Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

aktiven zvočnik z USB in RCA vhodom

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
klement

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 15:15
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 04, 2010 13:29    Naslov sporočila: aktiven zvočnik z USB in RCA vhodom Odgovori s citatom

Upam, da mi je z vprašanjem uspelo priti v rubriko "ostalo", in da nisem padel v pomembne teme. Če ne, pa me hitro prestavite Smile Torej:

Ali obstaja kakšen stilsko eleganten zvočnik z vgrajenim ojačevalcem (kot npr. Ipod station), ki ima vsaj en usb vhod in en RCA vhod - to je vse kar potrebujem od vhodov. Nekaj podobnega ima sicer Darko (Intek) s tistimi Tivoliavdio, zlasti tazadnjimi modeli samo je cena prehuda - vsaj za moje namene ...

eno tako zadevo bi potreboval za na vikend, kot en đubox. Na USB (ali zunanji disk?) bi si iz interneta nabutal goro dobre muzike (to ste me že naučili kako - hvala ! ) in jo predvajal tam kjer pač interneta ni.

Upam, da se na forumu najde kdo, ki je kaj podobnega že gdaj gruntal. Itak pa me vedno presenetite še z kakšnimi dobrimi idejami o katerih običajno še nisem razmišljal Very Happy

lep pozdrav,
Klement
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Antony

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37
Kraj: Žabnica

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 05, 2010 16:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pomojem najmanj zakompliciraš z dobrimi računalniškimi zvočniškim kompletom, za izvor ti pa služi iPod ali iTach al kaj je že iPhone-like večja verzija iPoda. Dobri računalniški zvočniki so nekje med 150 do 250€, odvisno od potreb.
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 07, 2010 13:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo en sijajen primerek: http://www.aktimate.com/
Teste si lahko prebereš v novem Audiu. Ima vse kar imajo veliki Laughing
i-pod dock, rca input, sub out, internet radio...
klement

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 15:15
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 08, 2010 14:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ENA VELIKA HVALA ! točno to sem iskal
ogledal spletno stran, zdaj grem kontaktirat uvoznika za ceno Confused
Če bo "prehuda" pa grem res v en Ipod in set računalniških zvočnikov al pa Ipod-station.

Klement
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu