisal/a: | Audiofil postaneš, ko cena fešterkerije v dnevni sobi, presega ceno avta v garaži.  |
Torej sem trenutno tudi sam audiofil. Čez par mesecev pa najverjetneje ne bom več ( menjava 4 kolesnika ), Drugače mi je bil pa začetek te teme, skoraj kot da bi bral sam sebe........ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|