| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
s-audio
Pridružen/-a: Ned Okt 2008 11:03 Prispevkov: 16 Kraj: Lj
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 17:56 Naslov sporočila: onkyo ali yamaha |
|
|
Pomoč, odločam se med onkyo TX-SR506 in yamaho RX-V 463, kakšna pretirana razlika, nisem audio expert potrebujem za domači kino, sem pa tja malo glasbe, v bistu bolj za kino... Zvočnikov še ni, mi je pa pomembno kar mislim da imata oba "mikrofon" ki ti sam nastavi .?.. Pa seveda rokovanje/preprostost meni/daljinec..?.
Onkyo: http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-SR506&class=Receiver&p=s
Yamaha: http://www.bolha.com/oglas3226814/yamaha-av-receiver-rx-v-463
Hvala
Aja onkyo ma 7.1 kok realno se bo to kej uporabljal se splačal, filma mislim da še ni nobenega posnetga na 7.1? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 19:08 Naslov sporočila: |
|
|
7.1 se ne uporablja ravno pogosto.
Izberi si zvočnike, potem pa kupi tisti reciever ki ti lepše zveni z temi zvočniki. Če se ne moreš odločit, pa kupi cenejšega
Oba sta dobra. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 19:48 Naslov sporočila: |
|
|
Na 7.1 pozabi, ker je čisto nevažno, razen če receiver ne omogoča biampinga, kar pa tule ni primer.
In se strinjam:Onkyo in Yamaha sta si zelo enakovredna kar v vseh klasah! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
B&W
Pridružen/-a: Pet Jan 2009 10:17 Prispevkov: 1 Kraj: Zbilje
|
Objavljeno: Pet Jan 16, 2009 11:21 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni,
Nisem poznavalec avdio in video naprav, sem pa ljubitelj dobre glasbe (ne preglasne) predvsem pa dobrih zvočnih učinkov pri gledanju filmov. Moram priznati, da tega foruma do včeraj nisem poznal zato sem se naročil na revijo WHAT HI*FI iz Anglije. Pri odločitvi o nabavi celotnega sistema sem se opiral predvsem na njihove ocene. Ker še vedno nisem opravil nakupa ampak samo sprejel odločitev bi vas vseeno prosil za mnenje saj sem odločitev o projektorju že spremenil na podlagi mnenja uvoznika, ki mi je nagrajeni projektor InFocus IN81 toplo odsvetoval, ker imajo z njim veliko servisnih težav, priporočil pa Optoma Theme scene HD81 oziroma HD81 + HD3000. Kar se tiče AV reciverja sem še vedno navdušen nad Yamaha DSP AX863Se, zvočnike pa B&W 685 Theatre. V omenjeni reviji to kombinacijo zelo priporočajo, kaj menite poznavalci? Verjetno že veste, da so cene v Angliji mnogo nižje kot drugot po Evropi. Zazvočnike sem preverjal praktično pri vseh zastopnikih po Evropi in drugih prodajalcih in se gibljejo med 1.800 in 1.900 EUR, v Angliji pa so 1.200 funtov. GSL vzame za dostavo še 46EUR. Edino projktorji so najcenejši v Franciji.
lpj |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zlatko
Pridružen/-a: Pet Jan 2009 21:12 Prispevkov: 1 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Jan 17, 2009 09:19 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam Yamaho DSP 11 in zvočnike Piega. Stvar deluje fantastično.
Lep pozdrav Zlatko _________________ PIEGA zvočniki |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
Objavljeno: Sob Jan 17, 2009 16:59 Naslov sporočila: |
|
|
Onkyo je za moje pojme zelo enostaven (meni in daljinec)..
Vsaj pri višjih modelih je tako..Priporočam Onkyo!
Bi-amping je pa uporabna stvar,ker 7.1 tako ne boš uporabljal in povezes prednje zvocnike bi-wiring..Seveda morajo zvočniki imeti to moznost.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|