Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

ARTA audio merilni program
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 14, 2010 08:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Radoveden sem pa že od nekdaj,, to akže na to, da me veliko stvari zanima in nimam predsodkov...
Uganka? Bioenergetski pripomočki?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 14, 2010 08:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mic Wink
Nazaj na vrh
ma_coule

Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27
Kraj: south of the border

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 14, 2010 18:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ProJet je napisal/a:
mic Wink

Poslušaj ProJet, zakaj se ti raje ne ukvarjaš s tvojimi ojačevalniki, namesto da nama z Bernijem kvariš nagradno igro?! Laughing Laughing

Sicer pa: kapo dol, oko sokolovo (in znanje tudi...), ODGOVOR JE PRAVILEN! Cool Shocked

No, 99 % pravilen. Gre namreč za NEDOKONČANI mic... Crying or Very sad

Za zdravje & for fun!
Nazaj na vrh
ma_coule

Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27
Kraj: south of the border

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 14, 2010 18:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
Radoveden sem pa že od nekdaj,, to akže na to, da me veliko stvari zanima in nimam predsodkov...
Uganka? Bioenergetski pripomočki?

Berni, se tudi tebi zdi da je toti ProJet en pravi nervenzeger, da ne rečem špilferderber? Laughing

Sicer pa mislim, da sem poanto tvojega predzadnjega odgovora pravilno razumel... a saj veš, pod kožo smo vsi malo žleht (eni bolj, drugi manj...). Wink
Čisto zares pa tole: vse bom imel še kakšne tri tedne razkopano, potem pa...

Za zdravje & for fun!
Nazaj na vrh
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 14, 2010 20:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ni bilo poante, kar tako za hec je bilo..So pa vse stvari za našo dušo in neke vrste energetski pripomočki..
Nazaj na vrh
LBaudio

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25
Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 12, 2012 17:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

So me malo zmotile bučnice ki jih eni res radi prodajate...stp je samo povprecen damping matrrijal, tisto 3 x bolksi od konkurence je za spustiti, oz za pripisat matrrijalom kot so Black hole5, Dynamat extreme, Butiflex, Silent coat, ....potem pa pride na vrsto stp.
Zelo dobra j
e tudi Brax eXvibration pasta.....over&out

Custom Aeroports
Custom car audio installs

2 X WR setter dBDrag street B - 2005
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041 853615
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu