Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Primare I30
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 13:54    Naslov sporočila: Re: Primare ugodno ... Odgovori s citatom

ivann je napisal/a:
ambro je napisal/a:
Vinylfan si mogoče kaj izvedel o Primare CD31?

Praznjenje zalog pred prihodom novih modelov se dogaja! Very Happy
Na internetu se prodaja ugodno v paketu tukaj!
Primare I30 + I31 = 2275€ + poštnina?! Shocked

Pri nas se pa ve, kdo ima po novem roko čez Primare!

Zelo ugodno.Link ne dela Very Happy
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

glinik je napisal/a:
Emotiva vs. Primare, po ceni bi moral veljati Primare za "boljši" player.

To ne bomo vedeli, dokler ne pade kak test Smile

Lp

Sem mislil, da je tromba to slišal...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@ambro... Takoj ko ujamem kolega, ki naj bi to sprovedel, ti sporočim... Po pošti naročat komponente pa nisem najbolj naklonjen temu...
Nazaj na vrh
ivann

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 18:48
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:29    Naslov sporočila: Re: Primare ugodno ... Odgovori s citatom

ambro je napisal/a:

Sem ga popravil v 60s, pa ste bili prehitri: Embarassed
Primare I30 + I31 = 2275€ + poštnina tukaj! Shocked
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na linku je Audioaffaire online shop.Pri njih sem ze nekaj kupil.Ko sem stvar ze placal, ( dobavni rok dva tedna ) sem malo pobrskal po angleskih forumih in je prislo na dan da je imel Audioaffaire precej nezadovoljnih kupcev.
Npr. nekateri po mesecih cakanja se nic niso dobili, nakompletna stojala za zvocnike ali komponente, in se je bilo reklamacij , se ne spomnim vec ker je ze nekaj let nazaj.
Na zalost se je zapletlo tudi pri moji posiljki.Po dveh tednih se nic, kontaktiram trgovino , pisni odgovor da se je zgodilo nekaj cudnega , paket poslan z DPD kurirjem ze bil v Svici ampak se je iz neznanega razloga vrnil v Anglijo.
No v naslednjih dveh tednih je bil paket izrocen pravilno.
Za Audioaffaire sem se odlocil ekskluzivno samo zaradi najnizje cene med vsemi angl. ponudniki, no ce bi se kdaj kupoval v angl. bi se raje odlocil za kakega vecjega in bolj resnega prodajalca npr.Superfi kljub temu da je drazji.
Nazaj na vrh
ambro

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:38    Naslov sporočila: Re: Primare ugodno ... Odgovori s citatom

ivann je napisal/a:
ambro je napisal/a:

Sem ga popravil v 60s, pa ste bili prehitri: Embarassed
Primare I30 + I31 = 2275€ + poštnina tukaj! Shocked

Če bi ta komplet dobil za tako ceno pri nas bi ga verjetno takoj kupil, nato pa prodal ojačevalec. Wink (rabim namreč samo predvajalnik)
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 22, 2010 09:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vsak sam se mora odločiti, ali bo za par eurov tvegal naročanje iz nepreverjenega tujega naslova, ki je malenkost cenejši, je pa v Vklopu vedno mogoče dobiti zelo ugodno ceno, tako da je to najbrž vseeno najbolj zanesljiv način. Ta
trgovina je le že dve desetletji na sceni in ne bo izginila zato ,da bi od nekoga pobrala nekaj denarja za artikel, nato pa izginila, kar se ob naročanju iz nepreverjenega vira lahko seveda zgodi, čeprav na srečo dokaj redko, kar pa ne pomaga, če smo ravno sami ta žrtev ki ostane brez denarja oz izdelka.
Nazaj na vrh
alko

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 21:04

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 20, 2010 20:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj novega glede emotiva CD playerja ?
Se je že uigral ? Kakšne so drugi vtisi ?
Nazaj na vrh
ambro

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 14, 2011 20:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po treh tednih poslušanja kombota Primare CD31+I30 pišem moj vtis o teh komponentah.

Preden sem kupil te komponente jih razen v trgovini pred nakupom nisem slišal sem pa prebral veliko o njih. Piše se o odlični izdelavi in odličnem zvoku, ki vleče malo na temnejšo stran s pridihom topline.

Moj prvi vtis je kar svetel zvok, dobro čitljiv, kristalen s čistim definiranim basom, ki pa je kar močen. To je le moja ocena, ki sigurno ni prav objektivna saj nisem slišal dosti dobrih sistemov pa tudi zvoka ne znam opisovati. Na to pa vpliva tudi to, da sem se tako navadil svojega starega sistema s H/K, ki ima zares zelo temen zvok in take base za katere je nekdo na forumu napisal "one tone bas" (če se prav spomnim) saj skoraj vsak bas zveni enako.

Na splošno pa sem s sistemom zelo zadovoljen. Mislim pa, da so zdaj najšibkejša točka zvočniki pa tudi z zvočniškimi kabli bi se bilo za malo poigrati tako kot mi je predlagal že Before.
glinik

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 16:09
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 17, 2011 13:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Notranji glas mi govori, da je tole zadnji analogni ojčevalec hiše Primare.

To bi bil užitek slišati. Škoda, da sva s povsem drugih koncev ... Kljub majhnosti Slovenije Smile

Lp
Nazaj na vrh
glinik

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 16:09
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Trenutmo imam doma na testu kombinacijo I30 in I31.

Zelo dobra kombinacija, ni kaj. I30 je proti predhodniku (A30.1) je čistejši v celotnem spektru ... I31 je odprt, natančen, ne gre v "ušesa", nevsiljiv, ter zelo prijeten "partner". Ta player se odlično obnese v kombinaciji z bolj "polno" zvenečimi ojačevalci. I31 je pravi mali biser ...

Za konec še enostavno moram pohvalit trgovino VKLOP, v kateri so zelo prijazni in ti brez konpliciranja po dogovoru robo posodijo na dom. Kje še najdeš to?

Lp
Nazaj na vrh
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 21:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dušan Lah (EIS d.o.o) posodi na dom Naim komponente, kolikor jaz vem.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
Stran 20 od 20

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu