Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kmofi za drsne potenciometre

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 06, 2010 22:08    Naslov sporočila: Kmofi za drsne potenciometre Odgovori s citatom

Zdravo

Kot je razvidno iz naslov gre za to da bi potreboval nove knofe za drsne potenciometre,pa me zanima če kdo ve kje se jih da dobiti Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
galop

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 06, 2010 23:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mene pa zanima kje bi dobil knofe za vrtljive potenciometre?l.p
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 07, 2010 13:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Problem bo za drsne knofe,po moje direkt od proizvajalca !
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 07, 2010 14:45    Naslov sporočila: Re: Kmofi za drsne potenciometre Odgovori s citatom

pinc76 je napisal/a:
Zdravo

Kot je razvidno iz naslov gre za to da bi potreboval nove knofe za drsne potenciometre,pa me zanima če kdo ve kje se jih da dobiti :lol:

LP Pinc76

DOBIŠ JIH V FARNELLU....PREKO IC ELEKTRONIKE....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031-246-212
pinc76

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 07, 2010 22:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Hvala lepa za odgovore,sem našel nekaj knofkov samo še naročimo ter čakamo Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
pinc76

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 21, 2010 11:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

No danes me je presenetila paketna dostava,naročeno pred dvema dnevoma danes dostavljeno iz Farnella Laughing
Roba kakršno sem hotel Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
galop

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 21, 2010 14:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a si delaš mešalno mizo?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu