| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03 Prispevkov: 419 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 13:54 Naslov sporočila: Re: Primare ugodno ... |
|
|
| ivann je napisal/a: | | ambro je napisal/a: | | Vinylfan si mogoče kaj izvedel o Primare CD31? |
Praznjenje zalog pred prihodom novih modelov se dogaja!
Na internetu se prodaja ugodno v paketu tukaj!
Primare I30 + I31 = 2275€ + poštnina?!
Pri nas se pa ve, kdo ima po novem roko čez Primare! |
Zelo ugodno.Link ne dela  _________________ lp, Branko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:24 Naslov sporočila: |
|
|
| glinik je napisal/a: | Emotiva vs. Primare, po ceni bi moral veljati Primare za "boljši" player.
To ne bomo vedeli, dokler ne pade kak test
Lp |
Sem mislil, da je tromba to slišal... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:26 Naslov sporočila: |
|
|
| @ambro... Takoj ko ujamem kolega, ki naj bi to sprovedel, ti sporočim... Po pošti naročat komponente pa nisem najbolj naklonjen temu... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ivann

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 18:48 Prispevkov: 24 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:29 Naslov sporočila: Re: Primare ugodno ... |
|
|
| ambro je napisal/a: |
Zelo ugodno.Link ne dela  |
Sem ga popravil v 60s, pa ste bili prehitri:
Primare I30 + I31 = 2275€ + poštnina tukaj!  _________________ Laž je resnica, ki je ne poznamo! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:34 Naslov sporočila: |
|
|
Na linku je Audioaffaire online shop.Pri njih sem ze nekaj kupil.Ko sem stvar ze placal, ( dobavni rok dva tedna ) sem malo pobrskal po angleskih forumih in je prislo na dan da je imel Audioaffaire precej nezadovoljnih kupcev.
Npr. nekateri po mesecih cakanja se nic niso dobili, nakompletna stojala za zvocnike ali komponente, in se je bilo reklamacij , se ne spomnim vec ker je ze nekaj let nazaj.
Na zalost se je zapletlo tudi pri moji posiljki.Po dveh tednih se nic, kontaktiram trgovino , pisni odgovor da se je zgodilo nekaj cudnega , paket poslan z DPD kurirjem ze bil v Svici ampak se je iz neznanega razloga vrnil v Anglijo.
No v naslednjih dveh tednih je bil paket izrocen pravilno.
Za Audioaffaire sem se odlocil ekskluzivno samo zaradi najnizje cene med vsemi angl. ponudniki, no ce bi se kdaj kupoval v angl. bi se raje odlocil za kakega vecjega in bolj resnega prodajalca npr.Superfi kljub temu da je drazji. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:38 Naslov sporočila: Re: Primare ugodno ... |
|
|
| ivann je napisal/a: | | ambro je napisal/a: |
Zelo ugodno.Link ne dela  |
Sem ga popravil v 60s, pa ste bili prehitri:
Primare I30 + I31 = 2275€ + poštnina tukaj!  |
Če bi ta komplet dobil za tako ceno pri nas bi ga verjetno takoj kupil, nato pa prodal ojačevalec. (rabim namreč samo predvajalnik) _________________ lp, Branko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Nov 22, 2010 09:57 Naslov sporočila: |
|
|
Vsak sam se mora odločiti, ali bo za par eurov tvegal naročanje iz nepreverjenega tujega naslova, ki je malenkost cenejši, je pa v Vklopu vedno mogoče dobiti zelo ugodno ceno, tako da je to najbrž vseeno najbolj zanesljiv način. Ta
trgovina je le že dve desetletji na sceni in ne bo izginila zato ,da bi od nekoga pobrala nekaj denarja za artikel, nato pa izginila, kar se ob naročanju iz nepreverjenega vira lahko seveda zgodi, čeprav na srečo dokaj redko, kar pa ne pomaga, če smo ravno sami ta žrtev ki ostane brez denarja oz izdelka. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alko
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 21:04 Prispevkov: 19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Dec 20, 2010 20:27 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj novega glede emotiva CD playerja ?
Se je že uigral ? Kakšne so drugi vtisi ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

|
Objavljeno: Pet Jan 14, 2011 20:35 Naslov sporočila: |
|
|
Po treh tednih poslušanja kombota Primare CD31+I30 pišem moj vtis o teh komponentah.
Preden sem kupil te komponente jih razen v trgovini pred nakupom nisem slišal sem pa prebral veliko o njih. Piše se o odlični izdelavi in odličnem zvoku, ki vleče malo na temnejšo stran s pridihom topline.
Moj prvi vtis je kar svetel zvok, dobro čitljiv, kristalen s čistim definiranim basom, ki pa je kar močen. To je le moja ocena, ki sigurno ni prav objektivna saj nisem slišal dosti dobrih sistemov pa tudi zvoka ne znam opisovati. Na to pa vpliva tudi to, da sem se tako navadil svojega starega sistema s H/K, ki ima zares zelo temen zvok in take base za katere je nekdo na forumu napisal "one tone bas" (če se prav spomnim) saj skoraj vsak bas zveni enako.
Na splošno pa sem s sistemom zelo zadovoljen. Mislim pa, da so zdaj najšibkejša točka zvočniki pa tudi z zvočniškimi kabli bi se bilo za malo poigrati tako kot mi je predlagal že Before. _________________ lp, Branko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
glinik
Pridružen/-a: Pon Avg 2010 16:09 Prispevkov: 172 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Jan 17, 2011 13:18 Naslov sporočila: |
|
|
Notranji glas mi govori, da je tole zadnji analogni ojčevalec hiše Primare.
To bi bil užitek slišati. Škoda, da sva s povsem drugih koncev ... Kljub majhnosti Slovenije
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
glinik
Pridružen/-a: Pon Avg 2010 16:09 Prispevkov: 172 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Mar 14, 2011 15:35 Naslov sporočila: |
|
|
Trenutmo imam doma na testu kombinacijo I30 in I31.
Zelo dobra kombinacija, ni kaj. I30 je proti predhodniku (A30.1) je čistejši v celotnem spektru ... I31 je odprt, natančen, ne gre v "ušesa", nevsiljiv, ter zelo prijeten "partner". Ta player se odlično obnese v kombinaciji z bolj "polno" zvenečimi ojačevalci. I31 je pravi mali biser ...
Za konec še enostavno moram pohvalit trgovino VKLOP, v kateri so zelo prijazni in ti brez konpliciranja po dogovoru robo posodijo na dom. Kje še najdeš to?
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Pon Mar 14, 2011 21:55 Naslov sporočila: |
|
|
| Dušan Lah (EIS d.o.o) posodi na dom Naim komponente, kolikor jaz vem. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|